返回列表 回覆 發帖

基督教宣揚殉道,支持黑暴

民主訴求, 不是倒了那棵樹就没有猢猻。
在北京天橋出現的標語 (相信早被擦掉)

說明了甚麼呢?

睡火山會 ...
beebeechan 發表於 2023/9/30 07:53

帝制?講緊英國?
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
英帝...使鬼你來打, 一早無力。
(佢有力時就龜縮)
beebeechan 發表於 2023/9/30 11:20

帝制咪好囉,當年基督教不是因為中國是帝制才有機會引八國聯軍出賣中國咩?
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng

挑我一早又講啱,你根本冇理念,鍾意膜拜揸槍嘅勝者之嘛,早講啦。又講咩人地打打殺殺唔啱 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/30 14:48

你咪一味在此狗吠得把死畜生口,然後又龜縮先至得架?
要講拳打殘共產黨好快些開始啦!

咪再遲多一年,共產黨岀完福建艦,又出杭州艦,北京艦,長江艦,黃河艦。
出完殲-20B,又出殲-30B,殲-40B。 出完巨浪-3與094A,又巨浪-4與095A。 出完33號安徽艦,再出33號-35號安徽艦。 出完055艦試射鷹擊-21高超音速,又出066艦試射鷹擊-23高超音速反艦飛彈。 轟-6K,轟-7K,轟-8K。 運油-20,運油-30,40,又出埋跨介質飛彈魚雷…

要睇下係共產黨打殘你呢隻孽畜或係你打殘共產黨?

真正愛自己國家的中國人不會惹事,但也不怕事,尤其是曱甴老鼠黃屍呢種禍害!

對付你地呢種恨國黨畜生,其實又真係不需要殺雞用牛刀的啦!

唔通係1967年寫落既, 依家都仲未抺掉?

B按:
呢到有條友笑黑曱甴成日寫錯標語既字,
當年的愛國份子都係 ...
beebeechan 發表於 2023/9/30 11:57

既然帝制咁可恨,為何又崇拜洋鬼子的帝制呢?
帝制=專制
耶穌教的不信者死,下地獄,被永火燒…不知是否帝制? 專制?
有冇基督教徒識答?

.
回覆  leefeng

FF邊個唔識?答問題就唔係人人識。你啲片不嬲都係灌水冇內容,人地問你就口啞啞,睇黎無謂 ...
jimmychauck 發表於 2023/10/1 00:51

原來你驚呀?
你當然唔敢睇啦,容乜易一架殲-20B對住你間屋,準確地轟到你屍骨散曬架?
洩漏國家機密?
國家機密放得出來當然不再是機密了,
真正的國家機密才不會讓你們知道啦,笨蛋!
不是國家機密已經咁利害,估下真正的國家機密會係㸃呢?
反中仇共恨國黨畜生,拎條毛黎反?

.
乜祖國發展強大軍力武器...就係用嚟對付「唔聽話」既人民架咩?!
你心術很不正, 先小人無君子 ...
beebeechan 發表於 2023/10/1 01:47

就是衰在祖國發展強大軍力武器,
但又唔敢用嚟對付「不聽話」既刁民?
所以坦克車不敢轆瓜件做假的坦克人,
袓國的心慈手軟做成要俾反賊老屈砌咗咁多年生豬肉!

我心術不正又如何,要保護大我,又何妨對付「不聽話」既刁民小我?
基督教話齋,不聽話,要用大洪水浸L死晒佢地架,咁d賤畜先至會死死氣像狗一樣爬在地上舔主人既屁股,例如jimmychauck同bbchan之流的示範。

既然有基督教英明教路,
共產黨又何不滅盡刁民曱甴老鼠呢?
反正殺完一樣會有人五體投地的崇拜,高呼我主我的上帝(基督教的帝制),對不?

.

.

回覆  leefeng

你驚到唔敢睇#117同#156添啦,文字黎咋。
挑都話問親你啲片內容你都冇野答,睇黎做乜?你 ...
jimmychauck 發表於 2023/10/1 04:10

你jimmychauck屋企啱啱俾核子彈炸到變晒粉,咦,乜你jimmychauck件鬼魂重識上網?

.
回覆  leefeng

共產黨咁L勁叫佢滅左美帝先嘛,做咩事上次反外國制裁法9縮啫?
jimmychauck 發表於 2023/10/1 04:10

慢慢来,咁心急做乜啫!
回覆  leefeng

你驚到唔敢睇#117同#156添啦,文字黎咋。
挑都話問親你啲片內容你都冇野答,睇黎做乜?你 ...

#117同#156唔係冇野答,而係不屑答,明冇?

老鼠曱甴寫既一堆垃圾,睇我都费L事!
係不能答, 但不回....又丟臉 (明冇?)

你不如靜悄悄...返回香討
beebeechan 發表於 2023/10/1 10:46

香討近日好玩,原來好多人掛住我,唔使靜悄悄架。
條黃占歪理一籮籮,我的確唔曉答,亦唔想答。
例如有人問你:放火燒老人係為了民主自由,呢d咁既歪理邪說,有冇人覺得應該同說這些話的畜生討論一樣。
如果你bbchan想向畜生看齊,be my guest!

.
所以話你係盲藍一名, 不知國家國策,
軍事治國, 一向都是黨的宗旨, 你要多向領導人學習
...
beebeechan 發表於 2023/10/1 09:52

上帝(帝制)教落:老鼠曱甴的人類要用洪水浸L瓜曬佢地,才顯得上帝的慈愛。

坦克人年代可惜不是習大大,否則應該下令「開轆」架啦!

.

唔曉答,點解人地講左咁耐都唔認,過左成個月先肯講?今個月功夫有進步,終於可以打敗上個月嘅自己了?

歪理都唔曉答,咁你係好有問題。你冇學識的話可以上網查"常見邏輯謬誤",希望幫到你。

...
jimmychauck 發表於 2023/10/2 04:52

你都算有自知之明,知道自己的問題都是歪理!
乜別人不答歪理叫做冇學識?
似乎要上網查"常見邏輯謬誤"的應該是你啵!

原來你的學識不但止冇,而且連基本既常識一樣係冇!
你除了好像爛仔咁撒潑,真冇乜野係值得別人想瞧你一眼,咪話要答你啲愚蠢問題囉。
如果係 “人” 講左咁耐,禮貌上係要回應,但曱甴老鼠的言語又作別論!

我從來不喜歡打敗上個月嘅自己,因為我每一個月都維持在水平以上。
只有無能既人才洋洋得意以為自己在進步中,來自欺欺人!

.

.
回覆  leefeng

既然你講我嘅係歪理,你咪指出其中嘅謬誤。無法指出,即係冇,即係唔係歪理。

咁淺白都唔 ...
jimmychauck 發表於 2023/10/2 16:29

在你們黃屍基督教徒曱甴老鼠來說:放火燒阿伯,打死老人,打老年人,打女人,打阿嬸,砸別人的商場,打爛地鐵站,放火,攻擊異見的人,說謊,製造謊言的無賴個案,誣陷,…等等惡行叫做為了民主自由?
有你地班曱甴講,冇其他平民百姓講,出聲反對就打你(如果你基督教在當日惡曬,掌權,就不是打了,而是打到老人女人死為止)…叫做為了民主自由?
不知是不是歪理?

你亦從来没有正面答過以上的問題?

所以你呢種咪叫做冇學識。耍嘴皮打嘴炮打飛機開口謾罵前言不對後語自打嘴巴否認事實呢幾家野不嬲爛仔黨黄屍基督教徒最叻。

.
百詞不見辯
帖帖是大便
beebeechan 發表於 2023/10/2 21:02

你盲了?看不見!
我當然看到
所以說: 只有大便, 没有大辯
beebeechan 發表於 2023/10/3 00:01

你真可憐,每天都只能看到大便,思覺失調了。
無法喇,
有條衰狗成日係正大門口到屙屎

出出入入唔睇到都唔得
beebeechan 發表於 2023/10/3 06:41

你食咗d 屎,咪睇唔到咯,咁笨架?
回覆  beebeechan

why talk to me? talk to Clifford Stott and whoever hired him. Like I am responsib ...
jimmychauck 發表於 2023/10/4 01:43

bbchan 質問你
2019.7.1 佔領立法會, 大肆破壞
2019.7.14 在沙田新城市廣場破壞, 砸商店, 為藍店大裝修....
呢啲唔算暴力?
(都是發生在721之前)

我睇唔到打爛個港鐵站如何可以爭到民主

有本事咪答bbchan啦,所以你自認左唔曉答bbchan的質問?
你一日到黑以為人地冇答,係你自己ON9唔睇,又唔識睇,關人忍事?
你功夫日日退步打倒今日的自己,我企喺隔離袖手睇都得啦,橫掂你昨日又會黎打倒今日。

.
How would you place yourself in the pyramid?

Don't act like the stupid feng!
beebeechan 發表於 2023/10/4 04:02

哈,原來你一樣俾隻曱甴窒到冇聲出?

.
不如食咗條狗, 一了百了:支竹炆狗
beebeechan 發表於 2023/10/4 02:53

jimmychauck 隻癫狗比較用来
jimmychauck 癫狗煲滚两滚,神仙企唔穩!

.
都係你狗性高啲
beebeechan 發表於 2023/10/4 06:49

你怕食咗癲狗肉,會變成佢一樣癲狗症?
高級模式 | 發新話題
換一個