返回列表 回覆 發帖

耶穌原形抄襲荷馬史詩

回覆 209# beebeechan

保險佬服務都好過天使,净係service一個B,其他B就您死您賤。
人子幾時返黎就係classified. 唔通您知?
Don't know where God is but the Devil is in the details
相金先惠,格外留神,係呢行専業操守。 ...
沙文 發表於 2019/1/17 08:04

唔一定, 
保險經紀 (尤其係汽車保險) 俾咗錢就無咁留神,
打電話問野, 十問九唔覆。
咁每個國家都有機密。道長唔話得晒過您聽又夠唔出奇。更何况您冇畀錢。相金先惠,格外留神,係呢行専業操守。 ...
沙文 發表於 2019/1/17 08:04

不見得天國有甚麼不可告人的機密
咁每個國家都有機密。道長唔話得晒過您聽又夠唔出奇。更何况您冇畀錢。相金先惠,格外留神,係呢行専業操守。畀咗钱先,就會指點您趨吉避凶,唔會好似天使咁粒聲唔出咁衰格
Don't know where God is but the Devil is in the details

可能仲俾人『卜咯』咗

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?新建帳戶
回覆  beebeechan

有通報機制就無需過份擔憂。好似天使咁净係報畀holy family听就自私啫, WHO唔會咁衰格 ...
沙文 發表於 2019/1/17 04:52

咁要尺尺啲人有無調校咗去『嘟咯序時刴』模式囉。

各施各法,各廟各菩薩啫
您地就話未夠鐘冇得講
"時候未到,什麼都不要論斷,只等主來" ...
沙文 發表於 2019/1/17 04:44

人人都有佢地既『時候』, 
那『時候』又一定會到㗎啵

你做份定期,都要到期日先有息俾你嘛。
未到期, 你去銀行話唔該俾息我先。。。睇吓睬唔睬你。
回覆 201# beebeechan

有通報機制就無需過份擔憂。好似天使咁净係報畀holy family听就自私啫, WHO唔會咁衰格咖嘛
回覆 200# beebeechan

各施各法,各廟各菩薩啫
您地耍遮醜就話未夠鐘冇得講
"時候未到,什麼都不要論斷,只等主來"
i am always open to new opportunities
沙文 發表於 2019/1/17 02:43

咁德國豬流感, 預埋你一份

粵語長片我細路嗰陣都睇唔少。
能知過去未來, 係做神仙嘅basic skill. 劉伯温都得啦,唔 ...
沙文 發表於 2019/1/17 02:41

不過, 道士既神仙又會用『天機不可洩』來遮醜。
回覆 197# beebeechan
佢肯報我肯發, i am always open to new opportunities
回覆 196# beebeechan

粵語長片我細路嗰陣都睇唔少。
能知過去未來, 係做神仙嘅basic skill. 劉伯温都得啦,唔通夭主咁渣,不如咪做咯

畀小小誠意派天使同我講嘛,
沙文 發表於 2019/1/17 01:28

咁要發你個夢先得

畀小小誠意派天使同我講嘛, 净揾2打6, benz不力
沙文 發表於 2019/1/17 01:28

你又唔睇劇本演戲, 好似梁醒波咁成日爆肚。

天使向若瑟報夢時, 亞希律只係追殺耶穌之喎
「看,上主的天使托夢顯於若瑟說:「起來,帶著嬰孩和他的母親逃往埃及去,住在那裡,直到我再通知你,因為黑落德即將尋找這嬰孩,要把他殺掉。」
其它嬰孩唔係目標, 所以唔使通知。

『差人將白冷及其周圍境內所有兩歲及兩歲以下的嬰兒殺死,』係第二個柯打黎
回覆 192# beebeechan

畀小小誠意派天使同我講嘛, 净揾2打6, benz不力
其實,移民秘鲁都幾好玩, 我制嘅

您報夢畀我啦
若果有就係咁寫「天使向希律轄下全境所有under兩歲男BB的父母報夢即日著草。」您條氣唔順可敦促聖教會出修訂版
今日都通知咗你, 信耶穌得永生哩。。。
高級模式 | 發新話題
換一個