返回列表 回覆 發帖

只有聖母婊才會去同情晚清時的耶教。

乜數據?菜英文的?或日本爹李登輝?或基督教徒宋美齡的?
國軍是有好的,但有一個基督教徒的領導,好國 ...
leefeng 發表於 2022/7/24 02:11

若你係懂如何去核實資料, 就唔會咁很易俾人洗到紅色
係蠢人先咁2洗
真相係天安門無死人?
beebeechan 發表於 2022/7/24 01:00

不如講下插頸警察,火燒阿伯,飛磚阿伯吖,天安門死的軍人應該講下才公平!

你們基督教放的流料還少嗎?問下香港人咧!

不是個個都是盲的,當然除了基督教毒菌上腦的例外!
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
若你係懂如何去核實資料, 就唔會咁很易俾人洗到紅色
係蠢人先咁2洗
beebeechan 發表於 2022/7/24 02:20

紅色不用洗,看多些真相会自然红,懂不?
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
紅色不用洗,看多些真相会自然红,懂不?
leefeng 發表於 2022/7/24 02:22

下面張枱幾殘幾舊, 污糟邋塌都唔緊要
反正用塊紅布遮住就睇唔到
beebeechan 發表於 2022/7/24 03:02

你條用口噴精液的bbchan,
學下多啲睇爆眼女謊言,荃灣警署強姦案謊言,六四坦克人謊言…
自然會從白變小粉紅,到粉紅,到紅!懂不?
beebeechan 發表於 2022/7/24 03:02

基督教徒連基督教謊言和耶穌故事謊言都看不透,難怪你要用口噴精液同屎尿屁!
我明白這壇今日連反基都少。
因為反基要與你為伍。耻也
beebeechan 發表於 2022/7/24 06:29

反基見你天天踎在離教,攪到離教臭氣沖天,用口噴精的你bbchan又生痲瘋病,又生癌,你成身細菌極度恐怖!耶穌又唔肯出黎摸你,你周身精蟲上腦,嚇走曬d反基和離教者,難為個個忍咗你件基督教徒咁耐,百忍成斤!

反基見你天天踎在離教,攪到離教臭氣沖天,用口噴精的你bbchan又生痲瘋病,又生癌,你成身細菌極度恐怖 ...
leefeng 發表於 2022/7/24 06:56

好野。。。。唔使生猴痘。。(呢樣留番俾你勒)

破基督教千局,助 习主席连任总书记&恢复n出任党主席

費正清係出名親共既美國學者嚟,
正如黃絲黑曱甴話佢地既當日行動係好正義, 係為香港未來好既.......... ...
beebeechan 發表於 2022/7/23 03:38
你都係出名【?】親耶稣既基督教學者嚟,
.......... ...[tr][/tr]
你都係舐慣基督既腳趾

“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
beebeechan 發表於 2022/7/24 06:29
我明白這壇今日連基都少。
因為基《例 - 寄生虫》要與你【bee】為伍//////敌。耻也
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
高級模式 | 發新話題
換一個