返回列表 回覆 發帖

傳教士在近代中國所犯罪行

你寫過講拳好興奮要打香港老人家全版皆見
leefeng 發表於 2024/7/19 03:31

無中生有之王,舉唔舉到例呀?今次又不舉呀?
除左辱罵同轉話題你仲識乜柒?

無中生有之王,舉唔舉同例呀?今次又不舉呀?
除左辱罵同轉話題你仲識乜柒? ...
jimmychauck 發表於 2024/7/19 05:41

錯字畜,話咁快,你又犯畜生既錯誤?
你真係識乜柒既癈物,天天来出醜献世!
收皮啦!
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆 402# leefeng

不舉就唔好出黎獻醜啦。
回覆  leefeng

不舉就唔好出黎獻醜啦。
jimmychauck 發表於 2024/7/19 07:38

你既無恥同基督教一個柒樣,正視一下你自己既無賴同冇學識,全版人都指證過你係曱甴流氓人渣,冇人屈你!

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
你既無恥同基督教一個柒樣,正視一下你自己既無賴同冇學識,全版人都指證過你係曱甴流氓人渣,冇人屈 ...
leefeng 發表於 2024/7/19 10:43

好心你唔好同人比「學識」
回覆  leefeng
不舉就唔好出黎獻醜啦。
jimmychauck 發表於 2024/7/19 07:38

知你時刻高舉盛臀,等候主「復臨」做新娘嘞。
beebeechan 發表於 2024/7/19 10:47

更加同你冇得比︰
    妖徒有「三十三億」、「科普特語專家」、清「政府也有參與打教」、「路人甲」。
回覆 406# 旁觀者
早知屎忽旁除左屎忽冇野識玩。
回覆  旁觀者
jimmychauck 發表於 2024/7/19 22:38

基督教除了屎忽還是屎忽!呀,還有奶奶!

難怪淫蟲特喜歡信基督教。

beebeechan 發表於 2024/7/19 10:47

打老人家,殺警的「學識」是讀屎片嘅?

回覆 410# leefeng

人地博士生黎㗎,唔知你啲學識學歷有冇人地咁高呢?冇就無謂攞咩「學識」去壓人啦,直是不知醜。

未答 #117 #156,唔好講香港,必追你嘲而侮之。
回覆  leefeng

人地博士生黎㗎,唔知你啲學識學歷有冇人地咁高呢?冇就無謂攞咩「學識」去壓人啦,直是不 ...
jimmychauck 發表於 2024/7/20 07:49

乜你屎忽占係博士生咩?

連帖都睇唔明就加把死人口,更證明你識條鐵啦,錯字畜笨七!
回覆 412# leefeng

邱宏達咪你口中去打警察嘅人囉,人地博士生黎㗎,冇時事知識早啲收皮少啲出聲。話時話你#117 #156 唔識答,仲出黎柒乜野?

你個垃圾又無中生有又不舉,邊隻眼見到我打老人家殺警?攞證據去報官告我吖笨。
回覆  leefeng

邱宏達咪你口中去打警察嘅人囉,人地博士生黎㗎,冇時事知識早啲收皮少啲出聲。話時話你#1 ...
jimmychauck 發表於 2024/7/20 14:38

邱宏達一樣係讀屎片。

咪轉移視線,咪轉話題!
#410 是指你曱甴屎忽占! ! !
乜你係博士生咩?唔知醜!

你呢啲垃圾特别被多人屌。知醜冇?

回覆 jimmychauck

自己Google or wiki下啦
又要懶得去研究,又要懶醒。
或者自己搵GPT問下replication crisis in physics
...
基督教唔係教你地謙卑的咩

不過實際上,真係好少見到基督徒懂謙卑,
又懶又驕傲的大有人在。
連google都唔睇,報紙唔睇,期刊唔睇,References唔睇,
就懶醒咁屌人的就大有人在。

Guest from 124.244.37.x 發表於 2024/7/20 23:11

回覆  旁觀者
jimmychauck 發表於 2024/7/19 22:38

你爺爺最叻就拿擂漿棍提送妖徒屎窟窿。
回覆  leefeng
邱宏達咪你口中去打警察嘅人囉,人地博士生黎㗎
jimmychauck 發表於 2024/7/20 14:38

博士又如何﹖唔識理,同個BB仔有何分別﹖
回覆  旁觀者

你個聖主都最鍾意玩屎窟(口架),你若有點智慧,就應時刻趷高屎窟,等聖主「復臨」。

回覆 414# leefeng

我唔係博士生,所以我會認為學歷高過我嘅人喺某啲方面見識會高過我,就唔會似一啲井底之蛙,以為別人一定錯,又不舉又講唔出邊度錯點樣錯點解錯日L日淨識潑婦罵街出醜。

連個讀屎片嘅邱宏達學歷都高過你,你係讀薯片魚片定斷片呢?
回覆 416# 旁觀者

唔識理,都好過唔識理加唔識字,淨識轉話題玩屎忽果啲囉。

歷史唔識答,屎忽先識答吓話?轉話題即係唔識反駁我啦?
字唔識︰主生命之根一嘢嘢「鐘」入你屁眼,湧出活水.。「呈清」下你如何「挑避」啦。中國「藉」、「唔洗本」、「架兩」、「唔苟」、「癈心神」、「徨論」。
理唔明︰為主俾回教徒斬首就得著生命。
唔懂邏輯︰主帶個細路,為啥要佢剝光豬?
史唔懂︰基督妖教如何為害國人,如何禍害世人,你乜Q都唔知。
基督教係「人類文明嘅恥辱」,你懂嗎?
一個神經佬語無倫次,懂唔懂晚晚趷高屎窟吖﹖
又話唔答?你真有誠信!
高級模式 | 發新話題
換一個