返回列表 回覆 發帖

[數據資料] 不要毀謗,不要爭競,總要和平,向眾人大顯溫柔。

真係「不要論斷人,免得你們被論斷。因爲你們怎樣論斷人,也必怎樣被論斷;你們用甚麼量器量給人,也必用 ...
beebeechan 發表於 2023/7/7 04:59

旁版友呢個貼文似乎無論斷人呢。
旁版友呢個貼文似乎無論斷人呢。
抽刀斷水 發表於 2023/7/7 14:58

你幾時變咁唔知頭唔知路, (係咪真係反得基多?)
beebeechan 發表於 2023/7/7 20:45

開出一道藥方都有罪?
開出一道藥方都有罪?
抽刀斷水 發表於 2023/7/7 22:24

我係講緊佢開藥方咩!?
我係笑緊佢連個「養」字都唔識寫...叫佢同我一齊返去讀幼稚園

成日話人唔識字, 自己都有字唔識...「去話人」就係罪

你又唔係「天高丙」....點解一嚿雲
我係講緊佢開藥方咩!?
我係笑緊佢連個「養」字都唔識寫...叫佢同我一齊返去讀幼稚園

成日話人唔識字, 自 ...
beebeechan 發表於 2023/7/7 22:40

你又唔好論斷佢,佢呢啲老人家可能唔識打字,都係手寫輸入,咁塊手寫板認字認得唔好,AI唔夠,咪同佢認錯咗做「餋」字囉。

你唔信?你試下用你用開既輸入法,睇下打唔打到呢個字?
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
你又唔好論斷佢,佢呢啲老人家可能唔識打字,都係手寫輸入,咁塊手寫板認字認得唔好,AI唔夠,咪同 ...
抽刀斷水 發表於 2023/7/8 00:16

無野既, 只係想話我呢個小先知在
慕道者求問:為何有教徒仍要判斷人?之#157講既又應驗咗唶

呢個亦人「要論斷人...自己也會被論斷」既意思嚟
但人的腦, 尤其是你這類...是在胡亂塗鴉
beebeechan 發表於 2023/7/4 22:48

弔念爆你基督个老墓a!!!
侮辱台胞兄???
:@ 怎魔样不知                  国家优待台胞之人士? :怒火:
寄生虫代台胞兄教授你龙虎门王小虎降龙十八腿之 “飞龙在天”

聖經就是一本白紙黑字的東西,無論基督徒再任意怎麼私解,他終究是白紙黑字! ...
dior13dior13 發表於 2023/7/4 22:35
圣经,煽动>“废王”【Daniel 2:21】
beebeechan 發表於 2023/7/7 20:45

你幾時變咁唔知羞唔知耻, (係咪真係信得基多?)
我係講緊佢開藥方咩!?

成日話人唔識字, 自 ...

你(个)…… 陈贱种【日君】…… 朱牧师 …… 朱贱种《牧民》……
有1个字真真正正唔识
:::
丑//////醜
圣经,煽动>“废王”【Daniel 2:21】
無野既, 只係想話我呢個小先知在
慕道者求問:為何有教徒仍要判斷人?之#157講既又應驗咗唶

...
beebeechan 發表於 2023/7/8 00:57

如果我既推測屬實,只係手寫板有問題,並非旁版友唔識寫字,都構成唔到「判人—受判」呢句既應驗。

餋是餋的異體字,算啦,就升你入低B班。
https://zidian.qianp.com/zi/%E9%A4%8B
倒是個”茋”字是錯字,原本是”芪”,但字庫裏没這字,打不出來,只能借用。你爺爺就教你識多個字啦。
山东招远故意杀人案告破:犯罪嫌疑人      信"神"不信法律
dior13dior13 發表於 2023/7/8 14:35
谢谢谢谢谢谢台胞兄之教指【指教】
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
餋是餋的異體字,算啦,就升你入低B班。

旁觀者 發表於 2023/7/8 11:45

不如你異上加異, 寫成咁喇:

或者寫埋甲骨文既「養」

好人好姐, 做乜有異常人, 標奇又立異, 好失常囉
倒是個”茋”字是錯字,原本是”芪”,但字庫裏没這字,打不出來,只能借用。你爺爺就教你識多個字啦。
旁觀者 發表於 2023/7/8 11:45

你真係好亞當, 擸塊無花果葉嚟遮醜。
既然你個字庫冇「芪」呢個字, 咁點解突然間又「芪」到出嚟?
點解#275芪唔出, 現在又芪到?

個手寫板唔再黐線喇咩?

如果我既推測屬實,只係手寫板有問題,並非旁版友唔識寫字,都構成唔到「判人—受判」呢句既應驗。 ...
抽刀斷水 發表於 2023/7/8 11:40

唔係手寫板唔識寫字, 係出錯咗字時條友唔識睇到有錯。(所以, 仍是人大意)
現在俾人批, 先找借口, 因為A, 因為B, 因為XYZ。 你就護住佢, 因為佢係反基盟友。
唔係手寫板唔識寫字, 係出錯咗字時條友唔識睇到有錯。(所以, 仍是人大意)
現在俾人批, 先找借口, 因 ...
beebeechan 發表於 2023/7/8 21:35

我係慕道者,你係教徒,我同你先係盟友,不過我以事論事啫。

人地老人家,眼花花,睇唔清楚啲字有咩咁出奇,都證實唔到佢唔識寫字喎。
你真係好亞當, 擸塊無花果葉嚟遮醜。
既然你個字庫冇「芪」呢個字, 咁點解突然間又「芪」到出嚟?
...
beebeechan 發表於 2023/7/8 21:34

那是從網上copy過來, 也許是來自簡體版字庫, 即使是繁體字庫, 台灣版與港澳版也有不同.
    你有"批"過咩? 你根本唔識, 係你爺爺講出來, 教下你而已.
睇唔清楚啲字有咩咁出奇,都證實唔到佢唔識寫字喎。
抽刀斷水 發表於 2023/7/9 00:34

又要挑你....
咁啲人寫錯字, 都証實唔到佢唔識字喎.....(係咪咁)

無教育文化既人寫錯哂啲字都可以話係「進步」嚟. ..變成殘體字..仲要盛行全國
高級模式 | 發新話題
換一個