返回列表 回覆 發帖

香港基督徒交友網絡

原帖由 Guest from 60.213.158.x 於 2008-7-18 20:40 發表
有一件事情我从来没有跟人说,其实两年以来,我偷偷地每晚向主祷求,求他赐给我爱情!有人告诉我可以为配偶祈祷,我又试着看。我实在很希望有爱情。但主一直都没有赐给我.我相信主会恩赐给我一个很的男朋友的.但是我还不知道他 ...

你這個蠢材!

自己的命運該由自己掌握,為什麼要被那個所謂的「主宰」控縱??未來不是任何他力給予的,奇蹟也不是你口中那種特賣場的特價品!!

自己走出家門口,多多參加各類活動,擴大自己的生活圈子才是辦法!!什麼也不嘗試努力做卻在自嘆可憐、只祈求某人賜予的人是最差了。

(一見到這種人就火大 )
那不是這問題的答案呀......
原帖由 weakest 於 2008-7-24 22:53 發表
咁妳有乜"天賦本錢"啊??妳都話啦, "有時我自以為吸引, 但係原來趕客都唔定呢?".

...但係, 妳點樣proof妳有那些"天賦本錢"??我又未見過妳...既然妳不想說, 搵日俾我"見證"o下妳D"天賦本錢"啦, 咁我先知道妳的"天賦本 ...

這傢伙很危險   [別打我]
原帖由 Jennifer 於 2008-7-25 18:48 發表
唔想識但係想見...都話左我係做正行lor

佢會唔會叫你俾相je~~~
原帖由 weakest 於 2008-7-26 03:26 發表
好像以下的link的樓主一樣亦可...

http://exchristian.hk/forum/viewthread.php?tid=2011&extra=page%3D1

但是...珍姐的"天賦本錢"很令我好奇 , 為什麼一定要認識咗妳, 又或者要唔係正行才可以見證; 就是不 ...

女孩子見生比較怕醜嘛~~~
原帖由 prussianz 於 2008-7-26 20:25 發表

h:
o甘,
你即系 : :::::
你自己 話比我聽,
你 同 口琴王 相比,
你 顯得 [o五o] 大方 laa

h:

你....
你.....
你 連 一個 小妹妹
你 都 比 [o五o] 上,u have broken my hearts

...

喂喂喂~~"Heart Broke One "E個名係阿伯我專用GA WO~~細路~~

等等,hearts???你有幾多個心呀??

原帖由 prussianz 於 2008-7-28 14:10 發表

你本 muck 鬼 野 经 lai gaa ?? 性经 aa ??

雞經
原帖由 weakest 於 2008-7-29 00:46 發表
唉...你要"飛機相"jar ma...你要o既, 咁我就俾你啦...

咁你用手打, 用腳打, 又或者用碌棍打都ok 啦...又或者你喜歡的, 去鵝頸橋俾人幫你打吓亦可.  ...

艦對空飛彈(VLS)準備,CIWS待命,AWAS雷達誘導,目標"weakest " 飛機,迎擊開始。

;P

原帖由 Nomad 於 2008-8-15 11:52 發表

目標靈活性極高(?)
普遍的雷達誘導導彈恐怕已經不夠用了
請大人發射這支核對空火箭吧!
http://en.wikipedia.org/wiki/AIM-26_Falcon

h ...

用TLS(戰術高能量雷射)可能更好(精準度高),可惜目前能搭載的平台只有陸上基地,以及搭載試驗中的波音747。

(把飛機燒爛 )
高級模式 | 發新話題
換一個