返回列表 回覆 發帖

離教者之家十六歲喇

世上, 一個義人也没有, 無人做到不曾犯罪過啵 (耶穌例外哩)
beebeechan 發表於 2020/2/29 09:21

耶穌都冇例外。刑事毀壞、虐畜、教唆盗竊、非法集结、拾遺不報、逃犯都做過
仲衰,
即係沙文講淫野, 旁觀者講屎窟窿.......全都要抽水負責賠償
(因為抽水無全面封關, 包庇黃色, 屎窟 ...
beebeechan 發表於 2020/2/28 05:53

您告佢要佢賠十億八億您睇到鹹嘢嘅損失,告到本網同教區一齊chapter 11吖笨
「好比沙文曾一月嫖雞十次。。。。因信咗耶穌, 現在每月只少雞三次勒。。。好未?」

沙文應無進步得咁快
可能係
A 炒股輸咗, 無$$$食雞
B 雞價漲咗
C 未老先衰
D all of above
教徒思維真係非黑即白,
抽刀斷水 發表於 2020/2/28 22:05

其實非基如抽水既思維, 都係好單純: 非聖潔就不是基督追隨者咁。

世上, 一個義人也没有, 無人做到不曾犯罪過啵 (耶穌例外哩)
亞巴郎, 大衛, 撒羅滿, 梅瑟, 伯多祿, 保祿。。。。個個都衰過!
咁豈不是一個能上天國的基督徒也會有?

好比沙文曾一月嫖雞十次。。。。因信咗耶穌, 現在每月只少雞三次勒。。。好未?
希望下月少一次好哩
耶穌係樂意見到呢啲一步一步, 漸漸的改善, 重生。唔係超人變身咁既悔改。

所以, 只係睇到沙文現在仍叫雞, 就話佢唔會係一個好基督徒。。。。。係睇野唔全面, 唔係全知, 係知少少
教徒思維真係非黑即白,世界只有大同小教會,無中型教會既。
抽刀斷水 發表於 2020/2/28 22:05

大唔起, 又唔想認細過啲?
教會仔, 無能力搞你
大教會, 又不屑搞你呢啲網仔
beebeechan 發表於 2020/2/27 23:55

教徒思維真係非黑即白,世界只有大同小教會,無中型教會既。
回覆  beebeechan
律師識連神父同教会一齊告嘅
神父死L咗,教会生outout, 走唔甩。 ...
沙文 發表於 2020/2/28 11:59

仲衰,
即係沙文講淫野, 旁觀者講屎窟窿.......全都要抽水負責賠償
(因為抽水無全面封關, 包庇黃色, 屎窟)
回覆 20# beebeechan
律師識連神父同教会一齊告嘅
神父死L咗,教会生outout, 走唔甩。

如果有條友出嚟話抽刀版主把版友捐款落格。。。
咁版主就要下台, 個網摺埋。。。。
(你話抽刀肯唔肯咁順攤就哽咗佢?)
5歲都失守
沙文 發表於 2020/2/28 01:11

唔使審, 通常呢啲指控都係幾十年前既事, 被指控既神父又早離世, 
即係死無對証既事嚟。
只有受害人洒眼淚, 没有被告可以自辯的案件
回覆 2# 抽刀斷水
我suggedt您叫您老婆捐錢填呢條數,咁您就諗:如果我摺咗本網,即係对唔住老婆啫?唔得,我點都唔可以辜負佢.……
5歲都失守
沙文 2020/2/28 01:11 提交

叫 break-in 貼切過叫「失守」
Don't know where God is but the Devil is in the details
唔怕, 貴教都冇咗貞操
沙文 發表於 2020/2/27 23:10

最後防線有無失守呢? 係門口撩撩下, 未得逞。。。唔識入,點計? 
本人實在無法排除個網唔係畀教會搞。
抽刀斷水 發表於 2020/2/27 23:34

教會仔, 無能力搞你
大教會, 又不屑搞你呢啲網仔

16戴哩。。。。。仲未劈開?
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
你呢啲又係乜隠事都關教會事。
個網俾咗乜野人搞, 網主心中有數
beebeechan 發表於 2020/2/27 23:22

本人實在無法排除個網唔係畀教會搞。
beebeechan
有啲咁嘅事?
證明耶教會對離教者的打壓是永不止息的!
不愧為一個虛偽的耶教!
#我指的耶係沙 ...
Guest from 168.70.100.x 發表於 2020/2/27 23:16

你呢啲又係乜隠事都關教會事。
個網俾咗乜野人搞, 網主心中有數
beebeechan
有啲咁嘅事?
證明耶教會對離教者的打壓是永不止息的!
不愧為一個虛偽的耶教!
#我指的耶係沙文所指的耶
#係舊網友一定知我講乜
高級模式 | 發新話題
換一個