返回列表 回覆 發帖

信基督教的天堂鄰居

基督教最適合強姦犯,殺人犯,的天堂!
偽君子,性上腦,…的教徒的樂園!
物以類聚,蛇有蛇路,鼠有鼠路!
基督教的什麼人可以上的天堂呢?
例如皰疹b啦,魔幻啦,剎華,bigmonster都是忠心的信徒,耶穌除了他們還歡迎以下呢啲…
(如有更多呢類既耶稣天堂住客,請多多補充……)

「轉載
呢位係會在天堂住你隔离床同房既

六年前係灣仔稅務大樓劫殺泰國女華僑既裝修工人,犯案三年後再係大埔林村劫殺航空公司女地勤。呢條友舊年就大埔劫殺案上訴得直,案件日前獲發還高等法院重審,佢又改口承認謀殺罪,再次被判終身監禁。

辯方律師指出,被告最近話信左基督教,可能係佢改口認罪既原因。呢個冷血變態既所謂基督徒,估計佢只要宜家每日用十分鐘既時間扮下睇聖經,又能夠將佢係獄中既工錢捐畀木C買Benz,佢就可以大搖大擺禁上天堂去,睇黎都幾兒嬉。

不過有Forum Members話,其實天堂同監倉只係個名唔同,比你個變態佬去到天堂,到時日日被強迫向耶和華笑騎騎載歌載舞,連覺都冇得瞓,仲慘過坐監。不過而家踢佢入會既木C相信會利用佢以基督教名義去參與佈道會, 繼續努力招募會員,甚至乎將佢殺人既過程拍成電影等等,以增加教會收入,不過禁樣做係未對二個死者家人好侮辱 ...... O哂嘴。

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
呢個又係住係天堂你們基督教徒的隔離鄰舍,好好親近親近!
不過,呢個重犀利,做埋牧屍添,佢傳道時,小心佢望住你妳條頸咯!

牧師暢談殺女童過程 激動露詭異笑容超毛https://tw.appledaily.com/international/20181016/E6EAKBDWECEJ33QWZ6YP4TJYEY/

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
呢個唔使介紹啦,香港無人不知無人不嘵咯!
又係基督教徒皰疹b啦,魔幻啦,剎華,bigmonster等等基督教徒的天堂好隔離鄰舍黎既。

在天主的聖潔、仁慈的性格特別言簡意賅地繼續讓佢既慈愛給呢啲信了基督教的坐直升機上了天堂,做你妳們的室友,或鄰居,又或者在天堂一個不小心姦或雞姦咗你地,又可以同床共枕啦!

不過你們的祖先 (因為之前沒有入教果啲就要在地獄火湖燒到變灰,耶穌的怒氣還未止息吧?)

所以,做強姦犯,殺人犯,偽君子,性上腦都是天堂的貴賓來的!
唔信?睇下企係旁邊個牧屍幾開心!
因為又多一個天堂VIP喇!

以前消息冇咁靈通,教徒都滿以為天堂充滿虔誠簡單喜樂,依家大家都知入去坐監,大把囚犯借信教求減刑,神職人員N-M個都有事,天堂分分鐘仲雜過黑社會堂口。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
天唔天堂都係得個講字,冇人見過,最緊要有戇鳩「奉獻」。
以前消息冇咁靈通,教徒都滿以為天堂充滿虔誠簡單喜樂,依家大家都知入去坐監,大把囚犯借信教求減刑,神職 ...
,神職人員N-M個都有事,
抽刀斷水 發表於 2021/3/14 20:50
请问兄是什么

谢谢兄
呢個又係住係天堂你們基督教徒的隔離鄰舍,好好親近親近!
不過,呢個重犀利,做埋牧屍添,佢傳道時,小心
...
牧師

談殺女童過程 激動露超毛
谢谢leefeng 兄一直都这样提醒發表於 2021/3/14 12:47
全都杀杀杀士,弱女,。。。。。。

如让基督教得势【就像清末民初】…… …… ……
六年前係灣仔稅務大樓劫殺泰國女華僑既裝修工人,犯案三年後再係大埔林村劫殺航空公司女地勤。
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
请问兄是什么

谢谢兄
上流寄生族 發表於 2021/3/15 01:03

N-1咗咁耐,所以N-M了。
高級模式 | 發新話題
換一個