返回列表 回覆 發帖

人類的最終歸宿在哪裏?

那麼抽水容許那狗翕, 粗鄙狗在壇上亂吠,
也是版主無能, 不能控制嗎?
非也, 不為也, 非不能為也, 是不為 ...
beebeechan 發表於 2021/1/6 02:28

抽刀版主容許你beebeechan呢隻狗雜種, 發瘋鼠,喪屍陳在壇上亂咬亂吠,
是因為抽刀版主想Show俾離教者睇清楚你呢件信基督教的人板係幾咁下流賤格,臭名遠播!

信親基督教的都一樣係d咁衰夾口賤既貨色!

本少爺唔會再忍你,你再9 up,小心我鏟完你,再鏟埋你冚家!
咪話我唔預先通知你,
你次次都係自己先撩者賤,唔怪得人!

.

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
人墮落到無藥可救時祂不忍毀滅之

逃出魔幻紀 發表於 2021/1/6 12:22

廢話一大篇,再加一句廢話之最!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
我都令到1/3離教者或更多轉信佛教,大部分離教者都對佛教有好感。
哈佛專家 發表於 2021/1/6 12:29

好事黎!

.
信耶穌就「永遠不見死」!
旁觀者 發表於 2021/1/6 02:28

唔係啵,美國 in god they trust 就死了 36.1萬人??
堆起来成個山咁高的【 信耶穌就「永遠不見死」】?!

.
高級模式 | 發新話題
換一個