返回列表 回覆 發帖

本網熱烈祝賀夏寶龍出任港澳辦主任

回覆  beebeechan

其實你都知道,能阻住地球轉的就只有你們口中的上帝,其他蟻民可以阻到乜? ...
抽刀斷水 發表於 2020/2/18 15:00

萬悪之源基督教

https://www.youtube.com/watch?v=Cke6iiPEP5Y&fbclid=IwAR0w7lHqwcdaQXK19IE7bmryBH3p6KxtCihUK9yk0MNSUA3LGSmHxp0pTDw
(重申)纯属个人意见,捕风捉影,绝对无证据▼

(可能)有一些英雄/豪杰/侠士/才子,意识到:基督教 ...
上流寄生族 發表於 2020/7/22 03:32

基督教徒嘲笑中共其中一樣是「寧要原子不要褲子」,但基督教徒自己一樣「寧要十字不要命子」!

「寧要原子不要褲子」是為了國家,希望有日國強家富,
「寧要十字不要命子」是為了出賣國家,希望早日顛覆被殖!

.
› 夏寶龍可能係香港各大宗教團隊將會面臨嘅一大考驗!夏主任最鍾意嘅「戰略計劃」就係限制基督教信眾影響力,當時喺中國表明要管理「場所過多」同「過熱」嘅宗教活動⋯⋯唔知心繫共產黨嘅夏主任會唔會將呢套咁「強硬」嘅理念套落香港同澳門呢?會唔會到時連大三巴都拆埋㗎⋯⋯
上流寄生族 發表於 2020/7/22 03:10

老實講,左睇右睇十字架給人的感覺不是神聖,而是邪惡和恐怖!
一件殺人的刑具竪立著,天天提醒你一件死刑的工具,一件死亡的象徵?
信基督教的人心態扭曲畸形,而且邪惡之極!
基督教特喜歡刑具,人血,人肉,人骨,…
只有邪教才會有這種嗜好。

神就沒有,鬼就大把!拆得好!

又一賣國基督教徒!信了基督教必賣國!以唱衰香港,出賣國家為榮的藝人基督教「鄭敬基」在加拿大街頭誤導,
歪曲國安法為香港的直撃報導!

上流寄生族 發表於 2020/7/26 05:23

任何宗教組織、邪教組織、利用「思想迷信」破壞“法律實施" 等同叛國/賣國,
煽動教眾破壞國家安寜,夥同外國勢力危害國家和國家人民等同叛國/賣國!
教唆信徒背叛國家,公然邀請/引入外國勢力入侵中國領土等同叛國/賣國!
否認自己係中國人而在中國土地公開邀請/引入外國勢力企圖顛覆中國和平等同間諜/叛國/賣國!
還有很多啵!

條條罪足夠耶穌再死多十次!
唔like中國的耶穌走狗可以躝出中國國土,香港大把愛國的人,躝減d地方寛濶好多,天下又太平,幾好呢。

只有耶穌走狗的下流邪教組織才會食中國,住中國又反中國的思想行為夠曬無恥!
耶穌本身已經係一個顛覆國家既犯罪頭子,所以才被羅馬處死,呢,又係食羅馬反羅馬的反骨賤種,釘十次也嫌少!
所以那些一信耶穌成為教徒,自然就一個二個都變成一樣食碗面反碗底的反骨賤種貨色!

.
高級模式 | 發新話題
換一個