返回列表 回覆 發帖

[數據資料] 無牆教會

不知道對於不知摩西律法的jimmychauck,是上序哪一種屁?

還可以聲稱百姓由下宣讀法律,不算摩西的律法!
他小學沒讀好,需要別人教他,包容是什麼意思!

居然還拿以色列人未出埃及以前,聲稱以色列人當中有混雜外幫人!精神病的不輕!
回覆 1# dior13dior13

你自己也不知?現在是求問嗎?
這位Tan Ky網友講得很好,基督妖徒那個不是精神病患者﹖
回覆 3# 旁觀者

人家講得好,基督徒就不是精神病,因為人家沒提。
基督徒是精神病,人家就講得不好,因為竟然沒提。
喜歡扇自己咀巴的,倒是閱讀理解多半不好。
「為我失喪生命的必得著生命」這「真理」,爺爺唔知點醒過你幾多次,去俾回教徒斬首,就可立刻到天堂,和那光豬細路一樣剝光豬侍奉「主」,可是你丁點閱讀理解能力都冇。
回覆 5# 旁觀者

做咩又轉話題?

爛屍有種通病,唔夠人講就轉話題。
jimmychauck 發表於 2024/5/21 04:58
回覆 6# jimmychauck

老實說,你是不是有精神病?說出來,我們不會笑你,但是真的笑死我了!

你為什麼語無倫次?
回覆 7# dior13dior13

做咩又轉話題?我講緊旁觀者閱讀理解多半不好,你又是否認同?老實說,你是不是有精神病?說出來,我不會笑你。
回覆  dior13dior13
做咩又轉話題?我講緊旁觀者閱讀理解多半不好,你又是否認同?老實說,你是不是有精 ...
jimmychauck 發表於 2024/6/21 22:24

阿柒頭,無閱讀理解能力嘅係你吖!
    想唔話你有精神病都唔得。
回覆 9# 旁觀者

你又表演#9唔答#8

咁到底你答到#4未?
回覆  dior13dior13

做咩又轉話題?我講緊旁觀者閱讀理解多半不好,你又是否認同?老實說,你是不是有精 ...
jimmychauck 發表於 2024/6/21 22:24

起碼有四個人以上可以證明你的確係有精神病啵,低低地認咗佢啦!
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆 11# leefeng

又轉咩話題?
邊四個有資格呀?持牌醫生定久病成醫呀?久病成醫咪認左佢。
回覆  旁觀者
你又表演#9唔答#8
咁到底你答到#4未?
jimmychauck 發表於 2024/6/21 22:54

你爺爺都唔知你噏乜,精神病人亂噏,正常人誰會懂﹖
回覆 13# 旁觀者

簡單邏輯都唔明,收皮返鄉下練書法啦。
回覆  leefeng

又轉咩話題?
邊四個有資格呀?持牌醫生定久病成醫呀?久病成醫咪認左佢。 ...
jimmychauck 發表於 2024/6/22 07:34

呢版最少有四位版友或以上,你特喜歡用你個鼻去狂索人地個屁股,一索到少少就馬上每帖必回,真是忠犬!
等我得閒放多啲屁出黎,满足你既特殊癖好!
基督教,必須用屁文,才能吸引一眾畜生基督教徒蜂擁而至架!

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。

回覆 15# leefeng

想我唔覆,講野合理就得㗎啦,不過你通常都做唔到。
爛屍有種通病,唔夠人講就轉話題。
jimmychauck 發表於 2024/5/21 04:58

久病成醫咪認左佢。
回覆  旁觀者
簡單邏輯都唔明,收皮返鄉下練書法啦。
jimmychauck 發表於 2024/6/22 23:30

你咁懂邏輯,講下耶穌帶住個細路,點解要佢剝光豬﹖要唔要你爺爺教你﹖
回覆  leefeng

想我唔覆,講野合理就得㗎啦,不過你通常都做唔到。

久病成醫咪認左佢。 ...
jimmychauck 發表於 2024/6/23 15:14

原来久病可以成醫?
可惜你久病冇得醫,你啲係死症!
回覆 18# leefeng

咁即係冇人有資格,你又無中生有,收皮啦。
回覆 17# 旁觀者

答唔到人轉話題,爛屍通病。
高級模式 | 發新話題
換一個