返回列表 回覆 發帖

抽刀斷水你幾時生日呀

唔知聖教會對此有咩寶貴意見?

https://futureofsex.net/robots/s ... ove-doll-companies/
https://sexdollgenie.com/collections/ai-sex-robots

三撇水都唔係貴, 但係唔知個樣有冇得customer made.

如果做到同老婆一樣樣就半價

冇幾耐之前教宗已經confirm咗男人樣公仔唔係crime, 但係係唔係sin呢?

唔知佢識講幾多種languagess, 最好有得揀埋accents

3月又犯, 4月再犯, 5月重犯, 6月慣犯.................永遠都犯, 亞孟
沙文 發表於 2023/3/7 05:35

3月又犯, 4月再犯, 5月重犯, 6月慣犯..7擒7縱?
3月又犯, 4月再犯, 5月重犯, 6月慣犯.................永遠都犯, 亞孟
Don't know where God is but the Devil is in the details
十二月監, 1月特赦
沙文 發表於 2023/3/7 05:21

十二月監, 1月特赦, 2月再犯
點會冇? 呢個又係你一個思考的盲點. 七吋係條脷唔得咩
沙文 發表於 2023/3/7 05:08

佢就有7吋

你係咪投錯咗胎
十二月監, 1月特赦
Don't know where God is but the Devil is in the details
一 ...
"摺起7吋"典故係一隻歌仔
一見鍾情,二人同床,三褲剝清,四圍咁摸,五指搾波,六指擒籮,七吋咁長,八發八中,九龍裸跑,十分過癮。
沙文 發表於 2023/3/7 05:01

一見鍾情,二人同床,三褲剝清,四圍咁摸,五指搾波,六指擒籮,七吋咁長,八發八中,九龍裸跑,十分過癮.....十一罪成, 十二月監

作埋下文

(聖經中, 12 係完滿架哩....下一個吉祥數字係70.....你都幾難接到咁長)
點會冇? 呢個又係你一個思考的盲點. 七吋係條脷唔得咩
因為希望佢解33粒鈕扣都解到索氣, 用時間平息佢嘅慾火, 但係可惜總是唔成功

一 ...
一見鍾情,二人同床,三褲剝清,四圍咁摸,五指搾波,六指擒籮,七吋咁長,八發八中,九龍裸跑,十分過癮。
沙文 發表於 2023/3/7 05:01

你有無7吋啊?

點解無乜口技既?
因為希望佢解33粒鈕扣都解到索氣, 用時間平息佢嘅慾火, 但係可惜總是唔成功

神父著Cassock都係貪佢方便啫, 一擸高條裙就嚟得
沙文 發表於 2023/3/6 22:24

雖然你幅相咳咗過頭, 原圖係咁:

在行既人一睇就知呢個唔係標準既神父長袍, 係戲服。

標準規格係要33粒鈕, 手䄂摺起7吋

點解要33, 同7? 你咁聰明, 唔使我囉唆
神父就係因為要淫碌嘢出來的頻率高過我甚多,所以唔拉鍊減少夾親機會。
貴教的服裝設計確有悠久歷史及匠心獨運,結合user實際需要
沙文 發表於 2023/3/6 22:24

你拉低條褲鍊都好方便唶
怕拉鍊刮親就用扣鈕
如果係要滿足神父性侵,就要tune到個robot係好唔願意,但又無力掙扎。
抽刀斷水 發表於 2023/3/7 01:15

係...有啲麻甩佬係要侵, 姦先起到機
叫唔到雞
be pragmatic. 唔理咩原因導致佢地性侵,總之有得性侵,問題就解決了。畀性侵victims佢地咪得咯 ...
沙文 發表於 2023/3/6 21:59

要搞清楚性侵定係性交先,性侵係對方不願意之下都要施行喎,性交就你情可願,即係唔駛禁慾。

如果係要滿足神父性侵,就要tune到個robot係好唔願意,但又無力掙扎。

be pragmatic. 唔理咩原因導致佢地性侵,總之有得性侵,問題就解決了。畀性侵victims佢地咪得咯 ...
沙文 發表於 2023/3/6 21:59

會唔會方便到好似去公廁咁?
be pragmatic. 唔理咩原因導致佢地性侵,總之有得性侵,問題就解決了。畀性侵victims佢地咪得咯
回覆 14# 沙文

但係教徒口口聲聲話神父性侵同禁慾無關架喎,所以即使有方法舒緩慾火,性侵都係避免唔到既。
seriously, 收到貨之後你係唔係玩完之後可以同佢喺枕邊傾下你的閹割神父理論, 佢會唔會 suggest你捐贈一批佢嘅姊妹送畀聖教會舒緩神職人員的慾火呢? 可能咁樣效果都好好喎? what do you think?

由於本網經濟拮据, 又唔使做到話一人一個嘅, 可以輪住分享, 由library管理, bishop 可以借三晚, 神父1晚, archbishop 5晚.......

.為咗天主教聖職的特殊癖好,亦要特別定造兒童形象figures

高級模式 | 發新話題
換一個