返回列表 回覆 發帖

喜歡思考人生的人容易患抑鬱症嗎?

要相信天主,對人要心存善念,唔好睇到街市地下有爛生果,就以為成個街市啲生果都爛晒,唔相信有靚生果賣 ...
逃出魔幻紀 發表於 2023/3/25 11:20

你去的是那一個釣魚台國賓館?在什么省份?
就知道你係爛生果,或靚生果了!
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
要相信天主,對人要心存善念,唔好睇到街市地下有爛生果,就以為成個街市啲生果都爛晒,唔相信有靚生果賣 ...
逃出魔幻紀 發表於 2023/3/25 11:20

咪用啲爛鬼以色列神棍來指手畫腳,企圖轉移視線,你係爛生果,或靚生果,我會話你知!
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
你問呢句野之前,最基本係自己要知道有幾多個釣魚臺國賓館,然後再對住啲資料嚟challenge我。你自己 ...
逃出魔幻紀 發表於 2023/3/25 12:00

大話精!
重唔捉/套到你隻大話白眼狼?
你已經確認係北京釣魚台的國賓館就得啦!

北京釣魚台國賓館因為中國當時對外政策,不設“一號樓”,所以是沒有一號樓的

另外“二號樓”亦不是喺“一號樓”隔離的。
因為根本一號樓並不存在。

另外你話【釣魚台人少少食飯嘅格局係喺湖邊有一間一間四面單邊嘅單層獨立屋? 】是放屁! ! !

二號樓絕對冇可能招呼你們捽腳趾鋤大D既!

因為一棟二號樓亦不是「四面單邊嘅單層獨立屋」,
而是一座两層大樓含有【團長套、豪華套、普通間及標準客房27套,大、小會見廳、宴會廳和四季廳】,
絕對不是什麼一間一間四面單邊嘅單層獨立屋,讓你果個老作出來的司法部長喺隔離的一號樓食飯(除非呢個司法部長係鬼,可以在一間不存在的一號樓食飯)!!!

從抽絲剝繭的資料中 已經好清楚你係講大話,同你們基督教一模一樣,不停在說謊!

二號樓西臨釣魚台中心湖,南面是櫻桃園,毗鄰是3號樓和,18號總統樓絕對不是不存在的一號樓

釣魚台國賓館係絕對沒有一號樓!(平面圖)

回覆  leefeng
    打假專家 
抽刀斷水 發表於 2023/3/25 13:04

朋友指着左邊那幢樓(可能係16號)問「公公」:「隔壁誰在吃飯?」答:「是司法部長。」朋友對我說:「隔壁樓是司法部長在吃飯。」咁如果冇改過號碼,我諗係我記錯咗或者將「隔壁」聽成「1」都唔出奇,記錯唔得咩?
逃出魔幻紀 發表於 2023/3/25 15:29

繼續吹啦你!

踢爆咗就賴記錯?之前不是言之鑿鑿嗎?

.

.
我同你講去嗰度食餐飯搞到你激心激肺激咗幾年,你覺得點樣諗舒服啲就點樣諗啦,但事實唔會因為你點樣諗就改變嘅。同自己無關嘅小事一單搞到chok住條氣咁多年,有鋪咁嘅癮嘅?不過你都有進步啦,知道咗屋仔唔係司機房。

繼續吹啦你!

很好奇你呢種同貪官污吏同流合污既基督教徒,
用民脂民膏去高級場所消費充大爺,
不可一世wewa鬼叫,捽腳趾鋤大D的流氓地踎行為?
影衰曬啲中國人,同你在海底要點樣玩先至盞鬼的低級行為一樣:盡情破壞自然環境!

難怪令人對有高素質的中國人誤會,原
來因為有你們這些「基督教徒基因」的低素質人,在做著黑暴行為,令人反感和側目!

點解你認為別人會為你的大話去激心激肺呢?簡直是可笑之極!
你的「自以為是」,反映出你的本質是壞的,一個生蟲的爛果子,所以最終是垃圾歸垃圾,流氓黑暴歸基督教!

.
我話「湖邊一間間獨立單層細屋仔」有講錯咩?,睇返幅相同個圖嘅位置都冇錯,

原來一座兩層大樓内有【團長套、豪華套、普通間及標準客房27套,大、小會見廳、宴會廳和四季廳】的2號樓,是一間獨立單層細屋仔?

繼續吹啦你!

.
你話我講過「喺屋仔同司機打牌摔腳趾」,呢個完全唔係事實,可能係你記錯,咁你記錯係咪代表你冇聽我講過呢件事呢?我係咪可以講「大話精!重唔捉/套到你隻大話白眼狼?」話你無中生有呢?

咪旨意改呀,我截咗圖啦!

78樓關於你嘅見解真係好搞笑,你如果唔明我點解咁講就去向下你啲孫或者增孫,睇下佢哋點睇法?你真係求其得好交關,魯迅筆下嘅「差不多先生」都冇你咁求其(我係魯迅嘅fans,我喺呢個討論區睇到嘅風景直情就好似睇魯迅嘅小說一樣,尤其係《阿Q正傳》)。雖然你恨做共產黨恨到流晒口水,聽到我講少少就禽禽青追問,但係我同你唔係咁熟,點解要講屋企私隱過你聽?而且你對共產黨卻毫無認識,同我嘅生活圈又毫無交集,咁我嘅家庭生活點樣證明到俾你睇呢?就算我叫三叔公四姨婆去搵leefeng解釋吓,佢哋都搵你唔到而且你都唔會信佢哋啦,呢樣嘢上流寄生族就叻過你,佢一估就估到我講嗰個官係我姨丈,我啲親戚中比佢大嘅官仲有好多,除咗帶你去佢哋屋企坐吓,仲有乜嘢辦法證明到俾你睇我講嘅係事實呢?雖然你鍾意聽,但係我再講多啲你都未必理解到㗎啦,譬如話我有時搭飛機唔使過安檢,小轎車直接喺舷梯下邊接我直接經機場圍牆門口出街;又或者我同啲豬朋狗友去北京釣魚臺國賓館食飯,就算唔揸靚車揸部錢七入去都唔使查車仲有衛兵敬禮,司法部長喺一號樓食飯我哋就喺隔離二號樓捽腳趾鋤大D⋯⋯

.
「公公」開門伸手為客人遮頭落車,「宮女」門口迎賓入內,直入就係吹水廳氹氹框挨牆全部四四正正酸枝茶几椅,俾人食煙鋤D捽腳趾,吹水聽隔籬就係圓枱飯廳

原來用來招待各國外賓訪華代表的北京釣魚台國賓館是爛仔館,給你們【食煙鋤D捽腳趾】?
你個面真大!

開心到你呀,抽絲剝繭找錯處,記錯唔得咩?除此之外,我話「湖邊一間間獨立單層細屋仔」有講錯咩?,睇返幅相同個圖嘅位置都冇錯,過橋轉左車到2號樓門口,「公公」開門伸手為客人遮頭落車,「宮女」門口迎賓入內,

過橋轉左?????     語無倫次?

.
同自己無關嘅小事一單搞到chok住條氣咁多年,有鋪咁嘅癮嘅?

我既消閒節目係打假,專打基督教/徒的謊言!
你的言論足以代表你們基督教=
而且【黑暴】【CHEAP】【下流】
同你們的所謂神,教,教徒一樣,作虛弄假,胡說八道,抄呃作騙吹!

.
不過你都有進步啦,知道咗屋仔唔係司機房。

國賓館園區南北長約1公里,東西寬約0.5公里,總面積42萬平方米,總建築面積16.5萬平方米,湖水面積5萬平方米。

睜大你對目中無人,不可一世的基督教流氓眼看清楚人地既資料,咪急住慌失失咁答:
一間《接待大型政府代表團,樓內設有團長套、豪華套、普通間及標準客房27套,大、小會見廳、宴會廳和四季廳。該樓既可獨自接待各類代表團、承辦中、小型宴會》,的 2號樓,你叫做【屋仔】?

唯一的可能性係……………你曾經站在國賓館外圍,睇見個地圖,以為是【屋仔】!

所以你才會這樣説【釣魚台人少少食飯嘅格局係喺湖邊有一間一間四面單邊嘅單層獨立屋
我唔會亂咁屈人,一定要查證確實了證據,才會講出你係一個爛生果,不但爛,而且生蟲生細菌!

.
都係你眼利,睇得出天主嘅作為。我一路都覺得出奇㗎喇,我話過好多次唔再同leefeng講嘢因為佢聽唔明 ...
逃出魔幻紀 發表於 2023/3/26 07:19

任何人贊成晒30萬人,點都比唔上你贊成晒你們個天主教基督教殺了世界30000000萬人,3億萬人,性侵虐殺幾百萬小童咯!
你的吹牛術,講大話,講到全離教都醍醐灌頂,知道原來你真是一個不要臉,面皮成十尺厚的人…渣!

信了天主有什麼好處呢?就是説謊不害羞,又不用打草稿。

沙文哥哥活【我唔能夠好似貴教人咁亂吹】,你又扮「睇唔到聽唔明」,你真是貴教無恥便無敵的最佳示範!

看其言知其行,想知道你個教是什麼貨色,睇你咪一清二楚囉!
講東講西來遮醜係冇用既,爛生果即是爛生果,垃圾歸垃圾,流氓黑暴大話精歸基督教!

修女是皮條客,福利院是妓院?!

「修女們就是皮條客。」今年63歲的他告訴德國明鏡雜誌,「她們把孩子送到神父、政客和有錢商人的家裡讓他們性侵。」

大部分孩子是7到14歲的男孩,無依無靠,如果膽敢反抗,修女們就用棍棒虐打,或者把他們的頭往牆上撞。

科尼格說,他被指派了一名懺悔神父,名叫魯道夫·莫岑貝克(Rudolf Motzenbacker),他是斯派爾教區的副主教。

每個月,修女們都會把科尼格拖到莫岑貝克的公寓裡至少一次,讓副主教聽男孩的「懺悔」,當然實際上是性侵。

Nuns pimped out boys to priests and politicians who would rape the children as other men watched at German children's home, it emerges as victim wins compensation battle

.
[/url] [/img]

你220樓貼張陳年舊貼出嚟真係有用,正好印證咗我215樓講嘅嘢,我寫陳年購貼嗰陣已經係鋤D捽 ...
逃出魔幻紀 發表於 2023/3/26 12:46

up 乜春?黐 L咗?

.
原來天主苦心安排咗leefeng做呢個論題嘅導師,李導師用數年時間苦心孤詣張羅教材悉心指導,教學成果比醍醐嘅功效有過之而無不及,令我今日真正領會「上主將謙遜的人扶起,將蠻橫的人貶抑於地」(聖詠集147:6)呢句天主聖言。天主真係偉大!佢幾千年前教落嘅一句說話,我哋要花咁多時間搞咁多大龍鳳先理解到,我仲做得咁差添。感謝天主,多謝祢嘅評分,我會重新努力!請沙文老師唔好誤會,我唔系話李老師嘅醒扒指數高過你,其實一切都係天主嘅安排。我始終覺得喺呢個反基軸心入便你嘅醒扒數冧巴溫。
逃出魔幻紀 發表於 2023/3/26 15:03

抬個天主垃圾廢經文出來做遮醜布,掩飾你講過既大話?
真是道行高深得很!
看来你都吹慣吹熟,面皮厚得很。
如果教徒説謊叫做《謙遜》,你們性侵一定係叫做《試果》,殺戮叫做《試刀利唔利》,打老人叫做《試下摺凳硬唔硬》,燒老人叫做《試下電油有冇溝水》,殺老人叫做《試下塊磚硬唔硬》,對嗎?
睇黎,你已經從基督教本性經學咗不少謊舟技倆:【怎樣吹,穿煲怎樣遮醜=犯罪>懺悔。再犯罪>再懺悔】

.
原來天主苦心安排咗leefeng做呢個論題嘅導師,李導師用數年時間苦心孤詣張羅教材悉心指導,教學成果比醍醐嘅功效有過之而無不及,令我今日真正領會「上主將謙遜的人扶起,將蠻橫的人貶抑於地」(聖詠集147:6)呢句天主聖言。天主真係偉大!佢幾千年前教落嘅一句說話,我哋要花咁多時間搞咁多大龍鳳先理解到,我仲做得咁差添。感謝天主,多謝祢嘅評分,我會重新努力!請沙文老師唔好誤會,我唔系話李老師嘅醒扒指數高過你,其實一切都係天主嘅安排。我始終覺得喺呢個反基軸心入便你嘅醒扒數冧巴溫。
逃出魔幻紀 發表於 2023/3/26 15:03

什麼叫做【跌落地揦番揸沙】的最佳演譯!
回覆  leefeng

係囉,反基軸心入便係最醒扒嗰個幾時輪到沙文呢?
沙文 發表於 2023/3/27 02:07

哈哈,求其CLICK 【引用】,出了第一句,請不要誤會,已經改番!
Sorry
咁你繼續同佢吹啦,我就冇興趣嘞,我同佢都唔啱牙嘅,佢鍾意扮專家,我淨係鍾意玩,「溝唔埋」。 ...
逃出魔幻紀 發表於 2023/6/9 15:07

講完大話被人地沙文踢爆,就扮側側膊?
人地係真正的專家,不是鍾意扮專家。
你同你個基督教一L樣靠吹牛來譁眾取寵,
說謊又唔肯認,夾硬吹個7日創世既48M出黎,
古代因為冇沙文呢啲專業人才來踢爆你地,所以被你們基督教呃咗足足幾千年!
做人講大話就要認,基督教咁大個謊言都被人一件一件踢爆,何況你的區區48M?

.
唔係你想咁咩?
抽刀斷水 發表於 2023/6/9 23:47

神父扮跪地懺悔係好過………

都要佢地肯做戲既,有啲人都睇面子問題睇得都好緊要,係咁笑騎騎講句唔肯定唔記得咁側側膊,就係唔肯做之嘛。

人地做到神父,唔係無原因既。
抽刀斷水 發表於 2023/6/10 01:29

横批千古邪教
無奸不成神父,够淫才是牧師!

.
高級模式 | 發新話題
換一個