返回列表 回覆 發帖

【轉載】禽獸傳教士

華裔艷星赤裸被虐死在白人傳教士家中,身上320道痕跡,警方:突破人性
https://www.youtube.com/watch?v=p5k8QZKXmUk
一信耶穌,就個個都變成禽獸。
華裔艷星赤裸被虐死在白人傳教士家中,身上320道痕跡,警方:突破人性
旁觀者 發表於 2024/9/3 09:57

傳教士殺人,强姦係基督教的上帝默示的。
傳教士和教徒廣傳開去,世界才能有了幾十萬,幾百萬宗的血與淚案件。
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。

回覆 1# 旁觀者

呢位網友就示範乜野叫做道聽塗說人云亦云啦。

求9其聽個油管就信到十足。
根本陪審團就商議兩日後裁定事主罪名不成立,油管片仲一口咬定佢有殺人,咩鐵證如山,基本上都係無中生有,什至算係誹謗啦。
咩男友叫女死者去做舞女,如果唔係,男友冇錢養唔起佢。大佬呢啲係1999電影喜劇之王橋段黎㗎,連對白都一樣,一聽就知抄返黎作故啦。你識野少,可以問人㗎嘛。
仲話陪審團不是被告好友就是生意夥伴,當人地美國司法制度同檢方死㗎?檢方可以voir dire揀陪審團㗎。
咩罸兩百萬?罸咩?保釋金額黎㗎,罸你個頭呀。
最犀利係話,法庭上,女死者向陪審團提交自己收集到嘅鐵證。

如果呢啲水平嘅故仔,推翻法庭結論、錯漏百出,你都可以信,其實都完全反映你嘅水準。你歷史角度睇事物吖嘛,拎啲歷史出黎睇啦。不如考埋你?事主咩名呀?噏唔噏得出呀?你揾唔揾到資料呀?

呢啲咪病態反基嘅水平囉。
旁觀者 發表於 2024/9/3 09:57

牧師殺人強姦,或殺了強姦了再做牧師都是慣例,
基督教裡面全都是這種貨色,基督教天堂是罪犯天堂,也是犯罪樂園,
所以什麼人會最嚮往基督教的天堂呢?

【罪光燈】牧師憶當年為還債殺人放火 獄中仿效偶像「跛豪」販毒

1981年11月22日,為了償還巨額賭債,沈鵬(Peter)決定前往房東的住宅盜竊,其後將房東女兒殺人滅口,放火燒屋,被判終身監禁,到1997年獲得假釋返港。Peter自言小時候很善良,但長大後卻犯下如此重案,多少都跟小時候面對的環境或家庭有關。他透露家中富有,爸爸從事珠寶生意,香港半島酒店、美國都有生意,可算是富二代。不過自己是情婦的兒子,爸爸只顧做生意賺錢,媽媽只顧著應酬朋友和賭錢,可算是家庭關係不是太好。

當時有讀寫障礙而15歲才小學畢業的Peter,不喜歡讀書,加上爸爸有錢,在校內有很多人認識,後來漸漸有校內的黑社會埋身。當時他沒有想到前途,只想著將來爸爸去世後就「分身家」,謂:「黑社會就好平常,去到16歲就開始去舞廳及色情場所,群埋啲朋友就識得去洗錢同玩,成班人一齊過一啲好荒唐嘅生活。」後來,爸爸就送了他去英國讀書,但上學不夠幾星期就自行輟學,更染上賭癮兼欠下賭債。

原文網址: 【罪光燈】牧師憶當年為還債殺人放火 獄中仿效偶像「跛豪」販毒 |

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆 5# leefeng

識答人先出黎獻世啦,日日出黎潑婦罵街以為自己幾醒,俾人嘲到底褲都冇都唔知醜。
講緊旁觀者人云亦云唔識谷歌唔識百度,你又講東講西唔識答做乜?

本網不嬲都講N-1,貼啲1-N出黎把托呀?又講東講西乜都唔識答,你可摸耳做個有用少少嘅人?
回覆  leefeng

識答人先出黎獻世啦,日日出黎潑婦罵街以為自己幾醒,,俾人嘲到底褲都冇都唔知醜。
講緊旁 ...
jimmychauck 發表於 2024/9/7 07:57

全版你 jimmychauck 最斯文有禮,你永不潑婦罵街以為自己幾醒,你講話合情合理,你精神正常,你識谷歌你又識百度,你又唔講東講西,又唔做曱甴黄屍,又唔粗口爛舌,又唔流氓,又唔獻世,又唔食屎,又唔返鄉下收皮,又知醜,又識字,樣樣識答,又唔出黎把托,又唔病態,又唔係癈柴,又唔笨柒,又唔on9,又唔傻仔,又唔屌人,又唔懶醒,又唔係垃圾………。相反。

.
回覆 7# leefeng

講左N次,我鬧你返鄉下收皮,必定係講完所有理據之後,亦從來唔會無中生有。

叫你舉我無中生有嘅例子,你係咪仲係不舉?

我冇無中生有,即係每次都言之有物啦,你仲有咩投訴?

識答人先出黎獻世啦,日日出黎潑婦罵街以為自己幾醒,俾人嘲到底褲都冇都唔知醜。
回覆  leefeng

講左N次,我鬧你返鄉下收皮,必定係講完所有理據之後,亦從來唔會無中生有。

叫你舉我無 ...
jimmychauck 發表於 2024/9/7 16:25

香港如果被你呢班黄屍黑暴控制,大家估下香港人下場會係㸃呢?
回覆  旁觀者
求9其聽個油管就信到十足。
jimmychauck 發表於 2024/9/7 05:19

你係話緊自己,妖書錯謬百出,你就認係妖徒,話妖書係真理,拜屁眼教主為主。咁叻搬南非鑽石礦嘅鑽石嚟分俾大家呀。食食山埃、砒礵呀。
回覆  leefeng
叫你舉我無中生有嘅例子,你係咪仲係不舉?
jimmychauck 發表於 2024/9/7 16:25

你爺爺、Leefeng 兄都講過你無中生有,想唔到你無恥成咁,當著世人還敢撒謊。
回覆  leefeng
講緊旁觀者人云亦云唔識谷歌唔識百度,你又講東講西唔識答做乜?
jimmychauck 發表於 2024/9/7 07:57

講下屁眼教主帶住個細路,為啥要佢剝光豬先啦。
你爺爺、Leefeng 兄都講過你無中生有,想唔到你無恥成咁,當著世人還敢撒謊。 ...
旁觀者 發表於 2024/9/7 23:47

jimmychauck 不但是典型的曱甴黑暴流氓地踎無賴,他自己剛寫了錯字,還歇斯底里情緒失控的罵別人寫錯字?
原来他的確有精神病的,而且幾嚴重下。

.
回覆 10# 旁觀者
你係話緊自己,妖書錯謬百出,你就認係妖徒,話妖書係真理,拜屁眼教主為主。
旁觀者 發表於 2024/9/7 23:41

咩錯謬百出?你咁叻咪指出聖經有咩唔啱囉。有邊一次你話聖經有錯唔係俾我有理有據篤穿你解錯經?你有冇例子呀?定係又不舉呀?

咁我有理有據話你引嘅油管片錯漏百出,你咁叻解俾我聽嘛,定係又答無可答呀?

同埋咩叫錯謬百出,係咪我讀嘅中文唔夠多唔識得?定係你個無中生有之王作啲新詞出黎?

https://www.google.com/search?q=%E9%8C%AF%E8%AC%AC%E7%99%BE%E5%87%BA

回覆 11# 旁觀者
有人講過有就有,自己就不舉,呢啲咪叫訴諸權威謬誤。再講,你兩個癈柴算乜野權威?無中生有又的確好有權威
就係為左防止你呢啲垃圾喺度妖言惑眾,製作一帖如下。
無中生有之王積分對決表
無中生有之王,不是你便是李瘋,有聰明便反駁吧。
jimmychauck 發表於 2024/9/6 22:18

回覆 12# 旁觀者
你咁有歷史角度,"要佢剝光豬",歷史出處為何?旁觀性經?
jimmychauck 發表於 2024/9/6 22:16

喂唔好以為你唔出聲我唔記得喎歷史學家,你答到"要佢剝光豬"嘅歷史出處為何未?

話題要轉了嗎?
回覆 9# leefeng

每天都是迴避,講東講西就係唔識答問題,識答人先出黎獻世啦,日日出黎潑婦罵街以為自己幾醒,俾人嘲到底褲都冇都唔知醜。
回覆 13# leefeng

你連仆直個仆字都唔識,都話人寫錯字啦;旁觀者連個耶字都唔識寫。你自證緊你兩個精神病?
回覆  旁觀者
喂唔好以為你唔出聲我唔記得喎歷史學家,你答到"要佢剝光豬"嘅歷史出處為何未?
jimmychauck 發表於 2024/9/8 04:18

咪詐唔知嘞,已講過好多次。
回覆 17# 旁觀者

問親你同李瘋都次次不舉,重重複複啲無根無據嘅無聊說法,正垃圾。
回覆  旁觀者
你咁叻咪指出聖經有咩唔啱囉。有邊一次你話聖經有錯唔係俾我有理有據篤穿你解錯經?
jimmychauck 發表於 2024/9/8 04:18

妖書屁話太多,不如逐項檢測一下。先放堆五步蛇、黑曼巴蛇俾你踩下lie︰
    「我己經給你們權柄,可以踐踏蛇和蠍子,又勝過仇敵一切的能力,斷沒有甚麼能害你們。」《路加》10:19
    「信的人必有神蹟隨著他們。就是奉我的名趕鬼、說新方言、手能拿蛇、若喝了甚麼毒物也必不受害。手按病人,病人就必好了。」《馬可》16:17
    「你們奉我的名,無論求甚麼,我必成就,叫父因兒子得榮耀。」《約翰》14:13
    「復活在我,生命也在我。信我的人,雖然死了,也必復活;凡活著信我的,亦永遠不死。」《約翰》11:25
    「我就是生命的糧,到我這裏來的,必定不餓;信我的,永遠不渴。」《約翰》6:35
    「我對你(尼哥底母)們說地上的事,你們尚且不信;若說天上的事,如何能信呢?除了從天降下仍舊在天的人子,沒有人升過天。」《約翰》3:12
回覆 19# 旁觀者

你開始染左DIOR病,貼一堆經文就算,半點闡述的能力也無。

首先,你轉移了話題,到底你是否承認你所引的油管片無中生有,或資訊不正確,或錯漏百出?
第二,錯謬百出一詞是否錯漏百出,你無需迴避問題,坦坦蕩蕩回答一下。
第三,我睇完啲經文,冇問題,如你覺得有問題你闡述一下(你以為我估唔到你講乜咩,你又以為我估到你講乜咩)

你一二唔答,我就唔洗答三嘅。
高級模式 | 發新話題
換一個