返回列表 回覆 發帖

傳教士在近代中國所犯罪行

慢慢黎,循循善誘。
抽刀斷水 發表於 2024/7/7 01:52

佢咁既功力, 賣相, 剝哂衫褲都唔會使人扯旗
睇你既思路, 我都估中喇, 唔係......係觀察到
beebeechan 發表於 2024/7/7 02:05

下話,理科仔係咪好似男人行街,淨係買想要既野?文科人就好似女人咁,四圍逛睇下有啲咩心水?

仲觀察到啲咩,分享下丫。
仲觀察到啲咩,分享下丫
抽刀斷水 發表於 2024/7/7 02:10

理科仔只懂 1+1=2
文科仔....1+1 可以係1,
1+1 可以係11
可以係王
可以係10
可以係3
可以係69

多姿多采

正如, 乜叫「正義」,, 唔會死咕咕咁只懂講一種正義
回覆 303# beebeechan

你不如話係教徒同非教徒既分別?教徒信神蹟(1+1=69),非教徒認為世上無神蹟。
回覆  beebeechan

你不如話係教徒同非教徒既分別?教徒信神蹟(1+1=69),非教徒認為世上無神蹟。 ...
抽刀斷水 發表於 2024/7/7 02:20

非教徒如霍金, 就信一個神蹟: Getting Something from Nothing
回覆  beebeechan

你不如話係教徒同非教徒既分別?教徒信神蹟(1+1=69),
抽刀斷水 發表於 2024/7/7 02:20

呢個亦係理科仔同文科仔既分別
你以為無可能既野就一定要神蹟先得!

1+1=69, 你都可以做得到既野, 使鬼神蹟
回覆 276# 旁觀者

咦原來中國係屬於猶太人嘅?咁兩國方案喺中國實施就得啦。
回覆 292# 旁觀者

吓你同李瘋講啦,佢最鍾意綑綁反基同共產,反共同基督教,美國唔係基督教你話佢知吖嘛。
慢慢黎,循循善誘。
抽刀斷水 發表於 2024/7/7 01:52

善誘不了啦!
基督教徒自己定義了:所謂【正義】就是只要滿足自己的需要,可以傷害別人,傷害別國,甚至傷害其他的生命在所不惜?

完全不懂【正義】是要付出自己的代價去成全對的事,好的人,或成全國之大義?

基督教基督徒只知有己,不知有人?

為了自己或教會的私利随時可以去做傷害別人的事?
還聲大夾惡,把自己自私的,邪惡的行為和心態叫做「正義」?簡直不可理喻?

這個基督教肯定100%就是邪教,只岀産自私自利的邪教徒!

難怪為了自己的所謂理想,可以打人殺人?瘋教出瘋子!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
你以為無可能既野就一定要神蹟先得!

1+1=69, 你都可以做得到既野, 使鬼神蹟
beebeechan 發表於 2024/7/7 02:33

同樣都喺精神病患者既幻覺世界中找到。
回覆  旁觀者
咦原來中國係屬於猶太人嘅?咁兩國方案喺中國實施就得啦。 ...
jimmychauck 發表於 2024/7/7 05:30

那時代,屁眼教主以為牠生活的地方就是世界,做咗猶太人嘅王,就係世界上嘅王。
回覆 311# 旁觀者

ONL9
回覆  旁觀者

ONL9
jimmychauck 發表於 2024/7/7 22:04

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng

得啦,個個知你潑婦罵街無中生有最叻啦。
jimmychauck 發表於 2024/7/4 04:55

回覆  旁觀者

吓你同李瘋講啦,佢最鍾意綑綁反基同共產,反共同基督教,美國唔係基督教你話佢知吖嘛。 ...
jimmychauck 發表於 2024/7/7 05:32

拜耶舔美的曱甴!
回覆 314# leefeng

叻仔識拾人牙慧,所以坐實了之前我所有用這圖回覆你時你都在表演最低級的辱罵?
回覆 315# leefeng

答不了便答不了,承認一下就好了。
回覆  leefeng

叻仔識拾人牙慧,所以坐實了之前我所有用這圖回覆你時你都在表演最低級的辱罵? ...
jimmychauck 發表於 2024/7/8 04:24

哦,你辱罵人就最高级?人地辱罵你就最低級?

因為你只配最低級的辱罵,懂不?

ON9 jimmychauck ? ON L99 jimmychauck ?笨柒死曱甴 jimmychauck?
賤種死垃圾人渣 jimmychauck?
狗雜種 jimmychauck?食屎ON9佬 jimmychauck?怎樣?如何?
回覆  leefeng

答不了便答不了,承認一下就好了。
jimmychauck 發表於 2024/7/8 04:25

答了你隻死曱甴,你就會心息上路?
回覆 319# leefeng

答不了便答不了,都一年了給你的時間還少了?你之前所有的癈問題我都反駁你了,你上路了木有?
高級模式 | 發新話題
換一個