返回列表 回覆 發帖

基督教宣揚殉道,支持黑暴

青衣島好多油庫, 又幾多人住緊喎
長青邨喇,  盈翠半島, 灝景灣, 明翹匯仲係豪宅, 你買唔起 (所以唔使怕). ...
beebeechan 發表於 2023/8/5 01:39

係咩……………
既然油庫係左近係冇危險,快啲俾個地址黎啦,
我現在開始一於學下曱甴占來一個死纏爛打式,天天叫你俾個地址黎就唔柒啦!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng

你咁多爹就硬係答唔到你口中嘅垃圾#117同#156,咪垃圾中嘅垃圾,你所有youtube片,隨時加你果啲偉大反基言論全屬垃圾囉。
jimmychauck 發表於 2023/8/5 01:17

咁害怕別人的反基言論?
又話曱甴黑暴的出現係唔關基督教事?
露底了!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng

原來有啲人興道聽口講無憑信口雌黃。早叫你收返咪唔洗7,隔幾日先攞黎講正一ON99 ...
jimmychauck 發表於 2023/8/5 03:15

究竟是否道聽途說,睇下幇你果個基督教徒bbchan的回應就知道了!
你的中文是曱甴白字級!

當日黃絲拎嚟大肆煽情的:
爆眼女,
警察掟學生落樓,
警察差館強姦被拘女生
太子站打死人, 地鐵秘密運走屍體......呢啲又係咪「街邊檢紙皮的阿婆作標準」??
beebeechan 發表於 2023/8/2 00:32

.
回覆  leefeng

曱甴叫你俾個地址黎就唔係第一日
jimmychauck 發表於 2023/8/5 03:20

你阿曱甴占做慣做熟了,對不?
回覆  leefeng

一個正常嘅人又點會怕垃圾?

你咁多爹就硬係答唔到你口中嘅垃圾#117同#156,咪垃圾中嘅垃 ...
jimmychauck 發表於 2023/8/5 03:21

有種不是on99的你不如答下
1# “同胞”兩字,大陸同香港有什麼不同?
2# bbchan指出你們勇冇曱甴的謊言,你有乜野應該回應他?
3# 基督教班神父同牧師給曱甴的手則是怎麼一回事:叛國賣港?
“你們在地上犯的法,在天上並不是犯法” “只服從神的統治,不服從人的統治”

.
本人並不攻擊任何離教者,因為離教者自有其離教的經歷及理由,惟對自以為是恬不知恥有認知障礙的藍屍死癈老並不抱任何惻隱或憐憫,並因其支持殘暴政權的智障行為搞至香港滿城腥風血對其表示憤恨及怨毒,並表明不共戴天,其智障之處不勞本人操心指正。並且,爛屍本身腦殘,本身不可理喻,與其討論乃浪費時間,只在本人暇有癮時才會極力嘲諷並大肆攻擊。
jimmychauck 發表於 2023/8/5 04:20

殘暴政權?呢啲?

以下那一個是你呀?
本人並不攻擊任何離教者,因為離教者自有其離教的經歷及理由,惟對自以為是恬不知恥有認知障礙的藍屍死癈老並不抱任何惻隱或憐憫,並因其支持殘暴政權的智障行為搞至香港滿城腥風血對其表示憤恨及怨毒,並表明不共戴天,其智障之處不勞本人操心指正。並且,爛屍本身腦殘,本身不可理喻,與其討論乃浪費時間,只在本人暇有癮時才會極力嘲諷並大肆攻擊。
jimmychauck 發表於 2023/8/5 04:20

究竟是誰智障搞至香港滿城腥風血雨?

回覆  leefeng

Were you in Hong Kong? Were you able to have first hand news? No you weren't. But  ...
jimmychauck 發表於 2023/8/5 06:48

BBC News?
回覆  leefeng

Thanks, you proved my point.

Told you you were not able to answer any rebuttal I  ...
jimmychauck 發表於 2023/8/5 06:54

Who is the garbage of the garbage,
Let readers rate it,
Whoever answers the mob's stupid questions is a fool!
既然有暴徒認為香港暴亂唔關基督教事,又何須次次都此地無銀三百兩呢?
狐狸尾巴自己露出來了!

.
回覆  leefeng

所以有啲垃圾連BBC係乜都唔知。你咪笑住睇國際間最有公信力嘅港人港地囉。

連港共政權邀 ...
jimmychauck 發表於 2023/8/6 12:17

我真係覺得好笑,你衰在又係有基督教徒病,又有黃屍道理病,和黑暴問題病!
學旁觀者話齋:正常人對住有精神病嘅妖徒黃屍黑暴,即使如何講理,也是「無力反駁」。
你既病真是比任何精神病人更重,建議你應該去睇醫生,同食藥!
所以你明白點解我唔會答一個精神病人既精神問題架啦!

.

信用都冇嘅政權,講咩制度?

jimmychauck 發表於 2023/8/6 12:30

當然係槍桿啦!
在偉大的America,Police給香港的示範是這樣的!
嗱,香港警察,學野啦!
freeze,shoot

我覺得中共應該向泰國學習什麼叫做:國有國法,家有家規!
BBC News:
泰國軍事法庭的檢控官說,一名 ...任何所謂涉嫌誹謗、醜化、侮辱泰王的人和事都被處以嚴厲懲罰。

在泰國,以侮辱王室而定罪的法律可以追溯到19世紀早期。那時觸犯該項法律的人重的可能被割掉耳朵,砍斷手足,甚至斬首;輕一點的也可能被判坐牢一個月,或是給王室大象割草等懲罰。

leefeng 發表於 2023/8/7 00:41

如果中共肯向泰國取經,
黑暴黃屍基督教徒屎忽痕,切屎忽,耳朵痕,割耳朵。
擲汽油彈,砍手砍腳,肯定慳番好多納税人既錢同國家既人力物力!

.
回覆  leefeng

學?學什麼?學人家美國國會普選,全民投票選總統?

學一點不學一點,便叫雙重標準了。

...
jimmychauck 發表於 2023/8/7 01:07

你都肯定偉大反基言論的偉大?
你的精神病都唔傻得晒!

你是“殺人放火黑暴黃屍基督教徒”永遠都是“殺人放火黑暴黃屍基督教徒”,這就是我的第一手資料,無須託詞!
你們是該死的,香港應該恢復死刑,你有精神病喜歡上離教網打飛機,係咁意判個砍手砍腳割耳朵啦!

.
回覆  leefeng

學?學什麼?學人家美國國會普選,全民投票選總統?

學一點不學一點,便叫雙重標準了。

...
jimmychauck 發表於 2023/8/7 01:07

香港警察先學人家美國開槍桿打鳩“殺人放火黑暴黃屍基督教徒”先啦!
係囉,做假吖馬,一人一票,選多啲低B仔出黎,香港前途一片光明!

回覆  leefeng

I only have 2 people for you

柯創盛 葛珮帆

哦原來陳生選嬴左民建聯葉傲冬,BBS,JP, ...
jimmychauck 發表於 2023/8/7 02:19

唔記得食藥?
回覆  leefeng

在美國支持共產黨嘅爛屍,"道聽途說"喎,仲要連中文都唔識寫,口中只有垃圾洗版,連嘴上幫 ...
jimmychauck 發表於 2023/8/7 02:55

呢件衫啱你!

回覆  leefeng

爛屍唔識字,淨係識圖。
爛屍唔識理,淨係識潑婦罵街。
jimmychauck 發表於 2023/8/7 04:22

食藥啦,神經佬!

.
回覆  leefeng

你口中食緊藥嘅神經佬識字都仲多過你,你食得屎啦。
jimmychauck 發表於 2023/8/7 06:13

你口賤,應該俾你試下!
躝屍趷路啦死爛屍,香港又唔關你事,你又唔知頭唔知路又唔識答問題又唔識字又唔讀帖,開口 ...
jimmychauck 發表於 2023/8/7 15:22

罵的就是你 jimmychauck,死雜種狗,香港唔關我事,唔通關你事?
做狗你就叻,好做唔做做黃屍?
重話想落場幚手打人喎?有種你去打吖笨!
你班死黃屍雜種狗一日到黑躲在教會,
同一班精神病犯研究,宣傳怎樣去出賣香港,
將香港打到溶溶爛爛,將香港人打到流血來滿足你們的暴力狂,
你地基督教黃屍個個都是喪屍,冇人性,冇理性,垃圾人渣死雜種基督教死黃屍,死去你地喪屍堆填區做化肥,繼續生蟲腐爛,死出香港!
你有精神病,有種就死去英國,咪禍害香港人,你們只是一群有精神病既喪屍,
叫上帝賜你地班死雜種舔洋狗取得香港吖笨,踎監就有你份!
你只是一件踎係鍵盤後面既死廢老,雜種狗,老而不死,黃到上腦的雜種基督教徒,四處煽動仇恨,唯恐天下不亂,心理孌態的死廢物!

我唔識字,但用黎罵到你件死雜種扑街已經足夠有餘!
你夠膽再精神病發惹火本少爺,我會罵到你十世扑街冇運行!

.
高級模式 | 發新話題
換一個