返回列表 回覆 發帖

龍哥哥跟佢學過嘢

Don't know where God is but the Devil is in the details
修士作育英才,我以前嗰间衰學校淨得修女, 唔賞識我

Don't know where God is but the Devil is in the details

臥底基督教徒今日終於浮出水面了?!
難怪趕曬啲迷惘離教【貴客】,得番小貓三兩隻?!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
您負責做企街拉客、高叉旗袍知客, 唔好輸畀我咁丢架
episode 2

阿妈帶我睇戲,我expected修女应該係咁靚

屌佢鹵味點知返到學校尐修女個個又肥又矮又老,又唔發掘我嘅天才
仲有一件事唔記得向各位報道。

I AM NOT ALONE.
我們的龍哥, 都係一軛咖!

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?新建帳戶

...
沙文 發表於 2020/12/15 22:38

一軛的龍哥32歲英年早逝架,自認同龍哥一軛的基督徒小心囉!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。

...
沙文 發表於 2020/12/15 22:38

我發現,當雄性氣勢很旺盛時,雌性基督徒就會乖乖收嗲,好似朱茵嫁咗畀黃貫中後,都無乜聽過佢公開稟神,我估龍嫂都無對龍哥阿嗞阿咗。

沙文你仲唔振夫綱?
回覆 8# leefeng
龍哥本來喺美國撈得好地地, 因為回流至死啫。佢算死得好㗎喇,能夠死喺丁佩姐姐床上, 很有福氣, 若果我可以咁死,我都lur飯應

同期回流人士當中, 如姚桐斌、張宗燧、蕭光琰......就遠遠冇佢咁好彩

回覆  leefeng
龍哥本來喺美國撈得好地地, 因為回流至死啫。佢算死得好㗎喇,能夠死喺丁佩姐姐床上, 很有福 ...
沙文 發表於 2020/12/21 01:39

如果你自認同龍哥一軛,梗有機會嘅!
不過丁佩姐姐年紀大啦,唔會吼你,可以去你老婆教會揾件正菜,然後“上”!

.
我都想, 但係我忽然諗起1件事.擔心您的安危。
丁佩姐姐信佛教, 而且係龍哥度化佢嘅

http://www.china.com.cn/guoqing/2013-10/28/content_30424794_4.htm

龍哥一上佛教徒張床就......
會唔會係畀佛教剋死嘅呢?所以,如果您諗住皈依我佛,就要小心
其他回流人士趙九章、黃國璋、姚桐斌、張宗燧、蕭光琰...... 就畀馬克思剋死。你兩樣都中曬, 就屬於極高危人士
我發現,當雄性氣勢很旺盛時,雌性基督徒就會乖乖收嗲,好似朱茵嫁咗畀黃貫中後,都無乜聽過佢公開 ...
抽刀斷水 發表於 2020/12/15 18:43

師伯, 我已經叻過小龍好多啦。
小龍都要喺教堂結婚
"And we did get married in a congregational church,"

到依家我老婆發起脾四都咁話我”本來我細露女嗰陣時嘅dream wedding就係喺教堂舉行婚禮, 為咗就你已經冇得喺教堂結婚嘞......”

"我都知你為咗我犧牲咗好多.............."

我都想, 但係我忽然諗起1件事.擔心您的安危。
丁佩姐姐信佛教, 而且係龍哥度化佢嘅

龍哥一上佛教徒張床 ...
沙文 發表於 2020/12/21 03:48

基督教徒係妖孽黎,屬邪靈之類,一上佛床就頂唔順d照妖鏡!
不過龍哥係無神論者,係唔關丁佩姐姐乜事既!
唉,龍哥係無神論者,本來你都可以避過同龍哥一軛之刧,但睇黎機會好微!

.
其他回流人士趙九章、黃國璋、姚桐斌、張宗燧、蕭光琰...... 就畀馬克思剋死。你兩樣都中曬, 就屬於極高危 ...
沙文 發表於 2020/12/21 05:42

馬克思年代中國還未有火箭上月球咧,文化大革命班害蟲都已經伏咗法,還食古不化拎住呢d害蟲做下的罪孽來追索今日的中國?out 唔 out 啲呀?!
呢嗱,重唔成條狐狸尾巴彈曬出黎?
只有基督教先至學十足耶禍華啲賤格行為:追討十八代之罪?

你一樣唔好忘記如果你承認自己係基督教徒,你已經係罪人,哎呀,重係連祖宗十八代到你既仔女通通都是罪人。
既然你沙文幾十代都罪孽深重,不如得閒諗下點樣為你的家人打甩呢d罪先啦!
至於馬克思的文化大革命血債咯喎,就不勞你費心啦!
君不見四人幫同班紅衛兵下場都一樣死得好慘咩?所以不如顧惦自己會唔會【基督永罪】禍延下一代吧啦!

根據基督教的永罪追討論,你好難走得甩,耶禍華係衰過馬克思,唔止克死你祖宗,還一代一代咁克你,可憐!
老實講,大家暗裡係好同情你既,所以大家都就住就住咁幇你遮住你條尾,點解呢?

因為基督教義,凡不信耶穌的都要在地獄受永火焚燒,對不?

本來你的鼻祖十八代都在九重天嘆緊世界,點知自從你一娶咗個基督教徒做老婆之後,
你的鼻祖十八代就砰砰聲跌曬落去永火地獄,個個老人家燒到甩皮甩骨,死得重慘過趙九章、黃國璋、姚桐斌、張宗燧、蕭光琰果班人,
唉,真可憐,唔止呀,我猜你老婆的鼻祖十八代都一樣係同樣被耶禍華克到死死下,
燒到wewa鬼叫:沙文,你个衰仔,不孝呀!
晚晚在你床下底鬼哭狂,血涙流成河,成堆山墳都冧晒咁滯………

重唔快d叫你老婆速速離教,全家轉為無神,佛教,道教就平安大吉啦!
保證你同你老婆鼻祖十八代拿拿聲升番曬上神台,你既下十八代又立馬甩曬罪。

目前潮流新興一样叫做【高尚道德的佛系】叫人好事唔怕做,
救人一命勝造七級浮屠,我依家點醒咗你,大大話話救咗你同你老婆:上十八代X2 +下十八代+你呢代。点止七級浮屠咁少?
雖然我救咗你冚家,不過唔使多謝,記得只請全離教飲茶就OK咯!

.
師伯, 我已經叻過小龍好多啦。
小龍都要喺教堂結婚

到依家我老婆發起脾四都咁話我”本來我細露女嗰陣時嘅 ...
沙文 發表於 2020/12/21 05:49

dream 乜鬼 wedding 吖,
教堂個個星期都唔少棺材抬入去擺係教堂度,个个绕棺材望住條屍,鬼氣沉沉
件牧屍可能昨天/今早/剛剛同个棺材屍体玩完祈祷,呢頭又同一对新人祈祷?牧屍把口屍氣還末散咧
鬼魂可能还在教堂飄飄下…“咦?点解上唔到天堂嘅?咦,耶稣呢?妖,上 L 咗当?
呢啲死唔憤氣既鬼,怨氣重,特猛!
所以千祈咪去教堂結婚呀,基督教徒分分鐘已经在教堂埋啲霉運一世冇運行,又賴埋啲鬼上身

.
回覆 16# leefeng

嗰陣參與者冇千萬都以百萬計, 拉幾條友就可以忽悠到你, 你咁鬼死容易氹, 唔做女人真係嘥咗你。

我個人比較傳統, 我係睇武俠片大嘅, 我從來冇聽過曹達華對石堅咁樣講: 冇錯我老豆係就係畀你殺咗, 但係呢啲都係幾十年前嘅事啦, 而家你發財立品, 求其你畀番一官半職我, 我叫您做契哥.........
回覆 17# leefeng

您又一再表演您嘅無知。自認中國人認屎認屁,卻對貴國升官發財好意頭傳統風俗一無所知
https://kknews.cc/agriculture/85je84e.html
回覆 15# leefeng

龍哥都會稟下神嘅
“Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.”
高級模式 | 發新話題
換一個