返回列表 回覆 發帖

畜生邪教2

基督教是邪教,更是劊子手教。

基督邪教滿手血腥,製造殺孽,強姦,性侵,小孩也不放過?
不管你聖經吹到天花亂墜,不管舊約聖經把耶禍華吹噓到如何偉大創造萬物,
不管新約怎樣吹捧耶穌救世犧牲一大堆廢文。

基督教出品什麼貨物? 什麼品質? 什麼教徒? 什麼歷史?
信教之前是否應該先了解才買呢?

任何人買東西都會驗貨吧?

在信教之前起碼還是個堂堂正正的人,
信了基督教會從人降級變成畜生,羊畜。

基督教徒既然肯當畜生,以後別人罵“你這個畜生”,是否要乖乖的答覆:係/是/YES呢?

羊,聯想詞有∶任人宰割,羊牯…反正遲早都是一刀了結的貨。
一個要做畜生,又殺人強姦的邪教,買錯了,等於入了邪教,不但自取滅亡,更是家門不幸!
所以此版的基督教徒,你們真是沒有什麼值得誇口的,什麼學富五車,一噸文憑,全都是廢的。

不要忘記你們基督教徒只不過是一隻畜生,在教會裡是畜生,在社會是畜生,一日為奴,終生為奴,一日為畜,終生為畜。
高學歷的畜生始終都是畜生,懂不?

順便驗下貨,基督邪教滿手血腥,製造殺孽,強姦,性侵,小孩也不放過。

基督教充滿血腥和罪惡。
https://exchristian.hk/forum/viewthread.php?tid=15447

教會聖嬰院,殘酷虐殺華人嬰兒。
https://exchristian.hk/forum/viewthread.php?tid=15484

.

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
Don't know where God is but the Devil is in the details
回覆 69# jimmychauck
咁可預防疾病去延壽都有需要啫,等到病先睇就唔好啦。
我都好難由舉開始教你,建議你揾一尐對這方面有一定刺激性的刋物,界定下係咪病。如果唔sure可以諮詢醫生。諮詢醫生係康健的人都需要嘅。
回覆 67# jimmychauck

叫你舉例子呀,邊個醫生醫你不舉例子呀?不舉例子又係俾邊個界定係病㗎?
回覆 68# 沙文

可見你閱讀理解的能力是何等的弱,都講明可醫治可治愈疾病去延壽,又點會臨斷氣先有需要?臨斷氣時睇黎又有何需要?
都講明係有需要,從未禁止你想去就去。定係唔通你成世人無慾無求,事情唔到需要唔去做?
你都係返去讀好啲書學好語文及邏輯基礎先啦。我好難由呼吸開始教你。

話題要轉了嗎?
回覆 67# jimmychauck
唔怕,我舉都會睇醫生,唔會好似您咁作出臨斷氣先有需要睇醫生嘅詮釋。就算唔係不舉我都需要睇醫生,預防勝於治療吖嘛。
回覆 66# 沙文

你不舉我又奈你唔何嘅。
獻醜使乜學基本釋, 你都得啦,磐石
Don't know where God is but the Devil is in the details
回覆  beebeechan
冇話做咗教徒才可以失味喎,您自己加入這個條件。又係僭建加入唔睇醫生就瓜得先至算係ne ...
沙文 2024/6/11 01:07 提交

你自己學好基本詮釋先再出黎獻醜啦。

話題要轉了嗎?
回覆 62# beebeechan
冇話做咗教徒才可以失味喎,您自己加入這個條件。又係僭建加入唔睇醫生就瓜得先至算係need這些技倆,新教舊教兩弟兄
我未做教徒都已經失味,任人踩兼屙督尿,
耶穌唔會因為你賤唔要你, 係你唔要耶穌啫
beebeechan 發表於 2024/6/10 21:21

正常人誰會要耶穌﹖
你睇個光豬細路,年紀小小,屁眼都起曬「枕」咯。只有你,BB仔,這種「人」,才會要耶穌。
雖然我咸濕, 我係失了味的鹽
鹽若失了味,可用什麼使它再鹹呢?它再毫無用途,只好拋在外邊,任人踐踏罷了 ...
沙文 發表於 2024/6/10 21:29

不過, 經文既意思係話做咗耶穌既門徒先可以做「失了味的鹽」
你鹹都未鹹過
雖然我咸濕, 我係失了味的鹽
鹽若失了味,可用什麼使它再鹹呢?它再毫無用途,只好拋在外邊,任人踐踏罷了。
耶穌大L把錢,我都知自己賤個地底泥, you don’t have to remind me.
沙文 發表於 2024/6/10 21:14

經上係話不論你幾賤, 耶穌都會搵你, 搵到你個賤貨時都會開香檳, 鋸牛扒慶祝。

先知區瑟亞都用十五塊銀錢,一『荷默爾』零一『肋特客』大麥,把去咗做雞的老婆再買回來

耶穌唔會因為你賤唔要你, 係你唔要耶穌啫
耶穌大L把錢,我都知自己賤個地底泥, you don’t have to remind me.
回覆  jimmychauck

係嘅係嘅, 你先至係磐石,耶穌都唔會咁話我啦
沙文 發表於 2024/6/10 21:05

耶穌叫你呢啲係:跌咗落床下底既一枚五毛子......
回覆 56# jimmychauck

係嘅係嘅, 你先至係磐石,耶穌都唔會咁話我啦
回覆 54# 沙文

我都好少辱罵人㗎,全部都係按事說事,你鍾意咪舉吓例囉。幅圖係話你只能做到批評語氣,算做唔高明,不過都同你平時人設差不多。
回覆  旁觀者
個個都見到邊個狗屁不通,你少膽心。
jimmychauck 發表於 2024/6/8 18:58

啱!個個都見到你狗屁不通!你爺爺何來擔心﹖
係呀,您都知基礎真係好緊要,所以常常練習重溫。磐石一定係最下邊。
高級模式 | 發新話題
換一個