都是戴茜惹的禍

一齣以小女孩和狗狗為主線的電影,帶出女孩以純真角度看講耶穌嘅「牧師」父親:傳教士「神父」、「牧師」像隻烏龜縮在自己的殼裏,從不把頭伸出來。
  講得好﹗作為一個「牧師」,專靠祈禱混飯吃,够信耶穌嘞啩,但日夜祈禱離家嘅妻子回頭,結果都唔靈。
電影視頻:
https://www.cmdy5.com/play/7313.html?7313-1-1
「基督徒高人一等」,只存在於低B排行榜上﹗
成日誇耀「神蹟」,一叫驗證就做縮頭烏龜﹗
本帖最後由 beebeechan 於 2020/2/13 02:08 編輯
成日誇耀「神蹟」,一叫驗證就做縮頭烏龜﹗
旁觀者 發表於 2020/2/13 01:37


你係盲眼佬+大喊十 就真

見:

期待網友或權威專家發表對聖體奇跡的新科學論證
#1
二)關於Lanciano聖體奇跡
1)1970至1971年,著名的解剖學、病理組織學及化學與臨床顯微檢驗之教授Odoardo Linoli ,聯同Siena 大學的 Ruggero Bertelli 教授對聖體奇跡展開研究,1971年3月4日Linoli 教授向教會及所有有關的公眾公佈了以下的結論:

有由科學界知名人仕驗証過㗎喎。

驗証結果係:老鼠拉龜, 唔知點解會係咁。
邪教造假還少咩,BB仔你够造咗個「科普特語專家」出來啦。
高級模式 | 發新話題
B Color Image Link Quote Code Smilies
換一個