返回列表 回覆 發帖

世界真的會和平嗎?

少你兩少, 撩你兩撩,
你就龜縮......啞哂咁......................無用!
beebeechan 發表於 2021/1/4 05:20

留番你自用!
少你兩少, 撩你兩撩,
你就龜縮......啞哂咁......................無用!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
你除了【吠】之外, 又仲有乜野?
beebeechan 發表於 2021/1/4 05:27

可憐你連【吠】都無能為力!
除了貼三級照片,只餘下廢話連篇?有種用理據来駁哩

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
我發覺呢個lee瘋狗只係追住【逃出】嚟咬,
唔敢惹我咁嘅??
beebeechan 發表於 2021/1/4 04:51

我咁靚仔,怕你性侵我!

.
唔怕, 大陸只係有人臉辨別唶,
未有狗臉辨別功能
beebeechan 發表於 2021/1/4 05:15

乜你個叫人臉?我以為係鬼?色鬼!

.
行得正企得正, 屙尿正唔正?
beebeechan 發表於 2021/1/4 05:43

冇嗱?除了性事圖片,粗口爛舌,污言穢語?
老師wor ?
大家小心,基督教信仰的老師小心教壞同性侵小朋友囉!
呢度有人板beebeechan!!

.
對外國人咪講英文囉
對污穢人咪講污言穢語囉
beebeechan 發表於 2021/1/4 05:29

外國人都講中文啦,十下十下!

哪国人说中文的口音最搞笑?FOREIGNER'S ACCENTS SPEAKING CHINESE

盘点10个中文说得最好的外国人(这些一定都是假老外)
本少爺行得正企得正,
leefeng 發表於 2021/1/4 05:32

行得正企得正, 屙尿正唔正?
你發帖多, 可能返大陸都唔俾你入境, 怕映衰中國
(本網, 網主話有大陸CD-ROM 5G 監視咁話) ...
beebeechan 發表於 2021/1/4 05:08

本少爺行得正企得正,可能有【撲滅邪教和罪惡的好公民奨】都未定!
你就難說了,淫棍基督教徒,入境大陸要踎一世架!

.
一個污言穢語,狂貼性事三級圖片。
leefeng 發表於 2021/1/4 05:25

對外國人咪講英文囉
對污穢人咪講污言穢語囉
你除了回應淫詞穢語之外,有乜野係代表基督教正能量既野呢? ?係完全沒有!
leefeng 發表於 2021/1/4 05:25

你除了【吠】之外, 又仲有乜野?
最怕係人見到你, 泊埋我到, 一比之下,
就寧可去報名慕道班咋
beebeechan 發表於 2021/1/4 05:06

自吹自擂係冇用架,
基督教徒的你們除了吹牛說謊,就是淫穢和虛偽,滿口仁義道德,實際係衰過人渣垃圾!
你除了回應淫詞穢語之外,有乜野係代表基督教正能量既野呢? ?係完全沒有!
這版两個基督教徒;一個亂吹說謊,強詞奪理。一個污言穢語,狂貼性事三級圖片。

叫人去報名慕道班?凖備要製造多啲騙財騙色的牧屍?神牯?或基督教徒?

基督教徒一下人多勢眾就可以打多啲耆英和異見者了,對嗎?
Beware世界一天有基督教,係永遠没有和平的!

.

.
少你兩少, 撩你兩撩,
唔怕, 大陸只係有人臉辨別唶,
未有狗臉辨別功能
你發帖多, 可能返大陸都唔俾你入境, 怕映衰中國
(本網, 網主話有大陸CD-ROM 5G 監視咁話)
咁香港政府叫人, 叫你依照香港法律嚟生活, 才能獲得幸福, 又點講呢? 又係叫你做香港奴才咩??

你反基都反 ...
beebeechan 發表於 2021/1/4 04:55

中國香港政府叫人, 叫你依照中國香港法律嚟生活, 才能獲得幸福, 又點講呢? 又係叫你做中國香港奴才咩??
既然係咁,基督教煽動黑暴反乜春呢?
解釋啦,白痴佬!

.
本來好多人包括抽刀版主,在離教網起初係模棱兩可,唔一定係反基既……
但見到你同逃出魔幻紀咁雙標同 ...
leefeng 發表於 2021/1/4 05:02

最怕係人見到你, 泊埋我到, 一比之下,
就寧可去報名慕道班咋
十二年前的一段訪問, 已經無人信你唔係反基
今日:
唔止唔信, 仲認定咗你係反基
你話你唔係反, 呃鬼 ...
beebeechan 發表於 2021/1/4 04:19

本來好多人包括抽刀版主,在離教網起初係模棱兩可,唔一定係反基既……
但見到你同逃出魔幻紀咁雙標同低B既傳教“奴才言論”,
相信任何人都會慢慢傾向反基,再變成反基,有乜出奇吖!
怪只怪你個一神教只能出產沒有人性和理性的教徒,視殺戮為真理,視破壞和平為道德的社會害蟲!

.
嗱嗱聲就位哩!
你 lee瘋思維狗屁不通,
要旁觀者條擂漿棍通一通
你真係傳教都傳得衰過人? ?
用 4)來叫人做奴才,依照主人既規則去生活?才能穫得幸福?奴才唔聽話就是犯罪,必遭懲罰?
leefeng 發表於 2021/1/4 04:44

咁香港政府叫人, 叫你依照香港法律嚟生活, 才能獲得幸福, 又點講呢? 又係叫你做香港奴才咩??

你反基都反得醒啲丫, 白痴得好緊要喎
高級模式 | 發新話題
換一個