返回列表 回覆 發帖

逃出魔幻紀及beebeechan救命

你兩個互相哥哥前哥哥後惺惺相惜,背靠背肩並肩一齊對抗天主
逃出魔幻紀 發表於 2023/3/7 11:08

「天主」唔係話有侮辱牠的,必「當面報應」、「決不延遲」?沙、李兩兄話佢啲靚係一嚿嚿蠢肉,等於係侮辱緊佢,報應呢?為啥總係得個講字?唔肯蒲頭?
天主「不願任何人喪亡
逃出魔幻紀 發表於 2023/3/7 22:03

「天主」:「將凡有氣息的盡行殺滅」?怎麼會「不願任何人喪亡」?
你呢個問題我一早講過N次啦,你同你哥哥唔明之嘛。
你睇下同你肩並肩作戰嘅哥哥,連「若有人自稱掌 ...
逃出魔幻紀 發表於 2023/3/7 16:01

你們基督教的虛偽,偽善,從你的身上一覽無遺!

你講歷史:俄國人、蘇聯人屠殺亞洲東北30萬大清同中國國民嘅事令你作嘔?

點解基督教殺人滅族性侵,基督教徒殘殺中國老百姓,
引入八國聯軍殺死咁多中國軍民,男女老幼,你又唔作嘔呢下?

如果你作嘔因為中國在歷史對蘇聯人屠殺中國人唔敢出聲?點解你對基督教的殺人放火強姦侵略殺中國人軍民又唔出聲同作嘔呢下?

你們基督教到今天為止仍然在中國内地向中國人洗腦,
四處散播 “恐中仇共” 的謡言來破壞中國人享受和諧與和平?

你們基督教處心積慮要把中國人打造成基督教十字軍,
為你們基督教國做內應,出賣中國,把中國人推向做亡國奴的路上!
(到時中國會更加死得人多,唔止偽善扮作嘔的30萬中國軍民)

你們基督教徒的惡毒賣國求榮計劃,到今天這一刻為止,仍然在陰謀進行中,點解你又唔作嘔呢下?

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆 81# 旁觀者
或者有呢?本來我今日命中注定中頭獎一票獨得,天主整蠱之下只中3個字
會唔會累你「收受國外捐款...入罪
beebeechan 發表於 2023/3/7 07:36

不如您叫煩帝肛捐一兩個億euro然後報案,抽刀斷水全家抄斬本網摺埋,貴教以後就一路順風
你呢個哥哥曾經講過佢對俄國人、蘇聯人屠殺亞洲東北30萬大清同中國國民嘅事件持贊成態度,話理應如此咁,呢句嘢係我呢世人親耳聽過嘅最反感最作嘔嘅說話
逃出魔幻紀 發表於 2023/3/7 16:01

難怪沙文哥哥話齋:弱智教友真係多得咁交關? 你imagined過就話我有。
用腳指來推理都明白的事情,我會對蘇聯人屠殺中國國民事件持贊成態度咩?
你真是信了耶穌就弱智同精神病!

乜原來你呢世人咁純情,只聽過歷史的蘇聯人屠殺亞洲東北30萬大清同中國國民事件?
從來沒有聽過基督教殺大清同中國國民中國人?
沒有聽過基督教殺印度人印弟安人,...u name it?

咁,有冇聽過基督教性侵強姦同虐殺幾十萬小孩子呀?
所以你呢世人只嘔一次?
基督教的殺人侵略強姦殺中國人,虐殺同性侵強姦幾十萬小孩子你就唔嘔?
而且歌頌讚美你個天主帶領你們基督教徒殺得好,殺得妙,姦得呱呱叫,你持贊成態度,話理應如此咁?

睇死你唔敢答!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
Is your name there

https://www.canada.ca/en/revenue ... alified-donees.html
沙文 發表於 2023/3/7 23:22

原來你係「楂奶大」的人
不如您叫煩帝肛捐一兩個億euro然後報案,抽刀斷水全家抄斬本網摺埋,貴教以後就一路順風 ...
沙文 發表於 2023/3/8 01:08

有念佢個網都係反基, 配合國家路線.....
俾機會佢學習哩。
以後收到既海外捐款上繳中央, 入XDD戶口, 以示清白
沙、李兩兄
「天主」唔係話有侮辱牠的,必「當面報應」、「決不延遲」?沙、李兩兄話佢啲靚係一嚿嚿蠢肉,等於係 ...
旁觀者 發表於 2023/3/7 23:53

原來唔止哥倆好,係哥仨好全天候夥伴關係反基作戰軸心。物以類聚,人以群分。
李、旁二兄經論滿腹、博聞强記、正氣凜然、國之棟樑、眾望所歸,為天地立心,為生民立命,為往聖繼絕學,為萬世開太平。
沙某拙於辭令,不學無術,敞帚自珍,當年只以成績全系最差勉強畢業而已。何德何能?何敢仰望二位項背。
哥仨全天候夥伴軸心云云,原封奉還。
Don't know where God is but the Devil is in the details
哥仨全天候夥伴軸心云云,原封奉還。
沙文 發表於 2023/3/8 09:05

間接地表明跟佢地劃清界線, 保持距離.....不埋他們的堆
(真是智慧的開端)
原來唔止哥倆好,係哥仨好全天候夥伴關係反基作戰軸心。物以類聚,人以群分。 ...
逃出魔幻紀 發表於 2023/3/8 07:32

你不要轉移視線,企圖輕輕帶過你們基督教的滿手血腥和罪惡!

既然你這麼悲天憫人,扮曬為東北30萬中國人聲討公平,
點解你們基督教在中國各地殺人強姦,迫人信教,你隻字不提?

你們基督教在世界各處挑起戰爭,殺人滅族,虐殺原住民孩子的事實,你又一樣不提?
近近地講基督教性侵細路仔咧,你點解唔提?又唔作嘔呢?

莫非被蘇聯人殺的是人,其他被基督教殺的姦的就不是人嗎?

因為你地基督教刻意將蘇聯人屠殺亞洲東北30萬中國人的事情製造一種反中仇共的仇恨同輿論,
挑起一群冇腦的殖人基督教徒去反中國,憎恨中國!

既然中國殺人你們要憎恨,但竟然不去憎恨殺人的基督教呢?
因為基督教徒都是雙標的雜種貨色,煸動憎恨中國有利益分,對不?

你們基督教背後既目的就是,再把中國瓜分,你們好繼續做殖民地的殖人,歌頌你們的天主,甘心做以色列小民族的神的奴隸!
乜你以為你扮愛東北30萬中國人,就是正義好人了?

唔怕講句,十個基督教徒,十個賣國賊,不會承認自己是中國人的啦,
因為你們中了耶禍華耶穌毒,個個真是以為自己是耶禍華亞當同八隻挪亞亂倫畜生的後代吖馬!

既然你們個神這麼利害,又製造天地同人類?
解釋一下在古代的这個所謂中東神,咁把炮,點解中東之外的地方,竟然冇人識佢?
又或者應該識你們個耶禍華耶穌馬利亞係老鼠?

不嬲都知道基督教偽善,基督教徒偽君子,假仁假義,
任你們基督教怎樣偽裝都好,你們基督教徒,包括你逃出魔幻紀都是殺人性侵邪教的門徒,
有你們基督教徒存在,只會危害家庭,社會和國家!

你逃出魔幻紀就是活生生的人版,大話精,偽善,賣國賊!

.

(真是智慧的開端) ...
beebeechan 發表於 2023/3/8 10:53

未敬畏耶和華,絕對不可能有智慧的開端,此乃金科玉律,鐵錚錚地寫在聖經上。

你這樣亂說,對我這個慕道者不公平!
(真是智慧的開端) ...
beebeechan 發表於 2023/3/8 10:53

乜反基需要埋堆咩?荒你個大謬!
沙文係智慧的開端,
你bbchan是智障的開端!

.
未敬畏耶和華,絕對不可能有智慧的開端,此乃金科玉律,鐵錚錚地寫在聖經上。

你這樣亂說,對我這 ...
抽刀斷水 發表於 2023/3/8 11:11

沙文在他「新創作」中便內藏了「敬畏上主」架哩
佢係「有基」沙文嚟

你這樣亂說,對我這 ...慕道者不公平!
抽刀斷水 發表於 2023/3/8 11:11

既然你開始慕道, 咁智慧就俾住少少上期你先
即係「知彗」。。。。知衰咁哩
(袋住先哩)
回覆 94# leefeng

大家都對反基駕輕就熟, 熟能生巧, 係唔需要擺天罡北斗陣咁大件事嘅, 都唔係強敵,
各自耍幾招就得㗎喇
原來唔止哥倆好,係哥仨好全天候夥伴關係反基作戰軸心。

——————》物以類聚,人以群分。 ...
逃出魔幻紀 發表於 2023/3/8 07:32
先生原来是才子【对联诗】

失觉
失敬

(4个字就有3个字押韵{根据粤语},困难度10分)
回覆  leefeng

大家都對反基駕輕就熟, 熟能生巧, 係唔需要擺天罡北斗陣咁大件事嘅, 都唔係強敵,
各自耍 ...
沙文 發表於 2023/3/8 13:28

啲基督徒個個講大話當食生菜,真係唔屌唔得!

.
先生原来是才子【对联诗】

失觉
失敬

(4个字就有3个字押韵{根据粤语},困难度10分) ...
下流寄生虫 發表於 2023/3/8 13:49

不是他創作的:

「物以類聚,人以群分」出自《 戰國策·齊策三》《 周易·繫辭上》方以類聚,物以群分。

原文網址:https://kknews.cc/history/axpazej.html

英文都有句類似架:same feather birds flock together / Birds of a feather flock together
https://en.wikipedia.org/wiki/Birds_of_a_feather_flock_together
高級模式 | 發新話題
換一個