返回列表 回覆 發帖

[凡事感恩] 牧師梁永善涉偷安全套

根據系統指引,封人係唔能夠「以下犯上」既,即係版主不能封超版、超版不能封管理員。

我知大家實有類似「誰創造了創造者」的問題:誰可封管理員?

答案不是「自封永封」,而是:「不能自封」。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
咁您好似圖書館續借咁,到期前一日又再封咪得咯
Don't know where God is but the Devil is in the details
35# 龍井樹

樹兄,有d野唔方便講咁白,不過兩個人身體接觸點都有d蛛絲馬跡嘅...
咦wait a minute, 您條契弟前幾日至話過:"我查過禁止 IP 名單,一個 IP 都沒有,而且你又能夠用自己「沙文」的帳戶登入,應該不會是錯誤被封鎖的封鎖的情況吧?"

何來又會封遊客呢?穿煲佬 ...
沙文 發表於 2009/9/9 16:56

就因為我封過個遊客七日定幾多日, 所以去 check 番到期未囉.

你話唔係響自己屋企上網架喎.
我都唔識点樣解封
咁今次係咪您自己解封呀?
您驁抽水解封,可以連抽水都封埋就得啦
沙文 發表於 2009/9/9 16:52

就係到期自動解封, 掛....

我做乜事要去封抽水先得架, 佢要解封咁解封囉, 個網佢家嘛.
咦wait a minute, 您條契弟前幾日至話過:"我查過禁止 IP 名單,一個 IP 都沒有,而且你又能夠用自己「沙文」的帳戶登入,應該不會是錯誤被封鎖的封鎖的情況吧?"

何來又會封遊客呢?穿煲佬
Don't know where God is but the Devil is in the details
我都唔識点樣解封
咁今次係咪您自己解封呀?
您驁抽水解封,可以連抽水都封埋就得啦
你既然識講"版規又冇話封鎖人應該要封幾耐"就易辦了。您封IP 一秒後即將之解封,就不怕誤封細佬啦
點解仲要問點辦喎?
沙文 發表於 2009/9/9 16:45

封一秒有用咩?我見多好時我封鎖左, 都唔知邊個, 你或者抽水, 會去解封番, 所以我咪定封七日或者幾星期囉, 廢事留番 d手尾你地跟嘛.
你既然識講"版規又冇話封鎖人應該要封幾耐"就易辦了。您封IP 一秒後即將之解封,就不怕誤封細佬啦
點解仲要問點辦喎?
做咩您又解佢封呢?
沙文 發表於 2009/9/9 16:40

冇架, 版規又冇話封鎖人應該要封幾耐, 俾個機會人嘛.
做咩您又解佢封呢?
咁緣何今日佢又出現呢?
沙文 發表於 2009/9/9 16:36

因為已經解封左囉....
咁緣何今日佢又出現呢?
咁您就會知道真相囉,到時解封就得啦
沙文 發表於 2009/9/9 16:31

就係上次我封左佢, 你就開始失蹤囉.
咁您就會知道真相囉,到時解封就得啦
32# 龍井樹 咁若然遊客又係我,我實唔認格,您問黎有cue用咩?
沙文 發表於 2009/9/9 16:17

點解遊客係你會唔認?可能你要呃既人唔係我呢‧‧‧

如果我封 IP 封錯你點辦?
33# Jennifer 妳有咩理由認為梁牧並非懵到上心口呢?

李牧破產都有啦。牧師判斷錯誤,係很有可能喎
http://news.sina.com.hk/cgi-bin/nw/show.cgi/2/1/1/1249836/1.html
29# 沙文

沙大哥,用套都會有證據留低的,除非當時人 (指有意行兇嗰個,不過不一定是梁牧)
懵到上心口啫
Jennifer 發表於 2009/9/9 16:10

即係點呀?用指甲抓佢背脊刮去佢身上皮膚組織,留下佢方 DNA?

你會不會這樣對你的情人?
32# 龍井樹 咁若然遊客又係我,我實唔認格,您問黎有cue用咩?
29# 沙文

沙大哥,用套都會有證據留低的,除非當時人 (指有意行兇嗰個,不過不一定是梁牧)
懵到上心口啫
高級模式 | 發新話題
換一個