返回列表 回覆 發帖

共產黨迫害香港人,罪大惡極!(見#3)

共產黨的口訣與祈禱文

共產黨的口訣是:「毛澤東萬歲!」

共產黨的祈禱文是:「願毛澤東時時庇佑我們!毛澤東思想戰無不勝!攻無不克!」

大家有沒有破解這些魔咒的方法呢?

9-May-2011

耶穌禱文是共產黨的剋星

(1)
念耶穌禱文絕對可以打敗共產黨,佛教的觀世音菩薩有些不靈。

耶穌禱文是:
主耶穌基督,神的兒子,請慈憫我這罪人!

但先決條件是,培養自己的身體和心識都充滿天地正氣,亦即耶穌基督的救世精神,不貪圖金錢,才有機會打敗共產黨。

香港和台灣的基督徒的最大的忌諱就是,動不動就冒犯佛教,尤其是冒犯觀世音菩薩。這也是基督徒在對抗共產黨的戰爭中不能經常佔上風的原因之一。

(2)
耶穌禱文絕對可以破解共產黨的所有魔咒!

耶穌禱文是:

主耶穌基督,神的兒子,請慈憫我這罪人!

9-May-2011
我又發癲:耶穌係個大救星,共產黨係個害人精。
民主自由必勝,共產黨必敗!
哈佛專家 發表於 2020/5/7 19:27

又問你呢個憎共產黨的人:
民主自由是因為憎共產黨殺咗好多人所以憎共產黨,對嗎?
咁,請問你們呢班信民主自由的百份之99.99%都是基督教徒,對嗎?
點解共產黨殺咗好多人所以你們憎共產黨,
點解基督教一樣殺咗好多人你們唔憎基督教呢?
答啦!
成班人蝦一個女人?
似唔似紅衛兵?
乜香港民智未開咩?
個口駡共產黨罵紅衛兵,但又做你們最憎共產黨紅衛兵的事?
蝦蝦霸霸,打女人打老人?點解! ? ? ? ? ?

哈佛專家 發表於 2020/5/7 19:27

我唔見共產黨打人,我天天只見民主自由黨打人,重衰到打女人?
民主自由黨自由打老人打女人,你在片中嗎?你打了呢個女人幾拳?
踢個女人一腳果個是你?

不知道
因為我不想引起宗教戰爭,所以我會間中替耶穌說好話,並且肯定耶穌基督是觀世音菩薩的化身。呢點我自認沒錯。

基督徒的確比佛教徒更關心政治,更關心民主自由。呢點係不爭的事實。

哈佛專家 發表於 2020/5/6 12:43

也包括基督徒特别喜歡民主自由地暴打<追求他們的民主自由愛中共的老人家>!
對嗎?
因為我不想引起宗教戰爭,所以我會間中替耶穌說好話,並且肯定耶穌基督是觀世音菩薩的化身。呢點我自認沒錯。

基督徒的確比佛教徒更關心政治,更關心民主自由。呢點係不爭的事實。
(詫異中)怎麼有些瘋言瘋語,好像有一點精神病。
哈佛專家 發表於 2020/5/6 11:12

(打啊欠中)有嚴重精神病的確係睇唔明我的諷言諷語的!
(詫異中)怎麼有些瘋言瘋語,好像有一點精神病。
我無被主耶穌擺佈。我只係喜歡民主自由。
哈佛專家 發表於 2020/5/6 07:42

乜你依家好唔自由咩?
又被耶穌用書釘釘你大髀呀?

或得閒冇事的你去問話咁呢?
乜原来周不時上去打刧殺人?怕成咁?身有屎?

你有冇去叫雞或鴨吖?
記得叫公安唔好通知你屋企人(醜死鬼吖馬),
然後番黎又反轉豬肚全是屎開記者會話無理被扣留吖笨!

中國啲米平呀,捉你地班耶穌垃圾番去食貴曬d米?on99
想抹黑中國都唔該用下腦咧!

.
果然係中共派黎既五毛(真正既五毛係唔會承認係中共派黎既)
哈佛專家 發表於 2020/5/6 08:19

係呀係呀,我係中共派来的卧底,專打被耶稣洗腦果d人呀!
係你個觀音菩薩叫我去做中共八毛既,我高級幹部收八毛,14億五毛的全部都是我的靚!
你個觀音菩薩叫我話你知;你再幫耶穌黨害老人家,你會被雷公劈架,你小心囉!
果然係中共派黎既五毛(真正既五毛係唔會承認係中共派黎既)
leefeng,你唔好轉移視線。我問你,共產黨係咪迫害緊香港人,收緊香港既民主自由? ...
哈佛專家 發表於 2020/5/6 05:26

老實講,我完全睇唔見中共有迫害香港人啵!
連稅都唔洗香港比,幾正,香港咪大把錢令基督教眼紅囉!
死啦,中共收番香港,分分鐘基督教冇地企,
咁大塊肥豬肉拱手比番中共,冇曬油水?
咁,天主教買買埋埋果d香港天價豪宅,高地價教堂咪比番曬中共?
咁辛苦呃到班香港傻仔個個月做老襯十一奉獻咪泡湯?
嗱,呢d咪迫害囉!

呀,你係講緊自己用書釘釘大髀果件基督教徒?
或書店,同大使館上深圳叫雞被公安扣留果幾件?
一日咁多香港人上上落落中國,又唔見佢地個個被中共迫害?
哈,奇怪特別要迫害果幾個信基督教的咁奇怪嘅?
有冇人可以答呢?

.
我無被主耶穌擺佈。我只係喜歡民主自由。
你個主叫你出黎問我?乜你原来又被主擺佈牙?
Sing Halleluyah to the Lord

Verse 1
Sing Alleluia to the Lord

Chorus
Sing Alleluia
Sing Alleluia

Verse 2
Jesus is risen from the dead
Jesus is risen from the dead

Verse 3
Jesus is Lord of heav'n and earth
Jesus is Lord of heav'n and earth

Verse 4
He’s coming back to claim His own
He’s coming back to claim His own

高聲唱讚頌我的主

譯詞:Philip Hung       

Verse 1
高聲唱讚頌我的主

願榮耀歸於我的主

Chorus
頌讚歸於聖父
讚美聖子聖靈

高聲唱讚頌我的主

高聲唱讚頌獻給主
譯詞:Raymond Tam       

Verse 1
高聲唱讚頌獻給主

當唱歌讚頌獻給主

Chorus
唱阿利路亞,
唱阿利路亞,

高聲唱讚頌獻給主。

Verse 2
基督已出死蔭復活
基督已出死蔭復活

Verse 3
基督宇宙一切主宰,
基督萬有一切主宰,

Verse 4
祂將再降下臨地上,
祂快將再度臨地上,

漆黑中一起再高歌 (Sing Hallelujah to the Lord 守望香港版)

V1
將真真假假看清楚
未來是許多可不可
困苦中相助 惡險中走過
漆黑中一起再高歌

V2
初心不應該變苦果
盡全力儘管也不多
嶄新的一代 要他不枉過
彼此點起心裡的火

V3
風 不可阻擋主的歌
夜 攜著手膽壯得多
信 有天可慶賀 愛 抵消差錯
捉緊這盼望來互助

Chorus
Sing Hallelujah to the Lord
Sing Hallelujah, sing Hallelujah
願榮光歸香港

作詞:t, 眾連登仔    作曲:thomas dgx yhl
編曲:t, bp, clk, oct tad

何以 這土地 淚再流
何以 令眾人 亦憤恨
昂首 拒默沉 吶喊聲 響透
盼自由 歸於 這裡

何以 這恐懼 抹不走
何以 為信念 從沒退後
何解 血在流 但邁進聲 響透
建自由 光輝 香港

在晚星 墜落 徬徨午夜
迷霧裡 最遠處吹來 號角聲
捍自由 來齊集這裡 來全力抗對
勇氣 智慧 也永不滅

黎明來到 要光復 這香港
同行兒女 為正義 時代革命
祈求 民主與自由 萬世都不朽
我願榮光歸香港
leefeng,你唔好轉移視線。我問你,共產黨係咪迫害緊香港人,收緊香港既民主自由?
高級模式 | 發新話題
換一個