返回列表 回覆 發帖

傳教士在近代中國所犯罪行

回覆 420# 旁觀者

否定羅爾綱史觀嘅反共人士,太平天國嘅問題你仲未答到我喎。
徐圖反共復清嘅奴才主子,清史你又冇能力答我喎。
日L日淨係識重複無聊嘅謾罵,我係唔會介意你自己出醜㗎喎,繼續吖。
回覆  leefeng

我唔係博士生,所以我會認為學歷高過我嘅人喺某啲方面見識會高過我,就唔會似一啲井底之蛙,以為別人一定錯,又不舉又講唔出邊度錯點樣錯點解錯日L日淨識潑婦罵街出醜。

連個讀屎片嘅邱宏達學歷都高過你,你係讀薯片魚片定斷片呢?
jimmychauck 發表於 2024/7/21 06:53

乜你唔係冇商冇量要講拳頭既咩?
乜忽然又假扮明事理咁叫人講出你邊度錯同點樣錯,同叫人舉呀?

乜原来講你會聽架咩?
你咪一樣潑婦罵街出醜,叫人收皮啦,乜柒啦,返鄉下啦,爛屍啦,爛屍通病啦,ONL9啦…。
既然你咁ONL9,當然要罵架啦!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  旁觀者

唔識理,都好過唔識理加唔識字,淨識轉話題玩屎忽果啲囉。

歷史唔識答,屎忽先識答吓話? ...
jimmychauck 發表於 2024/7/21 06:56

你如果識中國歷史就唔會反中啦!唔識理加唔識字的曱甴。
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆 422# leefeng

舊年7月已經不停鼓勵你答#117 #156,叫晒你出黎商量㗎啦,你到宜家一年啦,都唔肯出黎商量,你精神分裂?
話時話你乜水?又唔係香港人,有咩資格同我討論?日日喺度對香港事務說三道四指手劃腳係咩居心?你係咪想反對中央定下嘅港人治港高度自治?

我"叫人收皮啦,乜柒啦,返鄉下啦,爛屍啦,爛屍通病啦,ONL9啦",同你係完全唔同㗎。
我係同你三番四次講完晒所有道理之後你全無回應唔肯認錯繼續辱罵全無討論誠意,我先叫你收皮返鄉吓咋。
你唔鍾意收皮返鄉吓,唔鍾意俾我咁叫,你只要有效回應我就OK㗎啦,我都唔係第一日咁教你㗎啦。
回覆  leefeng

舊年7月已經不停鼓勵你答#117 #156,叫晒你出黎商量㗎啦,你到宜家一年啦,都唔肯出黎商量 ...
jimmychauck 發表於 2024/7/22 01:37

我係唔會認同你既#117 #156,
所以冇乜野值得商量,可以不答。(民主自由可以唔答呀,你究竟明唔明乜野叫做民主自由架?乜你有民主自由,我唔可以有咩?你咬住足足一年,一定要人地答,你有冇给我民主自由呢吓?答啦!)

而且我轉載果d視頻,只是話其他人亦不贊同你們曱甴既歪理。你看了同意與否,是否與我何干?

通常有「強迫症」才會好像吊靴鬼死唔斷氣咁,追住要人一定要答你的自己為是的歪理#117 #156。你有病嗎?

你指責別人咬住你唔放?
你有冇反省一下你從舊年7月一樣咬住#117 #156 唔放呢?
你十足基督教一樣的劣根性,別人做是錯的,你自己做是對的?

你的語氣叫做商量?咪笑死人啦!
下下罵人收皮,ON9,的商量?
大家只不過以其人之道,還之你身吧了,你就受不了啦?
哦,別人就必須要受得了你的潑婦罵街了?

自己反省下啦,我已經花了咁多時間教精咗你。

回覆  leefeng

舊年7月已經不停鼓勵你答#117 #156,叫晒你出黎商量㗎啦,你到宜家一年啦,都唔肯出黎商量,你精神分裂?
jimmychauck 發表於 2024/7/22 01:37

你呢種是信了基督教會變壞人的真正人版! ! !

肯出黎商量,你精神分裂?
呢,前一句叫做商量?後一句就立刻罵人了?
不要忘記,我有民主自由可以唔同你商量,所以你才是精神分裂

你既虛偽的商量是怎麼一回事,大家已經好清楚了。
你個心真像基督教一樣的黑,永遠不會變白。

.
回覆  leefeng

話時話你乜水?又唔係香港人,有咩資格同我討論?日日喺度對香港事務說三道四指手劃腳係咩居心?你係咪想反對中央定下嘅港人治港高度自治?

原来信了基督教,做埋曱甴,個腦真係會入水?

香港是你屎忽占的?或基督教的?中國是你屎忽占的或基督教的?

別人沒有資格討論香港事務?你又冇俾別人民主自由嗱?
你真以為你屎忽占同基督教大L曬?悪L曬?

看你寫既野可以清楚了解,如果被你屎忽占同基督教指點香港同中國既江山,
中國香港人既民主自由究竟係乜野?係乜都冇資格,OK?

.

回覆 425# leefeng

我係唔會認同你既#117 #156,所以冇乜野值得商量,可以不答。

咁就啱啦,表明自己用左DH3. Contradiction.

In this stage we finally get responses to what was said, rather than how or by whom. The lowest form of response to an argument is simply to state the opposing case, with little or no supporting evidence.
同時表明自己"with little or no supporting evidence"

所以咪叫你揾到supporting evidence之前,唔洗再喺我面前講香港啦。

都唔肯出黎商量,你精神分裂?
呢,前一句叫做商量?後一句就立刻罵人了?
leefeng 發表於 2024/7/22 03:30

低級閱讀理解錯誤啦,一年之後鬧你你就話立即?下次有咩事叫救護車立即送你去醫院啦。

不要忘記,我有民主自由可以唔同你商量,所以你才是精神分裂!

咁正正代表左你放棄商量,連你自己話乜野黑暴唔同你唔同老人家商量嘅論點都駁倒埋。
我不嬲都話,基本上都唔洗同你辯。
你功夫日日長進打倒昨日自己,我企喺隔離袖手睇都得啦,橫掂你聽日又會黎打倒今日。
jimmychauck 發表於 2023/10/4 00:01

回覆 427# leefeng
香港是你屎忽占的?或基督教的?中國是你屎忽占的或基督教的?
別人沒有資格討論香港事務?你又冇俾別人民主自由嗱?
leefeng 發表於 2024/7/22 03:41

香港不嬲係香港人㗎啦,你有冇權有冇資格喺香港投票?咁多爹說三道四指手劃腳做乜?冇投票權仲喺度(齒宜)牙聳䚗扮大隻放厥詞,我唔鬧你鬧邊個?
係中國共產黨大大聲話港人治港,高度自治㗎嘛,你有唔妥你嘈共產黨吖嘛,你敢唔敢?
係中國共產黨大大聲講外人不得干預香港事務嘅,你有唔妥你嘈共產黨吖嘛,你敢唔敢?
香港特別行政區基本法第二十二條:中央人民政府所屬各部門、各省、自治區、直轄市均不得干預香港特別行政區根據本法自行管理的事務。連做官嘅都唔干預得,你咩資格?
宜家共產黨講嘅野你都反對?你咩居心?
討論?你"可以不答"咪已講明左你冇野反駁我嘅論點啦,即係我嘅論點成立,不過你唔想接受啫,你咪閃埋一邊自吹自擂囉。喺你攞啲野出黎反駁我論點之前你有咩資格再同我討論?
你上得黎離教者之家講,我喺度,咪嘲你,咪話你冇資格喺我面前討論囉。
你鍾意嘅,咪叫網主幫你set個我發唔到言嘅帖,,你咪喺入面暢所欲言,鍾意癈噏乜就癈噏乜囉。討論區就係咁㗎啦,你自己理虧人地插你,你唔鍾意咪反駁囉,日L日喺度扮受害者做乜?
你鍾意可以上香討上連登㗎,果度唔係我面前,我估我咁得閒日日追殺你?你果啲地方鍾意點吹咪點吹,仲有呀鋒利超人同你圍爐添。

話題要轉了嗎?
回覆  leefeng

唔洗再喺我面前講香港啦。
jimmychauck 發表於 2024/7/22 05:06

你果然係名符其實既基督教惡霸,黑暴,曱甴,一言堂,自以為是,叻唔切。
美國之音電台,台灣電台,世界各國電台,各人各地對香港的輿論,youtube…等等都不是香港人,
不如你去叫佢地全部收聲,唔使再喺你面前講香港啦。

先示範一下你是香港總代言人的Power,讓觀眾同離教網上上下下心服口服吖!

唔知醜字㸃寫可以請教下人,知你係基督教徒够悪又够無恥咯!

.
回覆  leefeng

低級閱讀理解錯誤啦,一年之後鬧你你就話立即?下次有咩事叫救護車立即送你去醫院啦。
jimmychauck 發表於 2024/7/22 05:06

你所謂的「不恥下問」就是這種貨色,邊個信你一成都死得!
所以下次你橫屍街頭,我很樂意施個棺材給你,做善事我一定不甘落後嘅!
回覆  leefeng

咁正正代表左你放棄商量,連你自己話乜野黑暴唔同你唔同老人家商量嘅論點都駁倒埋。
我不嬲都話,基本上都唔洗同你辯。

冇人同你商量同辯,因為你是精神病人,冇黑白是非的分别能力!
回覆 429# leefeng

你又試圖混淆乜野?
人地冇提出啲癈YOUTUBE,俾我有根有據插到一棟都冇之後龜縮唔答唔認喎。

你有理有據咪同我討論囉。論點俾我駁倒晒、資料錯誤、否認事實,有咩資格喺我面前討論?

你鍾意可以上香討上連登放屁㗎。

講乜野代表吖?2019-11-24民主派嬴左87%議席,你都冇承認過人地代表香港啦,仲日L日話乜野真香港人個個話要打黑暴乜乜乜。你連代表都冇資格講呀。

你冇資格,係因為你冇理冇據冇格冇恥,唔係因為我獨裁唔民主。慳啲啦。
回覆  leefeng

香港不嬲係香港人㗎啦,

香港係香港人,但唔係你屎忽占。
當你做咗曱甴,已經唔係香港人啦!
回覆 431# leefeng

你放棄左同我討論嘅資格,就躝屍趌路啦,討論都唔識商咩量呀。返鄉下食屎收皮啦。
回覆 433# leefeng

連我係香港人咁簡單嘅事實都無能承認,返鄉下食屎收皮啦。
回覆  leefeng

我唔鬧你鬧邊個?

你講緊呢啲?
你,jimmychauck係錯字畜,死曱甴,黑暴,基督邪教徒,反中,仇港,亂港,仇共,基督教地下恐怖组織份子,你殺警成㽼,你在香港黐中國福利但又反中國,食碗底反碗面的錯字大王,不知羞耻為何物的人渣垃圾,專門打没有能力還手的老年人,呃老人家錢的基督教拆白黨,你是爛仔流氓地踎一督屎,你個口用黎食屎放屁,你是舔耶稣媚洋狗,你是香港之恥,你是中國之恥,大家會睇住你怎樣被天收,等天收你隻死曱甴!
不知羞耻的死曱甴,次次拾人牙慧?我叫你上路,你隻屎忽占又學口學舌的死柒
回覆 433# leefeng

幫我退左個中國籍吖嘛,等我做唔到香港人吖嘛,功德無量呀,做唔到正烏龜。
回覆 436# leefeng

都話左垃圾淨係識DH0
回覆  leefeng

你放棄左同我討論嘅資格,就躝屍趌路啦,討論都唔識商咩量呀。返鄉下食屎收皮啦。 ...
jimmychauck 發表於 2024/7/22 06:03

你問下抽刀兄肯唔肯先啦,
正牌基督教咁欵,霸完香港,又想霸埋抽刀兄個網頁呀?

原来基督教徒曱甴黑暴悪霸屎忽占的【返鄉下食屎收皮】叫做討論同商量喎?
咁快就原形畢露了?
賤畜即是賤畜,食慣屎㸃會識同人類討論同商量呢?

.
回覆  leefeng

都話左垃圾淨係識DH0
jimmychauck 發表於 2024/7/22 06:07

你次次放個三角係咪證明你已經冇料答嗱?
高級模式 | 發新話題
換一個