返回列表 回覆 發帖

信了耶穌就會白痴無界限

香港的民主是基督教的民主,不是平民的民主,見到黑衣人記得好似日治時代咁躹躬,三呼耶穌萬歲就會安全。
香港的自由是基督教的自由,不是平民的自由,一唔啱听就打鳩到你流足一街血,唔死都殘廢。
高嗌民主自由的首惡次惡下面的個個都是基督徒,通過各種基督邪教渠道向學生,工作人員洗腦,
二十多年的潛伏終於露出了基督教猙獰的豺狼面目,鼓吹煽動教徒和學生去打砸燒殺搶偷騙,
基督邪教最喜歡將人種族滅絕的把戲,
香港青少年終于成功被基督邪教洗腦唔認自己係中國人,真是信了耶穌就會白痴無界限!

唔信耶穌既你, 一樣係咁大白痴
唔信耶穌既你, 一樣係咁大白痴
beebeechan 發表於 2019/10/10 05:03

点都比唔上信咗耶穌既你咁超级無敵大白痴,天天嗌「主呀」!然後冷眼旁觀支持打砸燒殺搶偷騙!

,天天主呀!然後冷眼旁觀支持打砸燒殺搶偷騙!

...
leefeng 發表於 2019/10/10 05:07

乜你依家又想有個天天主出嚟哩咩?
平時又話無神既?

你咪十足十黑衣曱甴一能樣囉。。
示威時叫警察收隊, 解散警隊
俾白衣人打時就話警察去哂邊?
平時又話無神既?
beebeechan 發表於 2019/10/10 05:13

明嘅,信了耶稣馬利亜的白痴程度的確無界限,天天「主呀」,
冇個「」就唔識睇了?!重敢唔認係白痴無界限?
平時又話無神既?

你咪十足十黑衣曱甴一能樣囉。。
示威時叫警察收隊 ...
beebeechan 發表於 2019/10/10 05:13

重敢唔認係白痴無界限?
黑衣人個個信耶稣架,你咪係囉!
睇下呢堆dogs,邊一隻唔係基督教徒咧!

極毒妖教確係個白癡邪教,你屁眼教主移鼠要向世人傳揚「福音」,直接「駕雲」「下凡」咪得囉,使乜叫埋「聖父」、「聖靈」一齊姦淫瑪利亞,將自己變成BB仔,食幾年奶,再嘥廿幾卅年米飯才去傳「福音」﹖你搞咁多做乜呀﹖
    鬼子們信咁個白癡邪人為「最高智慧者」,一樣亦係白癡﹗
多年來, 看你的智商, 一點兒的長進也没有

三位咁齊心支持天主教徒依法施政,令人感動
Don't know where God is but the Devil is in the details
高級模式 | 發新話題
換一個