返回列表 回覆 發帖

我認為這個topic很值得探討

屌又話係人都天父仔女終於鬼拍後尾枕
沙文 發表於 2023/2/23 08:23

你既願望都係天下靚女都係你老婆哩
但唔係個個靚女都想做你老婆
你更唔可以夾硬要佢地做埋你老婆

「人都天父仔女」...都要啲人願做天父仔女先得
咁又係。邊個唔想畀佢創造,佢就創造唔到邊個。有大L把不能。
始終都係您最老實,I love you.
Don't know where God is but the Devil is in the details
咁又係。邊個唔想畀佢創造,佢就創造唔到邊個。有大L把不能。
始終都係您最老實,I love you. ...
沙文 發表於 2023/2/23 08:40

全能係咪應該包括有權可以不能?
連不能既自由都無, 仲叫乜全能?
beebeechan 發表於 2023/2/23 23:43

耶禍華既然咁全能,
為什麼不一開始就把基督邪教本爛鬼【性經】變成“古中文/古印度文/古埃及文/希臘文/越南文/馬來文/非洲文…”,每個地方擲幾本,又隔幾千年,每個地方擲一個耶穌落去受死呢……?
咪唔使耶徒去攻打別國,殺人滅族,又性侵別國的處女和小孩子囉!

不過個爛鬼十字架肯定就不能成為基督邪教的標記啦,
每個地方處死耶穌的方式都唔同,
可能要斬頭,就掛個頭!
五馬分屍就要掛五件手手腳腳!
凌遲呀,火燒呀,ground beef 耶鼠呀等等,應該掛乜野咁呢?

教徒成日大言不慚話個「上主」會有安排?
竟然咁簡單既佈局都唔曉做?

硬係要製造機會給教徒去別國侵略殺人放火,強姦無辜的小孩?
你們個主究竟怎樣全能法?
這樣簡單的傳教easy job 都唔會做,還全能?呸!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
beebeechan 發表於 2023/2/23 07:43

好在我唔係性全能,如果唔係就要包埋性無能。Lewinsky含都吳起
好在我唔係性全能,如果唔係就要包埋性無能。Lewinsky含都吳起
沙文 發表於 2023/2/24 10:18

能夠起機都唔係全能
要睇睇戰斗力, 續航力, 同埋需要需要好多保養維修
沙文 發表於 2023/2/24 10:18

要唅先起...睇怕都係老爺機, old model 嚟
(就嚟撻唔著)
你未係「羊」,, 只係「魚」嚟...要用網既
beebeechan 發表於 2023/2/22 14:13

耶穌對他們說來跟從我、我要叫你們得人如得魚一樣。

我用穿窿袋袋, 貴教就用穿窿魚網

補返佢啦好心,我又走甩啦
耶穌對他們說來跟從我、我要叫你們得人如得魚一樣。

...
補返佢啦好心,我又走甩啦
沙文 發表於 2023/2/25 02:21

至怕即使你無走甩, 也會被棄掉:
瑪竇福音
「天國又好像撒在海裏的網,網羅各種的魚。
網一滿了,人就拉上岸來,坐下,揀好的,放在器皿裏;壞的,扔在外面。
要捉到我先可以扔我㗎嘛, 我游水走咗, 你點L知我是好是壞
Don't know where God is but the Devil is in the details
要捉到我先可以扔我㗎嘛, 我游水走咗, 你點L知我是好是壞
沙文 發表於 2023/2/25 02:58

魚[母也] susanna係個網到,
你條魚公會游番嚟
魚[母也] 出面大L把呢, 你以為我好專一咩
魚[母也] 出面大L把呢, 你以為我好專一咩
沙文 發表於 2023/2/25 05:53

麻甩佬就係咁。。。「all you can 少」的就不會珍惜
susanna 身上那兩粒吃不到的葡萄是特別筍的
都係幫人啫,見佢未有拖拍
都係幫人啫,見佢未有拖拍
沙文 發表於 2023/2/25 08:57

係, 你一片好心唶
你仲想教埋佢點樣「認識男人」添。。
唔止㗎,教佢好多辦公室survival秘技
唔止㗎,教佢好多辦公室survival秘技
沙文 發表於 2023/2/26 03:33

第一課, 係防範沙文既性騷擾
第二課: 如沙文叫今日放工留係辦公室加班....千祈咪上當
高級模式 | 發新話題
換一個