返回列表 回覆 發帖

有計劃開設聊天室嗎?

對於一些不喜歡寫作的網友,聊天室有着巨大的功用。

抽水兄對開設聊天室有興趣嗎?技術上可行嗎?
b 叔叔  聊天室我就話唔到事
不過我搵到d資料幾得意  關乎一位你有興趣的人物

http://www.ettoday.com/2004/05/03/10990-1623967.htm

花開花落花無缺!

對付教徒三式: 不主動、 不抗拒、 不負責!

支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
There is only one reason for a question to be answered a thousand times: It is not sticky
原帖由 dye 於 2007-5-2 12:12 發表
There is only one reason for a question to be answered a thousand times: It is not sticky

唔駛置頂咁多既,多得滯會好煩人的。
原帖由 dye 於 2007-5-1 21:12 發表

另一原因:人們不用搜索功能。

原帖由 抽刀斷水 於 2007-5-1 21:18 發表

唔駛置頂咁多既,多得滯會好煩人的。

同意。
有些人需要停止做夢,因為他們沉溺於理想世界,阻礙自己和他人在現實世界中尋找幸福和快樂。

我的網上筆記新聞組文庫
原帖由 抽刀斷水 於 2007-5-2 12:04 發表
呢度答左,你睇下有咩意見?

http://www.exchristian.hk/forum/viewthread.php?tid=30&extra=page%3D2

那麼設不設聊天室就留待曰後再說吧。

不過提起聊天室,就令我想起你條粉腸,當日與波仙法蘭度爭炒,連累我做不成億萬富翁的一段往事。一想起我就想eggxy你個人尾一百幾十萬次!
原帖由 訪客得得b 於 2007-5-2 18:14 發表

那麼設不設聊天室就留待曰後再說吧。

不過提起聊天室,就令我想起你條粉腸,當日與波仙法蘭度爭炒,連累我做不成億萬富翁的一段往事。一想起我就想eggxy你個人尾一百幾十萬次! ...

辛苦你了,累你要千里迢迢坐船過海才能賺雞碎咁多,講到尾都係條勞碌命!
高級模式 | 發新話題
換一個