返回列表 回覆 發帖

不知羞恥做假成㽼的基督教

回覆 20# 旁觀者

字都唔識,刵和華都敢寫。
唔識字同錯別字都混淆,就唔好諗人地會以為你頭腦清醒。
冇閱讀能力嘅書法家就收皮返鄉下練書法啦。
字唔識︰主生命之根一嘢嘢「鐘」入你屁眼,湧出活水.。「呈清」下你如何「挑避」啦。中國「藉」、「唔洗本」、「架兩」、「唔苟」、「癈心神」、「徨論」。
理唔明︰為主俾回教徒斬首就得著生命。
唔懂邏輯︰主帶個細路,為啥要佢剝光豬?
史唔懂︰基督妖教如何為害國人,如何禍害世人,你乜Q都唔知。
基督教係「人類文明嘅恥辱」,你懂嗎?
一個神經佬語無倫次,懂唔懂晚晚趷高屎窟吖﹖
又話唔答?你真有誠信!
回覆 22# 旁觀者

字都唔識都唔敢認,講咁多乜乜柒柒把托咩。
回覆  旁觀者

字都唔識都唔敢認,講咁多乜乜柒柒把托咩。
jimmychauck 發表於 2024/7/18 23:54

信咗基督教真係无耻下流加賤格,次次錯字果个係你jimmychauck 呀,死大話精!!!

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆 24# leefeng

有谷歌都淨係識るす嘅癈物,寫錯字嘅你都唔識駁,咪即係更癈囉。
回覆  leefeng

有谷歌都淨係識るす嘅癈物,寫錯字嘅你都唔識駁,咪即係更癈囉。 ...
jimmychauck 發表於 2024/7/19 02:26

錯字畜!

又黎揾屎食?
你啱啱食完自打嘴包既屎,重想再食?

回覆  leefeng

DH0 DH1, 你真係只得呢種級數。

講拳?我一講拳你話乜Q?你咪話人暴力乜乜柒柒囉?早叫你講拳啦笨柒。自打嘴包你不嬲最叻。哇,"打"呀,好暴力呀。

打到我滿地爬你黎打吖嘛,知你講口癈淨係識講拳㗎啦。
jimmychauck 發表於 2024/7/19 02:23
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆 26# leefeng

同屎忽旁一樣除左錯字冇野指教就過主啦。
回覆  leefeng

同屎忽旁一樣除左錯字冇野指教就過主啦。
jimmychauck 發表於 2024/7/19 05:44

自打嘴包天天在食番你自己的屎?
你呢隻癈物才是應該收皮去返舊時果度從幼稚園學起啦!
錯字畜,你是畜生嘛,想我們人類指教?過主啦!

回覆  旁觀者

字都唔識,刵和華都敢寫。
唔識字同錯別字都混淆,就唔好諗人地會以為你頭腦清醒。
冇閱讀能力嘅書法家就收皮返鄉下練書法啦。

jimmychauck 發表於 2024/7/18 06:13
回覆 28# leefeng

屎忽旁唔識字都可以話人唔識字,我講佢有乜問題?你無中生有又不舉都可以出黎打横行,我又何需有咩顧忌?
問親你都冇野答到,一係就淨識潑婦罵街,讀多啲書先黎獻世啦。
回覆  leefeng

屎忽旁唔識字都可以話人唔識字,我講佢有乜問題?你無中生有又不舉都可以出黎打横行,我又 ...
jimmychauck 發表於 2024/7/19 07:41

你條雜種錯字畜唔識字就咪出黎柒啦,
你自己唔識字還够胆打橫行?
耶稣教你要咁做?有冇教你要滅埋香港族呀?死賤畜!

你成個流氓咁既死款?
指手畫腳話呢個唔識字,果個唔識字?持悪行兇蝦蝦霸霸?
乜你條雜種柒錯字畜識字咩?
次次寫錯字柒到唔肯認,又唔知醜?

你呢種流氓地踎當然唔會顧忌啦,
你呢種死曱甴黑暴基督教徒蝦蝦霸霸慣架啦,連老年人都好興奮要講拳頭落場打佢地?
你個心簡直毒同黑到生蟲!!!

你呢啲死雜種曱甴黑暴基督教徒,乜柒都唔識,字唔識,理唔識,只識幫基督教恐怖組織反中亂港打香港老年人。
我係見你一次罵你一次,點呀?吹呀?
死柒雜種錯字畜,你唔識字就收皮,死去耶穌個屁股窿度食屎啦!死人渣!

.

回覆 30# leefeng

除左指手畫腳話呢個唔識字,果個唔識字?持悪行兇蝦蝦霸霸?

屎忽旁同你日L日咁講人之嘛,你兩個講人最多,關我忍事?你兩個講得人又唔俾人講得?唔想還咪出黎行,返鄉下收皮啦。

你又無中生有啲乜柒?

我以前認㗎,不過後來原來原來認左,改埋,你兩條柒友一樣死咬唔放,仿佛人係不會改變一樣,我咪唔洗認囉。
你同人討論咁耐原來係冇諗住改變到別人觀點諗法,咁你討論黎把托啦。

你有錯字都從來唔認,我都無需要認。
加之你從來任何錯都唔認,俾我捉正無中生有一樣大聲夾惡撒野無賴不舉,禮尚往來我都冇需要對你認任何錯。

你除左辱罵、執錯字、癈引、轉話題、出醜,從來對討論冇任何貢獻。你繼續表演你啲低級啦,我唔會阻止。
持悪行兇
leefeng 發表於 2024/7/19 10:34

呢啲又係乜野正字?
回覆  leefeng
屎忽旁唔識字都可以話人唔識字,我講佢有乜問題?你無中生有又不舉都可以出黎打横行,我又何需有咩顧忌?
jimmychauck 發表於 2024/7/19 07:41

字唔識︰主生命之根一嘢嘢「鐘」入你屁眼,湧出活水.。「呈清」下你如何「挑避」啦。中國「藉」、「唔洗本」、「架兩」、「唔苟」、「癈心神」、「徨論」。              
    阿柒頭,大把錯字擺在目前,你仍敢當眾耍賴,真是無恥!
    無中生有、撒潑耍賴就最叻。
阿柒頭,大把錯字擺在目前,你仍敢當眾耍賴,真是無恥!
旁觀者 發表於 2024/7/19 20:47

你又要學人講廣東話, 但又唔係咁正宗本地喎

「擺在目前」, 應係擺在眼前, 面前....「目前」係特定指與時間有關的事。
「耍賴」.....好北方, 本地係講抵賴...唔認.....
「仍敢」「真是」....唔使咁L 文雅喎, 「仲敢」「真係」係香港口語好多。

你啲北方口音咁L 重, 係咪上邊派落嚟做滲透架?
你爺爺在港時,你仍係篤屎。
    係,同你這種人渣講真係唔需要文雅。
旁觀者 發表於 2024/7/19 21:08

你想扮香港人, 就學得地道一啲喇
旁觀者 發表於 2024/7/19 21:08

「在港時」已經露了底, 你唔係土生土長的,
前半生你都是不在港

依家上邊好環境過香港喇, 你有無後悔落咗嚟?
回覆 34# 旁觀者

離開左香港咁耐,即係乜柒香港嘅事都唔知啦,以後關於香港嘅事情,唔該自己收皮聽人講。
回覆  leefeng

屎忽旁同你日L日咁講人之嘛,你兩個講人最多,關我忍事?你兩個講得人又唔俾人講得?唔想還咪出黎行,返鄉下收皮啦。
jimmychauck 發表於 2024/7/19 15:39

返鄉下收皮應該係你,你既鄉下係以色列,咪賴死在香港黐飲黐食黐着數呀死柒曱甴!
我唔係爛仔,當然唔需要出黎行,
你係爛仔基督教曱甴,
你既目的係幫基督教反中,擾亂香港治安,打香港老人家,殺警。
人人都得而駡之!

回覆  leefeng

你又無中生有啲乜柒?

我以前認㗎,不過後來原來原來認左,改埋,你兩條柒友一樣死咬唔放,仿佛人係不會改變一樣,我咪唔洗認囉。
你同人討論咁耐原來係冇諗住改變到別人觀點諗法,咁你討論黎把托啦。
jimmychauck 發表於 2024/7/19 15:39

本來唔想教精你,但又費事老屈話我冇諗住改變到別人觀點諗法,
講多少原因等你死得眼閉!

因為你衰口賤,嘲笑呢個果個唔識字,事實呢,你自己又錯字百出?

呢種行為咪係基督教既賤格行為囉,
叫人不可姦淫,但又淫人妻,子,女,重衰到姦幾十萬幾百萬個小孩子?
叫人不可殺人,但又殺到別人滅族為止,衰到小孩都殺?
叫人不可貪財,但又騙人財物,大有大貪,貪人國家權力政治。
細有細貪,貪人家財土地,妻美仔嫩!

你們基督徒個個一個柒樣,既然肯認自己或別人都會寫錯字,
點解自己錯字就叫别人忘記?
起初別人錯字你就死咬住唔放?冷嘲熱諷呢? (咪抵頼,全版可以做證,你十足曱甴行為一樣死咬不放),
乜別人將你其人之道還治你其身,你就受不了啦?

又係十足基督教一個柒樣,
迫害別人哈哈笑,別人還手就大嗌基督教徒被迫害呢種死欵?

你的確十分基督徒,所以你既言行係基督教例牌的行為,
不要怨別人點樣對付你,因為你學了基督教:自作孽,不可活!

.
回覆  leefeng
呢啲又係乜野正字?

持續你既惡行來做壞事,教L精咗你。
咪又埋怨「冇諗住改變到別人觀點諗法」
高級模式 | 發新話題
換一個