返回列表 回覆 發帖

[轉載]地球就已經有過五次大滅絕

故事書一開始造太陽月亮,就有人類,寫故事書的人是從来不知道世界上原来係有許許多多其他的物種曾經在地球存在過的!

leefeng 發表於 2016/9/29 10:58

你讀清楚故事書先哩

故事書說第六日造人,
在造人之前, 地上早有各植物, 飛鳥, 爬虫, 走獸㗎哩
你自己把口都識講係「故事書」啦,証明要够白痴先至會相信係件「故事書」第六日造人哩! ...
leefeng 發表於 2019/11/2 01:31

對日本人講日文
對狗講狗話唶: 例如: sit, hand, turn....go!
對beebeechan講beebeechan話:Hey, come eat shit, go eat shit, good dog, go eat your god, you will  ...
leefeng 發表於 2019/11/2 01:41

我講中文㗎喎
天主教狗基督教狗唔識聽中文㗎喎!
leefeng 發表於 2019/11/2 01:57

你依家同我講緊野
咁你係咪講緊狗話?
真係狗話連篇
乖!bbchan dog dog,一陣你主人我會比塊狗餅給你食,先打個耶稣来睇睇! ...
leefeng 2019/11/2 10:55 提交

呢啲係咪叫用文字來自慰?

潮吹了未有?
你隻bbchandog敢駁你主人我嘴?兜巴星你!Sit , 罸你今晚eat shit 自己懺悔!
下次再敢駁你主人我嘴,打 ...
leefeng 發表於 2019/11/3 11:02

雖然現實生活上你係反曱甴,
可是, 在反基網上, 你就有哂曱甴既所為: 盲,勇,粗口,暴力,挑釁,低智,硬膠
雖然現實生活上你都係反曱甴,
但,你一様有哂曱甴既思想同所為:
盲 (盲信,扮睇唔到耶稣教的腐爛和虛假 ...
leefeng 發表於 2019/11/4 01:59

幾時我養咗隻鸚鵡, 成日學主人講野既?
高級模式 | 發新話題
換一個