返回列表 回覆 發帖

[原創作品] 基督徒大發現~

某星期日中午,我經過深水X公廁,聞到廁所一陣好臭的屎味,唔排除係基督徒崇拜完之後,去附近公廁拉屎,造成污染空氣。

那日之後,貝拉發現基督教拉的屎特別臭...可能在進餐祈禱中,神應允了他們,讓他們排出食物毒素,所以他們的屎特別特別臭...

大家不妨提出對基督徒的不滿。他們除了污染空氣外,還有什麼劣行?

P.S.想身體健康人士,不妨學基督徒般來個餐前禱告,有效過食排毒美顏寶。
比你抽唒水
某星期日中午,我經過深水X公廁,聞到廁所一陣好臭的屎味,唔排除係基督徒崇拜完之後,去附近公廁拉屎,造 ...
伊莎貝拉 發表於 2011/3/21 18:28

咁你即喺話祈禱有用啫。咁林以諾牧師祈禱消毒食物論,連祈禱過既屎都食得都成立啦。
回復 2# 東風

貝拉句句屬實,並無虛言。
咁你即喺話祈禱有用啫。咁林以諾牧師祈禱消毒食物論,連祈禱過既屎都食得都成立啦。 ...
hellboy 發表於 2011/3/21 19:58

唔祈禱都食得啦,何況係祈禱過?咁你食唔食先?
深水X公廁?
唔祈禱都食得啦,何況係祈禱過?咁你食唔食先?
伊莎貝拉 發表於 2011/4/2 16:32

林以諾就食得屎啫,我唔喺狗呀。
深水X公廁?
龍井樹 發表於 2011/4/2 16:34

貝拉才疏學淺,唔識打個「土步」字。
林以諾就食得屎啫,我唔喺狗呀。
hellboy 發表於 2011/4/2 21:27

食物消毒過,邊個食都得啦..可能林以諾消毒得特別透徹,任何活物都可以一試。
回復 9# 伊莎貝拉

喺林以諾覺得食得啫,我唔覺得食得嘛。

狗覺得屎喺食得,人唔覺得屎食得嘛。
http://www.anti-christ-hellboy.com/

Hellboy網站面世
基督徒係我眼中,仲衰過一篤屎
我寧願對住一篤屎食飯,都唔想對住基督徒食飯
-- kenny2005
很好笑阿
高級模式 | 發新話題
換一個