呢個就係本版人仕既共通毛病: 知少少, 吹多多

beebeechan 發表於 2019/3/21 00:21

又係你晌度列舉什麼奇葩四點先架喎。
你真係唔明你果個奇葩四點就正正係你所講既知少少,吹多多?
支持鼓勵每位離教者
咪即係知少少,吹多多囉。
支持鼓勵每位離教者
教會涉掩飾神父性侵 需賠3受害男各近15萬美元
沙文 發表於 2019/3/28 23:43

安排兒女入教會,可能係賺取第一桶金既大好機會。
法官認為,牧師雖然否認性騷擾、猥褻,但不爭執女大生提出雙方的line訊息,另有牧師手寫悔過書、性騷擾申訴決議紀錄、調查結果函等物佐證,牧師於當時被申訴時也承認有不當行為,也跟女大生道歉,認定牧師侵害女大生的身體、健康、自由及貞操法益,情節重大,應負賠償責任,判賠60萬元,可上訴。
沙文 發表於 2019/4/30 20:09

基督徒習慣認罪痛悔,呢個反而係鬼拍後尾枕既行為。
做了神職人員真的可以為所欲為麼?
支持鼓勵每位離教者
我真係唔明,兒童的肛門咁細,都忍心將成人既陽具塞入去,真係帶有性虐待既變態喜好。
支持鼓勵每位離教者
呢方面我無你咁有經驗丫嘛。
支持鼓勵每位離教者
神父必孌童
beebeechan 發表於 2019/8/25 21:53

強烈敦促教廷實施神父閹割政策,以挽回信眾對神父的信心。可以先以試點進行,再逐漸擴大至全球各教會。
你自己寫嘅:今日既香港人,認為神父必孌童。
支持鼓勵每位離教者
講咁多,割鬼咗個春袋就咩信眾信心都返哂黎。
支持鼓勵每位離教者
回覆 1199# 沙文

咩玩法?
超,我仲以為你話用foreign object隊入去個春袋可以deactivate個神父添。
支持鼓勵每位離教者
唉,神父癲起上黎,拎十字架個柄黎拮人都得啦,唔通我要你地掉哂尐十字架咩。

睇黎閹人神父都挽救唔到幾多信心架喇。
支持鼓勵每位離教者
你嗰個係咩proposal呀?
支持鼓勵每位離教者
pls refer to #1197
沙文 發表於 2019/9/1 03:11

if 從此冇神父濫用春袋

if 從此冇神父 比較容易實行
高級模式 | 發新話題
換一個