返回列表 回覆 發帖

[NEW AGE分支] 關於世界各地及各宗敎的神蹟和祈禱經驗的解釋

仲有一樣特別野可以反思

點解電影總是喜歡打打殺殺或互相欺詐的情節,就算所謂的兒童節目有時都離唔開呢些 ...
Guest from 124.217.137.x 發表於 2023/6/29 18:40

哦……………
原來被姦者都是刻意去引誘神父牧師讓發生這些性侵刺激遊戲!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。

其實當今社會,強姦呢些都只係好小兒科,只係「強迫性交」,係香港受慣保護就覺得好慘好大件事。

出到 ...
Guest from 124.217.137.x 發表於 2023/6/30 10:52

基督教的神父牧師修女真是特別開心,原來強姦呢些都只係好小兒科,
只要一傳十,十傳百,百傳千……基督教的神父牧師修女可以放心姦插屌啦!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。

其實當今社會,強姦呢些都只係好小兒科,只係「強迫性交」,係香港受慣保護就覺得好慘好大件事。

出到 ...
Guest from 124.217.137.x 發表於 2023/6/30 10:52

最恐怖,係強迫殺人?
不知「性經」裡面叫一個不留,老少殺盡,算不算是【最恐怖的強迫殺人】? ? ?
係孟加拉,有條賣淫村,唔係婦女自願入的,係被人拐賣,送你安眠藥再擄拐你入去做,呢些叫人口拐賣。

在 ...
Guest from 124.217.137.x 發表於 2023/6/30 10:59

賣淫唔係婦女自願的,呢些先叫恐怖?

那麼,小孩被神父牧師修女性侵…………唔通係自願嘅?
所以神父牧師修女強姦小孩呢些都只係好小兒科?
哦…………………………

你係邊一間教堂做神父?牧師架?

.
高級模式 | 發新話題
換一個