返回列表 回覆 發帖

基督教宣揚殉道,支持黑暴

回覆  leefeng

你咁多爹就硬係答唔到你口中嘅垃圾#117同#156,咪垃圾中嘅垃圾,你所有youtube片,隨時加 ...
jimmychauck 發表於 2023/8/3 05:23

呀垃圾占,你一樣硬係答唔到?
五百蚊一堂教人電腦?
原來是踎係香港打飛機!!!
「 話唔定自己刪帖搞亂左個數?」
你既五百蚊一堂教人電腦唔通係陰司紙黎?
我可以自由撰改離教啲帖咩?問過抽刀版主肯唔肯啦!
你個腦除了黃只剩屎了嗎?

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
退一步,冇法律就唔洗維護保障人權?你呢種思想,值得生活在冇人權保障嘅地方。

結論:
鍾意向揸槍嘅人低頭俯首稱臣,不妨坦白啲,唔洗攞咁多大道理出黎講。
jimmychauck 發表於 2023/8/3 05:20

哎哟,又滚地了!

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
你咁多爹就硬係答唔到你口中嘅垃圾#117同#156,咪垃圾中嘅垃圾,你所有youtube片,隨時加 ...
jimmychauck 發表於 2023/8/3 05:23

真係好L似你,死撑!

咁姓黃的人點算好? (白痴!)
beebeechan 發表於 2023/8/3 06:27

姓黃同個腦滿屎黃一樣咩?
按照常識嚟講呢,「人一藍腦便殘」比「人一黃腦便殘」更合理嘅,因為藍係崇拜權力、邊個俾飯食就跟邊個嘅籠中鳥群體,而黃係喜歡自由、鍾意自己搵食嘅雀仔群體,黃嘅搵食方式要靠智商,藍嘅搵食方式係用隻眼睇吓邊個遞食物埋嚟跑埋去擘大個口就OK,唔需要用腦。杜琪峰的電影比成龍嘅電影更加有深度又意涵係公認嘅事實。不過任何群體都有優劣分子,唔可以用極端例子嚟做樣本。
逃出魔幻紀 發表於 2023/8/3 09:17

“主呀,你賜我食,我崇拜你,讚美你,因為你有權力,又有神力,我要跟你揾食” 不知是藍?還是黃呢?所謂「人一入教腦便殘」!

.
記唔記得一四年我同你講過好多次「我係鍾意自由搵食嘅雀仔,同鍾意住喺籠入邊等人餵食嘅雀仔冇共同話題」 ...
逃出魔幻紀 發表於 2023/8/3 10:18

敬畏上主=崇拜權力。是的愚蠢開始,用隻眼睇吓邊個遞食物埋嚟跑埋去擘大個口就OK,唔需要用腦。

.
回覆  leefeng
又似到十足喎,躺著睡你都答唔到。

你咁多爹就硬係答唔到你口中嘅垃圾#117同#156,咪垃圾中 ...
jimmychauck 發表於 2023/8/3 14:21

你咁似圖中果隻豬:哎喲,我唔制,我唔制,你唔肯答我既高深垃圾問題#117同#156,我死俾你地睇,我要撒賴,我要黐線,我要放火燒人啦!
我要砸爛晒所有既商鋪,我用摺凳卜人,我要搶槍殺人,你地蝦我,嘩,喊,號哭,喪嗌!

請繼續表演,我在欣賞中…………

.
耶穌係神?吓,你未見過佢,無錢向佢祈禱都係無錢,聖經又咁多矛盾,信徒又要靠「傳教士」傳揚「福音」得返黎,聖經又只係圍繞以色列和周邊國家(如埃及、希臘、羅馬、巴比倫等)描寫,聖經記載又成日幫以色列人戰爭戰勝敵國,而非成功勸和擊退,舊約硬性規定「安息日必須休息」,舊約瑪拉基書(瑪拉基亞)記載,神仲要問信徒拿「十一奉獻」,否則不喜歡他們。(新約好些,即係話捐得樂意係神所喜悅)點解你可以仲確定耶穌係神?似我睇,耶穌似係一位宗教改革者(類似今日黃絲/政治改革者/政治犯),旨在改革猶太教的弊端,而非真神
Guest from 124.217.137.x 發表於 2023/8/3 11:30

耶穌係黑暴始祖,所以黑暴的領頭羊神父牧師說:耶穌在地上犯的法不是犯法,在天上是得到獎賞的!
瘋狂破壞,打砸殺人,上天堂有奨賞啵,還有人敢說黑暴不是基督教徒?不是基督教在宣傳反中仇共滅香港?

.
結論:
鍾意向揸槍嘅人低頭俯首稱臣,不妨坦白啲,唔洗攞咁多大道理出黎講。

jimmychauck 發表於 2023/8/3 05:20

隻豬話 “鍾意向揸槍嘅人低頭俯首稱臣” 是不對的!!!
但,用汽油火水燒人,用摺凳卜人,飛磚殺人,割頸,棍卜,汽油彈,弓箭,打砸,放火,
市民乖乖不得駁嘴還口,見到黑暴要鞠躬:勇武皇軍萬歲!
要市民向黑暴勇武嘅人(暫時未有槍)低頭俯首稱臣是合情合理,是對的。

.
回覆  leefeng

jimmychauck 發表於 2023/8/3 23:11

Repeat 又  Repeat 繼續……………

回覆  leefeng

你咁多爹就硬係答唔到你口中嘅垃圾#117同#156,咪垃圾中嘅垃圾,你所有youtube片,隨時加你果啲偉大反基言論全屬垃圾囉。
jimmychauck 發表於 2023/8/3 23:11

是否垃圾讓看的人判斷,不是你一個揸汽油彈的豬決定的囉!
回覆  leefeng

首先就不由不作答的人判斷。

閣下話係垃圾場嘛,延伸你邏輯你又唔鍾意?

你咁多爹就硬係 ...
jimmychauck 發表於 2023/8/4 07:58

你越repeat,我就偏唔回,吹咩?
你地勇冇都慣咗repeat and repeat 耍流氓,打人放火同說謊架啦!
我們一啲也不會意外!
繼續滾地撒賴啦,我在欣賞中!

3a) bonus question for you ,呀死爛屍一日到黑話老弱俾黃絲打(謠言),咁老人家回歸廿年都爭取唔到民主最後反修例運動俾人打,責任該在被打者?
jimmychauck 發表於 2023/8/4 17:49

大家看看,
原来老弱俾黃絲打只是(謠言)?
咁老人家回歸廿年都爭取唔到民主最後反修例運動俾人打,責任該在被打者
姓頼,同語無倫次!

.
回覆  上流寄生族

沒有法律,是現實。你喜歡被強姦不反抗是你的自由,被強姦是香港人也不是你你並無資格發言,我可沒這麼蠢。
jimmychauck 發表於 2023/8/4 18:56

為什麼上流寄生族無資格發言?
你是個什麼東西,你就有資格在此發言?

另外,如果香港要推行民主,要小心烏克蘭的故事重演

烏克蘭與香港共通之處:

政治特點:

烏克蘭人一半親 ...
Guest from 124.217.137.x 發表於 2023/8/4 17:19

烏克蘭,香港,台灣,都是一樣,讓外國勢力在自己國土邊界架起大砲威脅到自己的國土安全,肯定要開戰!

烏克蘭已經是最佳版本,依靠外國勢力做賣國賊,雜亂司機賣國賊已經成功把烏克蘭所有國企物業賣個一清二光了!

台灣,台積電歸美,運營慘淡,人才一定會流去intel或其他,最終要玩完。
老美講明【滅台計劃】進行中(幚你?傻架?拿不下你,就滅了你,基督教歷史有教導的啦!!!)

香港如果不是靠阿爺,已經是由基督教代表再簽賣港條約,
“基督教必奠定是港教”,長洲太平清醮,黄大仙,寶蓮寺,通通砸爛。
黑暴是“勇武皇軍大人”,50以上死廢老送去焚化爐,清空香港土地,多建教堂教會。

無所謂爭抝需要什麼真普選了,根本不再需要,

因為香港會有港督(美或英派人來做),陳方安生,李柱銘,黎智英,黃之蜂,陳日君等狗基督教徒賣港有功,狗奴才必須任高權重!
(不要驚訝到時黃屍一隻二隻為什麼不敢再爭取一人一票選港督呢?又肯做順民呢?
因為美英主子一不高興,可以劏狗,基督教徒做了香港99年的英國狗奴才,深知主子的脾氣,會乖乖的,
“ 普選?一人一票?” 儍㗎,想死易過!)

黃屍賣國賊應該嚐試下自己的屋企讓外來的人,侵入家中,架起帳篷住下,拎住本聖經說:你的家是我的,本書已經有明文好清楚寫著了!

.
回覆  leefeng

你跟香港那毛子關係?香港人自主決定自身事務,你就當然沒資格發言。美藉華人,什至在中國的內政上亦無發言權。中國本身就是最反對外國插手香港事務。

你咁多爹就硬係答唔到你口中嘅垃圾#117同#156,咪垃圾中嘅垃圾,你所有youtube片,隨時加你果啲偉大反基言論全屬垃圾囉。
jimmychauck 發表於 2023/8/5 00:04

你的激將法對我冇作用,
我冇Guest咁得閒去答你一個黃到上腦變瘋子的似是而非的垃圾問題。
你繼續精神病發作可以繼續Loop,#117同#156我一樣睬你都傻!
我只在此插你呢隻曱甴的荒謬,和誤導無知!

我是否在香港又與你無關,我的中國香港兩地家族,同學和朋友,姨媽姑爹在香港受到黑暴的恐怖日子,肯定就關我事,而且係個個有正義的人都可以出聲!
就算是外國任何一個華人也有發言權。

你只不過是一隻蝦毛黑暴也敢在此大言不慚,不知羞恥為何物,
既然你自稱外國不能插手香港事務,你又幫外國?唔幫中國?你又信外國基督教?唔信黃大仙呢吓?

.
(人地都無越界)

今日俄羅斯亞普叔會唔會霸道咗啲, 即使架起大炮都無開過炮喎。
人地只係想申請入北約唶。
beebeechan 發表於 2023/8/5 00:40

係囉,不如你話我知你屋企係邊處,我去你屋企旁邊,放啲汽油桶,煤氣罐,刀啦,棍啦…好嗎?

.
回覆  leefeng

我同胞喺大陸俾共產黨欺壓就仲關我事啦。
jimmychauck 發表於 2023/8/5 01:17

不知曱甴在香港打的是不是你同胞呢?

.
回覆  leefeng

睇吓你個所謂沖生嘉賓有咩高見。

1. 到今時今日自己都未知咩為之黃,並以之為傲。
以自己 ...
jimmychauck 發表於 2023/7/28 18:18

沖生嘉賓既意見係佢既意見,所謂各有各既立場和想法,我不批評也不會回應你,
你可以繼續以為自己啱:中國大陸我同胞?香港的人叫做死廢老,該打該殺?
你真係有病!

我同胞喺大陸俾共產黨欺壓就仲關我事啦。
jimmychauck 發表於 2023/8/5 01:17

.

呢條屎料feng..真係「日日柒」##117嚟
beebeechan 發表於 2023/8/5 01:42

快啲俾個地址黎,等我「日日柒」幾桶火水電油喺你門口左右,放心,冇乜殺傷力的啦!

.
高級模式 | 發新話題
換一個