返回列表 回覆 發帖

寬門與窄門 ---- 揭開“有智慧的神”的畫皮

呢啲話題,嘈三年都分唔到勝負架啦。

逃出魔幻紀 發表於 2019/7/15 20:09

有啲人就係堅持要見到我勝你負, 壽終正寢都未夠,
仲要俾埋限期
唔係就豐兇升級
話時話,好奇想問下:你信唔信嗰啲陳美玲文章、袁詠儀錄音、毛文靜勸仔唔好衝擊立法會諗下媽媽youtube片、 ...
逃出魔幻紀 發表於 2019/7/15 21:51

你啲朋友圈都好藍色喎
仲未反檯咩?
一齊出去飯局佢哋會唱《歌唱祖國》之類嗰啲嘢
逃出魔幻紀 發表於 2019/7/16 15:45

下次你影條片嚟睇睇
証明你唔係生安白造

你話齋, 近排藍抺黑黃, 黃抺藍既資訊隨處傳
都係小心啲好
我都話而家好少去呢啲大陸飯局咯,就算影畀你睇你都唔知邊個打邊個,或者擺咗出嚟你都未必信係我影嘅堅嘢 ...
逃出魔幻紀 發表於 2019/7/16 22:40

咁咪好似 bigmonster 話佢有個智慧神照住佢咁?
兩樣嘢嚟個喎。big話佢個“神”叫佢淨係信福音嘅耶穌,然後俾我證實咗佢同嘅佢個“神”嘅行為同福音耶穌完 ...
逃出魔幻紀 發表於 2019/7/16 22:59

咁我撤回囉
而我淨係話我大陸D朋友差唔多100%藍色,食飯會唱我的祖國之類嘅歌,噉要我證明啲乜嘢呢?

我係想你証明在飯局中, 有『大陸D朋友食飯會唱我的祖國之類嘅歌』這回事

正如憤青話警察暴力打人, 都會剪輯警察揮警棍, 年青人被按在地上既片段放上 youtube
(當然唔會放掟磚, 暴青圍打警察既片哩)
big話佢個“神”叫佢淨係信福音嘅耶穌,

其實呢個亞逼 係想話唔好信耶穌在福音無講過既野

不過, 耶穌在福音講過既野, 佢又唔信。
我見你哋好容易剪輯到人哋一句說話然後用引號引住,針對性回覆,我按照抽刀先生教嘅方法做,但係始終都做唔到,唔知邊度出錯。可否說明下個程序?
逃出魔幻紀 發表於 2019/7/16 23:15

好易, 方法好多
我常用既就係加對tag
[quote] 呢到貼上你想針對既句子  [/quote]
除咗你自己冇人救到你架。

逃出魔幻紀 2019/7/18 15:53 提交

唔救自己都算勒,
亂講野靠害人,呢樣先死!
回覆  beebeechan
我諗個問題係因爲我用手機而唔係用電腦發帖。
逃出魔幻紀 發表於 2019/7/27 17:21

用手機, 要轉『桌面版』
手機版。。。。係唔多可靠

highlight 想引用字句,  copy

去回覆.../點擊「高級模式」, 在menu 內點擊「引用」,
在彈出的文字窗paste 早前highlight 字句.....
咁想引用的字句便給放入[quote]。。。。。[/quote]內㗎哩

其實, 索性自己打 [quote]paste你想引用既字句[/quote]就可以
[quote輸入回應文字
抽刀斷水 發表於 2019/8/7 01:06

逃出魔幻紀 發表於 2019/8/7 15:00 [/quote]

你唔成功既原因係
[quote  應是[quote]
你打漏咗 " ] "
各位請記得看《看兩個教徒的做法 》,滿口謊言的惡魔我不再回應。
bigmonster 發表於 2020/2/9 17:15

咁我唔明你返出嚟為乜囉......

好似上到酒樓要張大枱, 但又唔點野食.........(黑衣曱甴所為?)
big同事放咗大半年假,點解返嚟打個咭又閃咗去?要有專業精神啊!
逃出魔幻紀 發表於 2020/2/10 23:40

不過, 思維比半年前還要低了一個碼
現在的 bigmonster 好似港府問責司長咁, 只敢在twitter上發言,
不敢開答問大會, 不敢落區.
嗰條撒旦蛇仔雖然不停變形,但係變身技巧真係好差,好似怪獸公司條鹽蛇仔噉,變極都係嗰個衰樣。 ...
逃出魔幻紀 發表於 2020/2/13 00:23

借旁膠者過句:

成日誇耀「神蹟」,一叫驗證就做縮頭烏龜﹗
旁觀者 發表於 2020/2/13 01:37

成日話佢(bigmonster) 自己講真理,
被質詢一叫答辨就做縮頭烏龜
好似鄭司長咁,深居簡出
big同事放咗大半年假,點解返嚟打個咭又閃咗去?要有專業精神啊!
逃出魔幻紀 發表於 2020/2/10 23:40

我覺得這個 bigmonster 不同了半年前那個
這個有點 short short 地。
附魔人又冒泡浦頭喇,攞定篇嘢出嚟溫下書兼準備定啲咭片派俾佢先,估下阿淫蛇big仔今次變成乜嘢出場?睇嚟 ...
逃出魔幻紀 發表於 2020/4/10 11:22

呢啲係月經版友, 一個月先嚟一次
高級模式 | 發新話題
換一個