返回列表 回覆 發帖

[搞笑] 沙老大的民族主義....笑x死我~

呢首歌詞是中國國情, 曲是中國小調"蒼海一聲笑"
音樂是也是中國樂器出來...是不是就是完全乎合佢老人家的民族主義 ?

歌詞
陈冠希哦, 干嘛你?
我在网上看到了
你的裸体
人家说你拍了这些, 并且愿意
这可不行陈冠希, 我很失望矣
建议反省你的生活方式兮
请你原谅我也, 直接批评你
这种事情发生后,不得不下笔
下次你要干嘛, 请不要演戏,
没有谁想见你的屁股已
花開花落花無缺!

對付教徒三式: 不主動、 不抗拒、 不負責!

又要乳意清離劍嘞。
阿媽一定要係女人,但女人不一定係阿媽
Don't know where God is but the Devil is in the details
原帖由 沙文 於 2008-8-18 02:30 發表
又要乳意清離劍嘞。

你b叔的民族主義格劍...似乎前門拒狼, 後門進虎wor~
佢算唔算有辱貴國國體?
原來貴國國歌是用來 發誓效忠移鼠大聖....師父你當年law 身份証時有冇唱呢首歌...

歌詞
哦加拿大
我们家与本土
真心爱国, 在人民命令下
怀灿烂的心, 看您的崛起
正北边强自由
从远与广
哦加拿大, 我们为您站着岗.
上帝保国土, 辉煌又自由
哦加拿大, 我们为您站着岗
哦加拿大,我们为您站着岗

花開花落花無缺!

原帖由 沙文 於 2008-8-18 02:30 發表
又要乳意清離劍嘞。

車~岳不群!
你都承認你已經入藉效忠耶神的國度~仲有咩好講~
花開花落花無缺!

回復 4# Step.King 的帖子

有。
我又不斷去函促請教会,為了便於向華傳教,以後教会唱聖詩改用中樂伴奏。
咁您高興啦卦?
Don't know where God is but the Devil is in the details
又系尼条 死颠佬!
以消滅基督文化為己任
原帖由 逆源 於 2008-8-20 17:28 發表
又系尼条 死颠佬!

逆源兄你無謂咁勞氣
沙文以前在殖民地讀書時 誤交損師  受盡奴化教育誤導  
以至滿口歪理 給我點時間  我會調教好他的
原帖由 沙文 於 2008-8-19 12:44 發表
有。
我又不斷去函促請教会,為了便於向華傳教,以後教会唱聖詩改用中樂伴奏。
咁您高興啦卦?

就算用了中樂...你還是入藉了效忠耶神的國度~都仲係政治不正確!
花開花落花無缺!

回復 8# Step.King 的帖子

達爾文同Rachard Dawkins夠係效忠耶神國度藉啦,您又唔accuse佢地?

回復 9# 沙文 的帖子

都係你教既雨意清蘺劍累事law
阿媽一定要係女人, 但唔代表所有女人都係阿媽!
我唔accuse佢, 唔代表唔可以accuse師父你~

兩位偉人雖是入藉, 但佢地唔係我等華夏炎黃子孫, 入唔入藉我懶得理佢啦~
加上達爾文一生為反耶貢獻良多~我冇理由accuse 佢架
花開花落花無缺!

連飛刀仔都識文王生於岐周 ,卒於毕郢 ,西夷之人也。舜生於諸馮,遷于負夏,卒于嗚條,東夷之人也。唔通您歷史咁差?所謂炎黃子孫也者,亦不過夷人耳,同英夷乃屬手足。
而我一生為反耶都係貢獻良多~您冇理由accuse 我架

回復 11# 沙文 的帖子

老大學庫五車, 徒兒拜服, 徒兒亦明白您老人家對反耶貢獻良多,
但卿本佳人, 奈何你入藉聖子國度! 又實在罪大惡極!
咁啦~達爾文都係死左先蓋棺論定, 你姑且比我地accuse左你先~等你死後, 徒兒再幫你翻案不遲!
花開花落花無缺!

回復 12# Step.King 的帖子

咁又唔係咁計啦,達爾文也者,生前亦乃聖子國度藉也,理應一視同仁者也
原帖由 沙文 於 2008-8-21 14:31 發表
咁又唔係咁計啦,達爾文也者,生前亦乃聖子國度藉也,理應一視同仁者也

但佢發現左進化論, 令邪教被打擊至今時今日! 你只有唱國歌, 入藉, 交稅呢d 政治不正確行為, 你想點一視同仁?
花開花落花無缺!

回復 14# Step.King 的帖子

唱國歌, 入藉, 交稅,佢統統都有
而我有宇宙終極真理#1#2傳世,都算係立功立言立德
原帖由 沙文 於 2008-8-21 15:05 發表
唱國歌, 入藉, 交稅,佢統統都有
而我有宇宙終極真理#1#2傳世,都算係立功立言立德

既然是宇宙終極真理, 就與你無關啦~
而且達爾文已蓋棺論定! 你? 比我地accuse左先, 翻案之事? 等你成了烈士徒兒才幫你吧~

花開花落花無缺!

回復 16# Step.King 的帖子

咁講進化論都同達老無關啦?
我未蓋棺論定,就應等我去咗冇得駁先accuse我嘛笨7
原帖由 沙文 於 2008-8-21 18:58 發表
咁講進化論都同達老無關啦?
我未蓋棺論定,就應等我去咗冇得駁先accuse我嘛笨7

就係因為我唔笨七, 所以我才趁你未死時accuse你~
花開花落花無缺!

回復 18# Step.King 的帖子

哦。咁您繼續失敗地accuse啦
原帖由 沙文 於 2008-8-21 23:50 發表
哦。咁您繼續失敗地accuse啦

你放心wor~ 念在師徒之情份上, 你蓋棺論定之後, 徒兒一定幫你羅織功勳, 幫你翻案~
花開花落花無缺!

高級模式 | 發新話題
換一個