返回列表 回覆 發帖

[分享] 女僕cafe之初體驗

原帖由 onlyaaaa 於 2008-7-29 22:34 發表
有色情成分。。。
我再晚报上看到的这篇报道
说是店主明确规定,上班和在店里是没有色情成分
至于服务员和顾客的私下接触
“我们是没有阻拦的”
原话。。。。 ...

報章寫的可以信嗎拜託。我寧願信邪教基督都不信報紙的評論。

服务员和顾客的私下接触<<<<<<<<<<,任何行業也可以發生吧!

去光顧女僕咖啡廳的人,其實有一定數量是女孩子。無論光顧的人是誰,都只是對動畫有濃厚興趣的人。

我去過一次,老實說比遊戲機中心或網吧正經十倍。

某程度我也是cosplayer ,只不過cos的是軍人而已,cos的內容較深,連真實軍隊的戰術和思考方式...等等也學了。

那不是這問題的答案呀......

回復 21# HTBROKE1 的帖子

咁一陣報紙的評論叫你唔好信基教, 你咪會立即信基教??!!
如此一來, 基徒即可多拉一人入教了...
.........水哥,你令我想起新出既一個tempo廣告...睇過你呢個post,發覺果個造型同行為同你都幾襯...陰公咯...
做好男人,是讓身邊所有人開心
做賤男人,只是不想自己太傷心

回復 23# Jom 的帖子

有佢咁投入又可能傻得幾幸福喎:

支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹

回復 24# 抽刀斷水 的帖子

下次等你示範下咪得囉,我帶備v-cam幫你錄低佢post上黎,話唔定你搵到一段姻綠...又或者俾衙差拉去問話....

回復 25# Jom 的帖子

愛惜紙張jer....唔駛俾衙差拉去問話ar ma....

回復 26# weakest 的帖子

所以咪叫阿水攞返佢位璧球女神玉照照做一次錄好再post上網,人家璧球女神唔驚就有鬼.咁衙差向來唔理呢類野,但一話有人喊驚,的佢去問吓話就難免啦....

回復 27# Jom 的帖子

如果抽水真係咁做, 我幫手錄又點話...

回復 28# weakest 的帖子

但阿水哥就一定要交足戲囉,果D反眼同打冷震要做返十足十,我肯定阿璧球女神咁都唔去衙門擊鼓既話...阿水就發逹啦...即係話阿璧球女神都對佢有心呀....

回復 29# Jom 的帖子

大佬,我有個要求~

我想邀請本網鎮網之花--花姨--友情演出,以增強效果,可以嗎?

(其實最理想是秀雲妹,可惜她身處杭州,須為製作隊伍考慮預算問題)

回復 30# 抽刀斷水 的帖子

哦,咁簡單啦,你說得掂阿花姑或秀雲姨交出真人玉照既話就掂啦.

其他既本地制作都搞得掂架啦,唔駛去抗州.你去啦,水.

回復 31# Jom 的帖子

不是吧?照片怎可以製作呢?你要再看看該段廣告呀,導演大佬。
原帖由 Jom 於 2008-9-9 01:08 發表
哦,咁簡單啦,你說得掂阿花姑或秀雲姨交出真人玉照既話就掂啦.

其他既本地制作都搞得掂架啦,唔駛去抗州.你去啦,水.

阿水,睇清楚啦.

老花就去配眼鏡,白內障就宜早治呀.

回復 32# 抽刀斷水 的帖子

既然抽水咁認真, 係都要用真人...如果你請到珍婆婆和秀雲姐出山, 帶埋珍婆婆去內地演出, 我跟埋去又點話...最多唔收你人工...只係收你車馬費算la...我話晒都叫有書唔讀, 冒著fail一個course 就要交多萬幾銀的risk 去走堂幫你wor...

回復 34# weakest 的帖子

我都係堅持用低成本既本地製作對抗通漲個感染力同張力勁d啫...
原帖由 抽刀斷水 於 2008-9-9 01:04 發表
大佬,我有個要求~

我想邀請本網鎮網之花--花姨--友情演出,以增強效果,可以嗎?

(其實最理想是秀雲妹,可惜她身處杭州,須為製作隊伍考慮預算問題) ...

h:

其實最你想是 小花 妹妹

exChristian.info前基督徒,主力:淚儿/泪儿,WEIYAN,龙井树。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。警告 基督徒:你们一定不够他们玩
realChristianities.com雪龙坛
由於看到莊少的成功例子,現誠徵莊少玉照一幀,以便吸引花姨入局。

回復 37# 抽刀斷水 的帖子

無呀...咁你去攞阿爾拍仙奴係scent of the woman既劇照啦...都一樣架啦...

回復 38# Jom 的帖子

連少少付出都托手踭,拍片又豈能成事呢?
原帖由 Jom 於 2008-9-11 14:12 發表
無呀...咁你去攞阿爾拍仙奴係scent of the woman既劇照啦...都一樣架啦...

阿水....

老花就去配眼鏡,白內障宜早治呀
高級模式 | 發新話題
換一個