返回列表 回覆 發帖

主動爭取民主自由,違反基督精神

回覆 176# beebeechan

兩樣的法碼為耶和華所憎惡.
beebeechan 發表於 2024/9/19 09:25

無錯, 有白衣人打人, 所以警察嚟到見著白衫既就要拉, 要盤?
(即使當時手上無武器),
咁有著黑衫既人暴力示威打砸公眾地方, 咁警察嚟見到黑衣年青就拉, 盤, 查身份証...用在黑曱甴身上你又唔柯泥既?
兩樣的法碼為耶和華所憎惡.
呢樣, 你都有份
beebeechan 發表於 2024/9/19 09:25

喺咩情況可以咁樣對住啲人鳩打?
jimmychauck 發表於 2024/9/19 07:09

無錯, 有黑衣人打人,所以警察嚟到見著黑衫既就要拉, 要盤?咦,呢啲白衫喎,唔通係元朗嘅?
鳩打原來同拉, 盤係一樣嘅?

呢啲叫做見唔到武器

呢啲叫做帶刀

我從來冇講過冇黑衣人手持武器喎,我從來冇講過唔俾拉喎,唔知你創作力量同幻想幾時咁豐富?話見唔到武器果個叫遊乃強,相信以後盲嘅都可以當差。

凌晨一點百鳩幾百人一齊白衫元朗南邊圍村聚集,向警察投擲雜物,叫冇事發生。
一個月後一個學生晚上十一點喺市中心地鐵站出現,叫別有居心。

加加埋埋, 佢事後講既野, 信佢半成都蠢咗。尤其是那句「單純路過」。。
beebeechan 發表於 2024/9/19 08:51

武器都見唔到,我係唔需要信政府講嘅任何野㗎。

咩信唔信任侮唔侮辱?一個人有言行合一嘅track record耐左就有人信,信任係建立嘅。人地對自己嘅尊敬係賺返黎嘅,唔係乞返黎嚇返黎嘅。自己多次撕毀承諾,日日自取其辱講乜人地唔信任你唔尊敬你呀,叫佢食屎啦。
jimmychauck 發表於 2024/9/13 21:18
高級模式 | 發新話題
換一個