返回列表 回覆 發帖

[搞笑] 無中生有之王對決積分表

遵守失敗,

無須遵守(或無須嘗試遵守 ...
是兩回事啵
beebeechan 發表於 2024/7/27 00:33

雖然以結果為目標黎講,「遵守失敗」與「無須遵守」同樣都係「無遵守」,但又唔係絕對的兩回事,至少你提供咗一個好好理由,可以將「無遵守」解釋為「無能力遵守」。
雖然以結果為目標黎講,「遵守失敗」與「無須遵守」同樣都係「無遵守」,但又唔係絕對的兩回事,至 ...
抽刀斷水 發表於 2024/7/27 00:46

即係你前列腺指數高咗, 醫生叫你及早醫治, 你話「無須醫治」,, 結果前列腺癌瓜咗。
同你盡力醫, 又化療又電療, 但都醫治失敗, 又係瓜咗。
咁兩個「瓜咗」既結果係咪同一回事?

前者...係抵佢死喎
回覆  leefeng

你以為抄左果幾個字就叫識拾人牙慧?你果啲叫東施效顰咋。 ...
jimmychauck 發表於 2024/7/26 13:00

咪在你隻曱甴面上貼金啦,所以旁觀者兄話你唔識字,冇學識的確係啱既。
因為你根本冇牙慧,牙屎你就滿口都係!
呢d不叫東施效顰,叫以其人之道還治其人之身,又教L精左你隻不學無術既屎坑曱甴! ! !

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
個案編號:0007
主角:旁觀者
無中生有主題:指jimmychauck對非基者則自認高人一等
日期:2024-05-18 21:03

基督妖徒由裏到外都係一副奴才相,日日念口簧︰主呀!主呀!求主賜我福樂。
    對非基者則自認高人一等
旁觀者 發表於 2024/5/18 21:03

早幾廿年已經學識左假謙卑,雖然心裡面會咁諗,口裡面就基本上唔會咁講嘅。

有勞事主舉吓例子啦。

話題要轉了嗎?

回覆 63# leefeng

果啲叫抄字,其實連前後文都抄錯,連點解都唔識,仲有一個形容詞:邯鄲學步
即係你前列腺指數高咗, 醫生叫你及早醫治, 你話「無須醫治」,, 結果前列腺癌瓜咗。
同你盡力醫, 又化療又電療, 但都醫治失敗, 又係瓜咗。
咁兩個「瓜咗」既結果係咪同一回事?
beebeechan 發表於 2024/7/27 00:57

驗到前列腺指數高,你就好去食多啲番茄啦。醫生同你開file,然後你就被佢又照又割,搞到爛晒,瓜咗。

你咁盡咗力畀醫生醫,醫生又一句「盡咗力」將你certified,咁兩個「盡力」又係咪你想要既結果?
回覆  AmiHO

"願意人怎樣待你們,你們就應當怎樣待人。"
我不嬲都係咁㗎,我最鍾意指出人地講嘅野中有咩問題,所以我講嘅野裡面有咩問題,你地隨便指出,語氣犀利啲都唔緊要,我有咩未聽過?
jimmychauck 發表於 2024/7/26 13:55

基督教曱甴講就大仁大義咯,可惜事實係假仁假義的偽君子,
當然基督教曱甴囉喎,不嬲都係咁既死欵。

你之所謂「你地隨便指出,語氣犀利啲都唔緊要」,
之後呢?就ONL9啦,返鄉下啦,收皮啦?
人地又用你既「ONL9啦,返鄉下啦,收皮」還治你之身,你又大嗌「冇公義」咯!

所以你地打人就騎騎笑,人地打返你呢?
就大嗌【死廢老還手】呀?黑警打人呀?

你+你們黑暴的所謂「你們地隨便指出,語氣犀利啲都唔緊要」?
咁,點解要打人呀?點解要放火,擲磚,擲汽油弹,放炸彈呢?

因為你地係一群虛偽既恐怖分子,殺人唔眨眼,只知有己之利益,不知有人之愛和平。
一隻二隻都是自私自利的人渣! ! !

.

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng

果啲叫抄字,其實連前後文都抄錯,連點解都唔識,仲有一個形容詞:邯鄲學步 ...
jimmychauck 發表於 2024/7/27 01:09

你不如先學下點樣尊重老年人,
尊重國家法律,尊重你的為什麼要食中國反中國,先至黎呢度用你個口放屁。

你既行為,你既教養,你既心態,你既價值觀,你既道德觀,有邊一樣係值得別人抄你既呢?
真是不知羞恥為何物的垃圾人渣黑暴曱甴基督教徒!

.
回覆 67# leefeng

首先你證明所有打人嘅都係基督教打人先啦傻仔。
咁你ONL9,應該返鄉下收皮呢啲野係事實,我講出黎當然冇問題。
我幾時大嗌「冇公義」?洗唔洗列入你無中生有嘅項目?
你話我知721元朗點解要恐襲,你就答到點解有所謂黑暴打人、放火、擲磚、擲汽油弹、放炸彈㗎啦。你連點解721元朗要恐襲都唔知我幫你唔到。

係尊重老人,就唔會無緣無故稱呼啲唔相識嘅老人為"香港死癈老"啦。到底要心底裡面對社會抱住幾多憤恨,先會講啲咁嘅野?
嗯....
咁基督徒會食共屙....莫非leefeng係無神論, 唔係基徒就唔使食共屙? ...
beebeechan 發表於 2024/7/26 22:18

基督徒會食共屙,還會破壞國家安定和平團結。
唔係基徒就學不來,而且唔會做。

基督徒會食共屙,還會為一己利益出賣國家來媚耶舔洋。

基督徒會食共屙,還會打殺異己異見異教,為了自己基督教將別人大清洗滅族,發動/製造戰爭,
殺戮和性侵幾十萬小孩,分裂中國,破壞社會安寧,破壞國家穩定。
這些都是事實,冇人寃枉你地。
基督徒除了會食共屙,還會好事不為,壞事做盡!

個案編號:0008
主角:旁觀者
無中生有主題:指jimmychauck話洪秀全係好嘢
日期:2024-05-05 21:42

呢個阿柒頭,一時話洪秀全係「異端」,一時又話好嘢,唔係精神有問題就有鬼。 ...
旁觀者 發表於 2024/5/5 21:42

都一早話左係共產黨贊洪秀全係好野囉,做咩要將共產黨嘅功勞歸俾我?下次唔洗咁嘅,將佢啲經濟利益,名聲可以俾返共產黨,多謝都黎唔切。

真係睇到呢位參賽者爭勝嘅心相當強。

話題要轉了嗎?
回覆  leefeng

首先你證明所有打人嘅都係基督教打人先啦傻仔。
咁你ONL9,應該返鄉下收皮呢啲野係事實,我講出黎當然冇問題。
我幾時大嗌「冇公義」?洗唔洗列入你無中生有嘅項目?
你話我知721元朗點解要恐襲,你就答到點解有所謂黑暴打人、放火、擲磚、擲汽油弹、放炸彈㗎啦。你連點解721元朗要恐襲都唔知我幫你唔到。
係尊重老人,就唔會無緣無故稱呼啲唔相識嘅老人為"香港死癈老"啦。到底要心底裡面對社會抱住幾多憤恨,先會講啲咁嘅野?
jimmychauck 發表於 2024/7/27 01:57

垃圾人渣黑暴曱甴基督教徒如果唔歪曲事實、顛倒是非,點揾到理由來打人同反中亂港呢?

回覆 72# leefeng

你講到邊啲咩說話係歪曲事實嘅你咪出聲囉。我不嬲都係咁㗎啦。
驗到前列腺指數高,你就好去食多啲番茄啦。醫生同你開file,然後你就被佢又照又割,搞到爛晒,瓜咗。 ...
抽刀斷水 發表於 2024/7/27 01:17

有前列腺病就食番茄....唔好俾醫生又照又割
同話有病就祈禱, 唔使搵醫生
無一百%相同都八成似
基督徒會食共屙,還會破壞國家安定和平團結。
唔係基徒就學不來,而且唔會做。

基督徒會食共屙,還會為 ...
leefeng 發表於 2024/7/27 01:59

屌....你都唔敢講你使唔使「食共屙」
天主教承認既聖人, 超過10000個

beebeechan 發表於 2024/7/26 23:57

姦淫搶掠,為非作歹的聖人?

基督教把殺人犯封聖,的而且確是邪教!

梵蒂岡歪曲篡改歷史宣布冊封所謂“聖人”
梵蒂岡不顧中方的強烈反對,於2000年10月1日舉行「封聖」儀式,把曾經在中國犯下醜惡罪行的一些外國傳教士及其追隨者冊封為「聖人」。

眾所周知,在近代史上,天主教的一些外國傳教士曾經是殖民主義、帝國主義侵略中國的直接參與者和幫兇。
被梵蒂岡冊封的一些人更是在中國土地上姦淫搶掠,為非作歹,對中國人民犯下了不可饒恕的罪行。對此,梵蒂岡不僅不表示懺悔,反而要把這些作惡多端的罪人冊封為“聖人”,這是對中國人民的公然挑釁,是為殖民主義和帝國主義侵略中國的歷史翻案,是對中國人民反抗外來侵略和壓迫的愛國行動的極大侮辱。

.
屌....你都唔敢講你使唔使「食共屙」
beebeechan 發表於 2024/7/27 02:32

你是正常人嗎?竟然會問这些基督教徒不正常的愚蠢的問題?莫非你也是不正常的?
你是正常人嗎?竟然會問这些基督教徒不正常的愚蠢的問題?莫非你也是不正常的? ...
leefeng 發表於 2024/7/27 03:58

阿 J 都批得你無錯
你時常不敢回應甚麼, 只懂張口噴出屎
不過, 跑到一百米10秒4又唔少人都做到喎
勤加練習, 教練指導..就可入奧運。

天主教承認既聖人, 超過1000 ...
beebeechan 發表於 2024/7/26 23:57

你同屎忽占都係聖人,再繼續努力做多d 衰野,自然一樣有份封聖架啦!
阿 J 都批得你無錯
你時常不敢回應甚麼, 只懂張口噴出屎
beebeechan 發表於 2024/7/27 04:35

一班基督教黑暴曱甴的歪理,你認為需要回應什麼?
只有你一個人係覺得屎忽占的「屎尿屁」好啱你口味,你可以回應,你要食多啲!

高級模式 | 發新話題
換一個