返回列表 回覆 發帖

美國空軍一袋螺紋襯套9萬美元

乜野是「虛假」訊息、係由亞爺說的是。
唔關姐姐仔事,佢都係有碗報碗啫。
應該係果個提出質問既佛州議員麥克‧沃爾茲(Mike Waltz)弗弗地先至 ...
leefeng 2024/4/27 23:17 提交

係祖國內
發佈虛假信息,擾亂民心,已經會俾公安拍門教育。
應該係果個提出質問既佛州議員麥克‧沃爾茲(Mike Waltz)弗弗地先至 ...
leefeng 2024/4/27 23:17 提交

長城內唔使選,無對手。
所以啲屎可以唔使俾對手揚出嚟。
呢位姐姐似乎弗弗地。
佢好似expecting
去home depot可以買到F22零件畀我做局長, 一句DUT埋去咪算囉, 同佢 ...
沙文 發表於 20244/27 13:43

應該係果個提出質問既佛州議員麥克‧沃爾茲(Mike Waltz)弗弗地先至啱,不過佢話佢曾經在空軍部門做過15年,唔通知道咗係用乜野零件?

美國自己友為咗大選互挖臭史,勇揭貪腐案應該俾個獎佢地。

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。

呢個麥克‧沃爾茲(Mike Waltz)的佛州議員,
會不會一出街被美國空軍部長弗蘭克‧肯德爾(Frank Kendall)整瓜佢?
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。

去 IKEA 攞仲係免費添
老解係咪喺呢度買殲20螺栓

Don't know where God is but the Devil is in the details
點解美國空軍買到咁L抵?

https://news.dupontregistry.com/ ... ni-huayra-bolt-set/

咁我又真係唔知一架F22要幾多粒bolts?
Don't know where God is but the Devil is in the details
戰機高速會產生高熱,要處理膨脹收縮所衍生的問題,對金屬應要有更高要求。我聽過德國二戰時咁鬼勁,都係由於煉鋼技術優越。

答沙文:螺栓 - 維基百科,自由的百科全書 (wikipedia.org)
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
呢位姐姐似弗弗地。
佢好似expecting
去home depot可以買到F22零件

畀我做局長, 一句DUT埋去咪算囉, 同佢講多句都嘥9氣

請教栓套英文係乜
高級模式 | 發新話題
換一個