返回列表 回覆 發帖

[搞笑] 無中生有之王對決積分表

由於有不只一位網友言語上表明對"無中生有之王"之冕感興趣,特此製作一帖收錄得分

本條#1將為一份說明文件

本條#2包含下列資料並保持不停時更新

1. 網友積分及排名
2. 本人已完成翻查新舊帖搜索例子的日期範圍
3. 積分及排名涵括本條最後的帖數#號

其後帖子將包含每次無中生有個別事件的前後文過程等

所謂無中生有的逹成條件:
TBC

對於無中生有者的勸戒:
TBC

好似有啲網友唔係好鍾意呢個主題。無他嘅,下次我有證有據指出啲人無中生有時,佢勇啲出黎認左佢,反應唔好咁大,我就唔洗整理呢個表啦。

1. 網友積分及排名
積分榜:
leefeng - 4
旁觀者 - 4

排名:
1st - leefeng, 旁觀者
2nd -

2. 本人已完成翻查新舊帖搜索例子的日期範圍
2024-05-03 00:00 ~ 2024-07-20 07:28

3. 積分及排名涵括本條最後的帖數#號 / 頁數pid號
71 / 5#pid178327

附表各網友相關個案編號
個案編號 帖#號 主角 page#pid
1 3 旁觀者 1#pid177881
2 20 leefeng 2#pid178177
3 21 leefeng 2#pid178178
4 22 旁觀者 2#pid178179
5 24 leefeng 2#pid178192
6 25 leefeng 2#pid178195
7 64 旁觀者 5#pid178319
8 71旁觀者 5#pid178319

話題要轉了嗎?
個案編號:0001
主角:旁觀者
無中生有主題:指jimmychauck從不改錯字
日期:2024-07-20 02:27

屎忽旁做開先㗎喎,以前佢話我知邊個係錯字我咪改囉,係個屎忽旁一直死咬唔放,日L日嘲笑果個係屎忽旁喎。咁佢有錯字我咪一樣嘲佢囉,有咩問題?
jimmychauck 發表於 2024/7/20 05:15

阿柒頭,你爺爺指正過你,你有改咩﹖無中生有、撒潑耍賴就最叻!
旁觀者 發表於 2024/7/21 02:39

回覆  旁觀者
本人愚魯,未能辨認錯字,亦素來不恥下問,有勞兄台指教。 ...
jimmychauck 發表於 2023/7/28 05:23
回覆  旁觀者
知之為知之,不知為不知,是為之知也。字有錯便改便學,學完一樣係師傅。所以旁生除左正字之外其他野都無法指教在下了?
jimmychauck 發表於 2023/7/30 04:52
回覆 22# leefeng
你放棄左答#117 #156,又唔係香港人又唔係中國人,我冇需要答你任何關於香港嘅問題。你問嘅低能偽問題我答過晒,你自己走去揾答案,我無需再費心神答你。
jimmychauck 發表於 2024/4/17 00:45
回覆  leefeng
我無需再心神答你
jimmychauck 發表於 2024/4/17 00:45
你真識字!
旁觀者 發表於 2024/4/17 22:30

冇認咩?冇改咩?你又無中生有?

話題要轉了嗎?
回覆  旁觀者
本人愚魯,未能辨認錯字,亦素來不恥下問,有勞兄台指教。 ...
jimmychauck 發表於 2023/7/28 05:23

回覆  旁觀者
知之為知之,不知為不知,是為之知也。字有錯便改便學,學完一樣係師傅。所以旁生除左正字之外其他野都無法指教在下了?
jimmychauck 發表於 2023/7/30 04:52

冇認 ...
jimmychauck 發表於 2024/7/22 01:24

你的以上兩個回复旁觀者真係好似基督教黑暴曱甴,先開學校,派麵粉奶粉,好聲好氣,派粒糖給你。
之後一冇利用價值,講唔埋欄,就話人地係異見妖孽ONL9啦。

如果唔係隔住個電腦,大家又估下屎忽占會不會向旁觀者講拳頭打老人家吖嗱?

偽君子形式既不不恥下問的背後是刀。
真君子形式既不不恥下問的背後是持之以恆的忍耐,虛心受教。

而唔會係一不合你意就打殺滅族,反轉豬肚,反差咁大。
所以你只不過是一個假仁假義的偽君子,100%的標準基督教徒吧了!

.

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
個案編號:0001
主角:旁觀者
無中生有主題:指jimmychauck從不改錯字

冇認 ...
jimmychauck 發表於 2024/7/22 01:24

你屎忽占既無中生有、撒潑耍賴全版人都見過,冇人屈你。連呢位新進師兄Guest 都頂你唔順,批評你【好少見到基督徒懂謙卑,常常懶醒咁屌人】。
一個又話屈你啫,乜個個都咁得閒来屈你既呢?
所以你的所謂【改】係同基督教一様:【耶稣爱你,爱你爱到殺死你】!

基督教唔係教你地謙卑的咩

不過實際上,真係好少見到基督徒懂謙卑,
又懶又驕傲的大有人在。
連google都唔睇,報紙唔睇,期刊唔睇,References唔睇,
就懶醒咁屌人的就大有人在。

...
Guest from 124.244.37.x 發表於 2024/7/20 23:11
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆 5# leefeng

新咩進呀,喺"基督教宣揚殉道,支持黑暴"一帖中佢咪同你一樣俾我問到口啞啞唔識答走左去,已經列左三四個帖佢都係咁,可能好快又再有一個。
俾我指出錯誤、反駁唔到我嘅人自己喺度"懶醒咁屌人"你都引述,不過顯示你地只能同病相憐抱團取暖而已,我就冇乜意見。
你連邊個幾時黎講過乜野乜都唔知,唔該一係就做足功課先黎發言,一係就返鄉下收皮啦。
回覆  leefeng

新咩進呀,喺"基督教宣揚殉道,支持黑暴"一帖中佢咪同你一樣俾我問到口啞啞唔識答走左去, ...
jimmychauck 發表於 2024/7/22 03:23

人地唔係口啞啞唔識答,人地只不過唔想同個傻既抝啫!我地一樣有空就入黎寫下,唔得閒一樣會走左去。
點似你一日無所事事,做廢人玩問題遊戲來打發時間啫?
回覆 7# leefeng
非不为也
实不能也
上流寄生族 發表於 2023/9/22 18:58

我五月都已問佢啦,人地都未答,你急乜?你又代表到人?香港人又你代表,中國人又你代表,非基督徒又你代表,哈你好似邊個都代表到喎,乜水咁把砲呀?
回覆  leefeng

我五月都已問佢啦,人地都未答,你急乜?你又代表到人?香港人又你代表,中國人又你代表,非基督徒又你代表,哈你好似邊個都代表到喎,乜水咁把砲呀?
jimmychauck 發表於 2024/7/22 05:20

你收皮啦!
一日到黑答非所問,還以為你自己好醒?出醜完一次又一次?
乜我說的新進係指上流寄生族兄咩?
你已經好多n次搭錯線,問東答西?
又唔識睇帖,叻死唔切,不知所謂,自暴其醜。死不認錯,垃圾!
咁既水平還學人扮有知識提問#117 #156?收皮啦!

.
回覆  leefeng
[quote]

非不为也
实不能也

jimmychauck 發表於 2024/7/22 05:20 [/quote]

你精神如果錯亂去睇醫生,咪在此瘋話連篇,瘋言瘋語,
出醜完一次又一次扮小丑娛賓?真是令人作嘔!
你呢隻妖孽天天在此自吹自擂自導自演?想表演俾邊一個睇?

.
回覆 9# leefeng

我話嘅新進係下流咩。我用你地離教者金句嘲124你又唔識讀。
你都忽嘅。返去小學學閱讀理解啦。
回覆  leefeng

我話嘅新進係下流咩。我用你地離教者金句嘲124你又唔識讀。
你都忽嘅。返去小學學閱讀理解 ...
jimmychauck 發表於 2024/7/23 00:10

你不但下流,而且精神錯亂,你死撐只有出醜再出醜,
你語無倫次已經不是第一次啦,用你對畜生廢眼去睇清楚先至放屁好嗎?
呢次你回貼既係上流寄生族,一是一二是二,咪耍流氓。
你又精神錯亂寫「我話嘅新進係下流咩
證明你根本冇閱讀,明白,,同回既能力!!
不過你就的確係够晒下流,死雞撐飯蓋,不知羞耻為何物的垃圾。

非不为也
实不能也
回覆 12# leefeng

回覆  leefeng
jimmychauck 發表於 2024/7/23 01:24

冇料答?靠個三角充撑?垃圾!
回覆 14# leefeng

你自己無厘頭睇唔明人地講乜,日L日講東講西9噏謾罵就係反駁唔到我又唔識答問題,一個三角夠嘲你,我洗咩有其他野答你?
你出醜我做咩要阻止啫。
回覆  leefeng

你自己無厘頭睇唔明人地講乜,日L日講東講西9噏謾罵就係反駁唔到我又唔識答問題,一個三角 ...
jimmychauck 發表於 2024/7/23 02:22

咪轉移視線,有幾十幾百對眼睇住,到你耍潑撒賴,歪曲事實、顛倒是非咩?
回覆 16# leefeng

我都話唔介意你繼續出醜囉,繼續啦。
回覆  leefeng

我都話唔介意你繼續出醜囉,繼續啦。
jimmychauck 發表於 2024/7/23 02:59

下流賤格,流氓垃圾!
回覆 18# leefeng
個案編號:0002主角:leefeng
無中生有主題:指jimmychauck講/寫過講拳好興奮要打香港老人家
日期:2024-07-19 03:31

你寫過講拳好興奮要打香港老人家全版皆見,又想反口扮純情呀?
leefeng 發表於 2024/7/19 03:31

事主不舉

話題要轉了嗎?
高級模式 | 發新話題
換一個