返回列表 回覆 發帖

數十個教牧領袖與影音使團不和

呢篇成熟好多。

但連發聲明,可顯示其狀態如熱鍋上螞蟻,雖百足之蟲死而不僵,但估計已是奄奄一息了。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
呢篇成熟好多。

但連發聲明,可顯示其狀態如熱鍋上螞蟻,雖百足之蟲死而不僵,但估計已是奄奄一息了。 ...
抽刀斷水 發表於 2011/12/5 14:08

何以見得是「成熟」了?
成熟係因為此乃集體創作 (影音內部度出黎的聲明),余牧嗰篇係佢傻仔自己單挑,結果7左
影音知道玩大咗,即刻改嗮口風。唔似之前咁起嗮槓。希望混过去!
過一排d人又唔會理,只有惡性循環
始终大家系行家,都唔想破人地嘅戏法。容乜易第二日俾别人剃番自己嗰頭架!魔术师都唔想公开个中巧妙!
始终大家系行家,都唔想破人地嘅戏法。容乜易第二日俾别人剃番自己嗰頭架!魔术师都唔想公开个中巧妙! ...
ali 發表於 2011/12/5 17:55

你又開始加d鹽, 加d醋, 加埋蠔油醬汁沙茶醬哩.
喱d加添劑一樣食壞人
嘔返份大數出黎就乜事都無啦。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
一條狗正享受著牠的骨頭時, 你竟然話去搶佢條骨!??
回复27#
quote"你又開始加d鹽, 加d醋, 加埋蠔油醬汁沙茶醬哩.
喱d加添劑一樣食壞人"

你讲紧影音呀?影音真系识得乱放添加煮蔗渣。好似你话斋班神棍乱Up當秘笈!
回复27#

你讲紧影音呀?影音 ...
ali 發表於 2011/12/5 23:57

講緊你
因為你亂翕地鬧著人亂翕
正如: "你做乜輪(!*@^!(@^!(7^!%!%!%! 講粗口呀, "
滿口粗口鬧人講粗口
回复27#
你讲紧影音呀?影音真系识得乱放添加煮蔗渣。好似你话斋班神棍乱Up當秘笈!

ali 發表於 2011/12/5 23:57

神棍食盲基, 偽科學棍食盲反基,
格食格
回复31#
quote“正如: "你做乜輪(!*@^!(@^!(7^!%!%!%! 講粗口呀, "
滿口粗口鬧人講粗口"

我都唔系随便讲粗口嘅,虽然你系好抵X,Lee度又唔系高登!
回复31#

我都唔系随便讲粗口嘅,虽然你系好抵X,Lee度又唔系高登!
.
ali 發表於 2011/12/6 00:55

睇你幾時就俾我撩㷫爆粗
你無高登咁粗唶, 膠性就不相伯仲矣
激将法对D靓仔就有效嘅。。。

quote:“。。。膠性就不相伯仲矣”

你認咋,咪拉埋我落水呀!
激将法对D靓仔就有效嘅。。。

quote:“。。。膠性就不相伯仲矣”

你認咋,咪拉埋我落水呀! ...
ali 發表於 2011/12/6 11:07

你不嘍都在水中央哩

在水中央,有膠凳一張,㤃似畫在湖上。。。
「影音使團方舟事工」
一個笑話、一聲嘆息
quote:"你不嘍都在水中央哩

在水中央,有膠凳一張,㤃似畫在湖上。。。"

成日都搵人陪你鸳鸯汽水。。。在水中央,有厉鬼一双,仿似画在坟上。。。
回復 37# 一弓心

對你呢?是嘆息中的笑話,還是笑話中的嘆息?
兩者有何分別....對我來說也是「一弓心」,「死」字一個
高級模式 | 發新話題
換一個