返回列表 回覆 發帖

不知羞恥做假成㽼的基督教

回覆  leefeng

你有錯字都從來唔認,我都無需要認。
加之你從來任何錯都唔認,俾我捉正無中生有一樣大聲夾惡撒野無賴不舉,禮尚往來我都冇需要對你認任何錯。

你除左辱罵、執錯字、癈引、轉話題、出醜,從來對討論冇任何貢獻。你繼續表演你啲低級啦,我唔會阻止。
jimmychauck 發表於 2024/7/19 15:39

在你來說,別人的都是錯,對不?

老人家政見不同,是錯。要講拳,要落場打(同基督教一個柒樣,不信耶穌就是錯,大條道理打佢,滅佢族)

【大聲夾惡撒野無賴】原句全句啱你,曱甴專用!

不舉嘛?不知老人家舉咗佢地既意見,點解仍然俾曱甴打?你可以解釋一下冇?

討論?問心果句,你們曱甴黑暴有俾過機會香港市民,尤其是老年人去討論嗎?係冇! ! !

你的曱甴討論就是你們自以為是的基督教理論,寧願服從耶穌,也不服從中國法律,對是不對?
有事就揾警察,冇利用價值就殺警?這是你的曱甴理論?

出醜?究竟邊一個出醜呢?被最多人駡的就是他了!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。

回覆 38# ~ 41# leefeng

如果你講嘅係有根有據,都算反駁得唔錯,可惜全無根據,信口胡謅。

我早已唔只一次列晒你會做嘅反駁出黎啦:
執錯字
辱罵
轉話題逃避問題

你次次都落疊喎,怪得邊個?

你十次有九次都係只識呢幾招,從來唔會對題目做到任何回應,全無討論價值,次次叫你舉例你就不舉。上咩黎討論啫,只不過一隻瘋狗喺度吠之嘛。你呢啲表現,只會令我睇唔起你㗎咋喎,除左你嘅下限,唔會改變到我對任何事情嘅睇法。

嘲笑呢個果個唔識字

呢個屎忽旁做開先㗎喎,以前佢話我知邊個係錯字我咪改囉,係個屎忽旁一直死咬唔放,日L日嘲笑果個係屎忽旁喎。咁佢有錯字我咪一樣嘲佢囉,有咩問題?
係咪爛屍叫人不可嘲笑呢個果個唔識字,但自己又嘲笑呢個果個唔識字日L日死咬唔放?
出得黎行,預左要還,你點對人,人地就可以點對你㗎啦,扮咩受害者啫?
你指出任何一次我嘲笑人唔識字,我就指出更早一大截之前爛屍嘲笑我唔識字,並且死咬唔放俾你睇。

起初別人錯字你就死咬住唔放?

又無中生有啦?別人錯字起初死咬住唔放從來都係屎忽旁,你上黎耐左學左DIOR移形換影定患左屎忽旁失憶症根本唔知咩人講過乜,自己去睇醫生啦。

字唔識︰主生命之根一嘢嘢「鐘」入你屁眼,湧出活水.。「呈清」下你如何「挑避」啦。中國「藉」、「唔洗本」、「架兩」、「唔苟」、「癈心神」、「徨論」。
旁觀者 發表於 2024/7/19 20:47

呢啲人都不下二十次性騷擾加嘲笑我錯字啦?我指出佢有錯字有咩問題?你雙重標準咁嚴重我其實冇乜需要理你狗吠。

持續你既惡行來做壞事,教L精咗你。

錯字就錯字啦,抵賴就抵賴啦。
再講,你唔係話持惡,係持悪。係根本冇呢個字,係中日混字,係錯字。
用錯字話人錯字,係咪笑話出醜呀?

在你來說,別人的都是錯,對不?

我十次有九次都鉅細無遺有根有據長篇大論指出別人錯乜,先落得長氣占之名,你睇唔明文字就唔係我問題。

你就不嬲深受共產黨教導,凡是敵人支持的便反對,從來都只會鬧我錯,又講不出個所以然,俾我駁完冇聲出,就只能辱罵我。

其實你講咁多樣野,根本全部講緊自己。

老人家政見不同……乜乜柒柒

你放棄回答#117 #156果一刻,已經放棄左同我係香港事務上爭辯嘅資格,你可以繼續活喺你爛屍粉紅嘅幻想世界中,我並唔會有意見。你所有挑戰過我嘅乜野政治、倫理、道德,我喺該帖已全部回晒,並且將你嘅觀點哂到一棟都冇,你駁唔到我喺該帖裡面嘅內容,係冇資格喺我面前再講香港。

一個正常嘅討論,最簡單、最渣,咪一句"我唔同意你講嘅野",無需俾任何理由,已經到逹 Graham DH3 contradiction 反對嘅標準。係唔知點解有啲爛屍係要畫蛇添足,係鍾意加啲意氣加啲自作聰明加啲貶義詞、動物、侮辱,夾硬拉低自己去DH0 DH1以為會多啲說服力。
或者我從來都誤會左佢地,佢地根本冇諗過說服人,或者無需以理服人,以為狗吠已足夠。

話題要轉了嗎?
回覆  leefeng

如果你講嘅係有根有據,都算反駁得唔錯,可惜全無根據,信口胡吹。

我早已唔只一次列晒你 ...
jimmychauck 發表於 2024/7/20 05:15

其實呢,我花咁多時間唔係寫俾你睇,
而係寫給觀眾睇我㸃解要辱罵你的 “歪理” 既【原因同理由】。

難得你呢隻曱甴又肯承認點解俾我辱罵,
對於曱甴黑暴基督教徒,無需理論,慳番啖氣!

我是有教養既斯文人,唔會好似你爛仔出黎行,打老人家殺警的基督教徒黑暴曱甴流氓咁。
君子動口不動手,所以以後本少爺會盡情辱罵你,
不過,如果你想收皮或返耶穌屁股㝫,記得留言通知離教大家,讓我們開香檳慶祝,收到未?

你,jimmychauck係錯字畜,死曱甴,黑暴,基督邪教徒,反中,仇港,亂港,仇共,基督教地下恐怖组織份子,你殺警成㽼,你在香港黐中國福利但又反中國,食碗底反碗面的錯字大王,不知羞耻為何物的人渣垃圾,專門打没有能力還手的老年人,呃老人家錢的基督教拆白黨,你是爛仔流氓地踎一督屎,你個口用黎食屎放屁,你是舔耶稣媚洋狗,你是香港之恥,你是中國之恥,大家會睇住你怎樣被天收,等天收你隻死曱甴!
不知羞耻的死曱甴,次次拾人牙慧?我叫你上路,你又學口學舌的死柒頭!

以上呢段歡迎各位版友随便拎去辱駡【錯字畜,曱甴黑暴,基督邪教徒屎忽占jimmychauck

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng

如果你講嘅係有根有據,都算反駁得唔錯,可惜全無根據,信口胡吹。

jimmychauck 發表於 2024/7/20 05:15

你呢種冇倫理、道德既畜生,學人講政治?
以為香港係你嘅?或香港係你基督教嘅?

你們基督徒曱甴既行為反映了基督教對香港人既危害,
對你呢種自以為是的妖孽,“貶義詞、動物、侮辱”,都唔多夠。
有沒有版友提議出更多更精彩既侮辱,辱罵呢隻畜生屎忽占jimmychauck來為香港老人家出番啖氣?

.
回覆  leefeng

對君子,敬之。

對曱甴流氓屎忽占,辱駡即可!

果然只懂狗吠,以為有字便叫有理。

話題要轉了嗎?
果然只懂狗吠,以為有字便叫有理。
jimmychauck 發表於 2024/7/20 07:45

做狗係你既强項黎,你日日舔耶稣屎忽,舔到叫做曱甴屎忽占。
回覆 47# leefeng

本來唔想教精你,但又費事老屈話我冇諗住改變到別人觀點諗法,
講多少原因等你死得眼閉!
leefeng 發表於 2024/7/20 00:43

其實冇人老屈你,我講中晒。所以我之前都講,對你,只需極盡嘲諷之能就OK。你根本唔係黎討論,純粹潑婦罵街。
回覆  leefeng

其實冇人老屈你,我講中晒。所以我之前都講,對你,只需極盡嘲諷之能就OK。你根本唔係黎 ...
jimmychauck 發表於 2024/7/20 14:31

其實你都算係名揚離教網,你是被最多版友駡到扑街的人渣垃圾!

「在港時」已經露了底, 你唔係土生土長的,
前半生你都是不在港
beebeechan 發表於 2024/7/19 21:48

你爺爺前半生都在香港噃。
回覆  leefeng
同屎忽旁一樣除左錯字冇野指教就過主啦。
jimmychauck 發表於 2024/7/19 05:44

除咗錯字,要指教你嘅就多嘞︰
    字唔識︰主生命之根一嘢嘢「鐘」入你屁眼,湧出活水.。「呈清」下你如何「挑避」啦。中國「藉」、「唔洗本」、「架兩」、「唔苟」、「癈心神」、「徨論」。
理唔明︰為主俾回教徒斬首就得著生命。
唔懂邏輯︰主帶個細路,為啥要佢剝光豬?
史唔懂︰基督妖教如何為害國人,如何禍害世人,你乜Q都唔知。
基督教係「人類文明嘅恥辱」,你懂嗎?
一個神經佬語無倫次,懂唔懂晚晚趷高屎窟吖﹖
又話唔答?你真有誠信!
回覆  leefeng 你又無中生有啲乜柒?
我以前認㗎,不過後來原來原來認左,改埋,你兩條柒友一樣死咬唔放,仿佛人係不會改變一樣,我咪唔洗認囉。
jimmychauck 發表於 2024/7/19 15:39

你無中生有,你有認咩﹖撒潑耍賴,你有認咩﹖次次都係反咬人無中生有、撒潑耍賴。大眾網友都看得清楚,還想抵賴﹖
回覆  leefeng
呢個屎忽旁做開先㗎喎,以前佢話我知邊個係錯字我咪改囉,係個屎忽旁一直死咬唔放,日L日嘲笑果個係屎忽旁喎。咁佢有錯字我咪一樣嘲佢囉,有咩問題?

阿柒頭,你爺爺指正過你,你有改咩﹖無中生有、撒潑耍賴就最叻!
    耶字打錯成「刵」,你爺爺就指正過你,明眼人一看便知,你卻死口咬住不放,話唔識字,這種撒潑耍賴,在識者眼中,你只是個小丑而已。

回覆 50# 旁觀者

我前大半生都在香港,你可以收皮啦。

回覆 52# 旁觀者
次次都係反咬人無中生有

舉個例吖麻煩,又不舉嘅話可能要食藥。

回覆 53# 旁觀者
耶字打錯成「刵」,你爺爺就指正過你

指正我乜啫?"耶"字係我唔識咩?"刵和華"係我打㗎咩?你錯都仲可以指正人?定係你唔記得左邊個錯呀?
你同李瘋兩個日L日混淆"唔識字""錯別字""打錯字""約定俗成",這種撒潑耍賴,在識者眼中,你只是個小丑而已。

回覆  旁觀者
本人愚魯,未能辨認錯字,亦素來不恥下問,有勞兄台指教。 ...
jimmychauck 發表於 2023/7/28 05:23
回覆  旁觀者
知之為知之,不知為不知,是為之知也。字有錯便改便學,學完一樣係師傅。所以旁生除左正字之外其他野都無法指教在下了?
jimmychauck 發表於 2023/7/30 04:52
回覆 22# leefeng
你放棄左答#117 #156,又唔係香港人又唔係中國人,我冇需要答你任何關於香港嘅問題。你問嘅低能偽問題我答過晒,你自己走去揾答案,我無需再費心神答你。
jimmychauck 發表於 2024/4/17 00:45
回覆  leefeng
我無需再心神答你
jimmychauck 發表於 2024/4/17 00:45
你真識字!
旁觀者 發表於 2024/4/17 22:30

冇認咩?冇改咩?你又無中生有?
嗱,呢啲就叫例子,唔該你學吓舉啦。不過基本上都坐實你無中生有㗎啦。等我又等睇你否認先。

乜Q野理唔明、史唔懂,就全部還返俾你,歷史題邏輯題你次次都唔識答我,日L日淨係識重重複複潑婦罵街,我早已批中左你係咁樣㗎啦。

話題要轉了嗎?

當日同老人家有商有量咁傾吓香港前途係點,傾到半夜

話題要轉了嗎?
回覆  旁觀者
我無需再癈心神答你
jimmychauck 發表於 2024/7/21 07:28

咁就叫答咩﹖
回覆  旁觀者
乜Q野理唔明、史唔懂,就全部還返俾你,歷史題邏輯題你次次都唔識答我
jimmychauck 發表於 2024/7/21 07:28

阿柒頭,你答下先啦︰
理唔明︰為主俾回教徒斬首就得著生命。
唔懂邏輯︰主帶個細路,為啥要佢剝光豬?
史唔懂︰基督妖教如何為害國人,如何禍害世人,你乜Q都唔知。
基督教係「人類文明嘅恥辱」,你懂嗎?
一個神經佬語無倫次,懂唔懂晚晚趷高屎窟吖﹖
又話唔答?你真有誠信!
當日同老人家有商有量咁傾吓香港前途係點,傾到半夜
jimmychauck 發表於 2024/7/21 17:10

紅字比美基督教做假!

黄屍靠得住,猪乸會上樹。

為了方便犯案可以逃跑脱罪,才反對立法打爛香港,殺警,打市民,砸爛公共財產?

星加坡用完公厕不冲水初次违犯者处罚150新元;再次违犯罚款500新元;犯过两次后,将每犯一次则加罚1000新元。
屋企有蚊罸200新元。如果有工地发现伊蚊滋生,也要停工,工地负责人还可能要上庭受审。

黑暴/基督教/快啲去反對,打殺砸啦!

https://news.sina.cn/gn/2019-11-14/detail-iihnzahi0780425.d.html

浸满人血的教程和酬劳 香港老人头被砸致脑干死亡央视
2019.11.1410:59

原标题:浸满人血的教程和酬劳!香港七旬老人头部被砸致脑干死亡

13日,香港一名七旬老人被暴徒用砖头重创头部,生命垂危!

网上流传的一段视频显示,在港铁东铁线上水站,黑衣人与十多名市民发生冲突。期间,一名七旬老人被黑衣人投掷的砖头状硬物打中头部,瞬间失去知觉倒地。

有市民拍摄的视频正好记录下了老人被黑衣人投掷砖头击倒的瞬间。

[url=][/url][url=]截图,七旬大爷被黑衣人丢出的砖块物体砸中失去知觉[/url]

据港媒报道,伤者姓罗,70岁,是一名清洁工,事发时疑正清理路面砖头,送院后他已被诊断为脑干死亡。

据多家香港媒体报道,13日中午,两批人疑因清理路障的问题发生冲突,双方手持长棍等物品互相攻击,期间一名70岁罗姓男子被人用砖掷中头部。据悉该受伤男子脑部重伤,有脑出血,情况不乐观。

这位七旬大爷并不是昨天唯一的伤者。据香港医管局,截至13日17时,13日全港各区大型公众活动中,有48人受伤需要送院,包括34男14女,年龄介乎1至81岁,当中两男伤势严重。网曝外国人教授黑衣暴徒丢砖技巧

七旬大爷被暴徒用砖头砸中,生命垂危。这一幕让人不禁想起了,被网友曝光的暴徒课程——“丢砖教学”。

网上流传的视频显示,有外国人正扮演着“教官”的角色,教授黑衣暴徒们丢掷砖头的“技巧”。

“你想往哪里丢就瞄准哪里……保持手臂伸直,然后丢出去!”一位外国女性用英文“授课”,一边解说一边演示。

[url=][/url]

另一段视频中,一名戴着口罩的外国男子,教黑衣暴徒如何把砖头丢得更远。

视频中,一群黑衣人口中喊着“来上课了”,纷纷聚集到这位外国男子身旁。

[url=][/url][url=]

香港七旬老人被暴徒砖头重创,脑干死亡!网曝这份教程,令人齿冷[/url]

暴徒酬劳曝光,“杀警”最高给2000万“抚恤金”

如今,已有香港市民被黑衣暴徒丢砖砸中,生命垂危。上至老人、下至幼童,无一不成为暴徒施暴的目标,暴徒的恶行,正结出最苦的果实!

香港社会连日受到暴力示威者广泛破坏,情况令人齿冷。那么,大量的香港青年“入局”,是为了钱还是所谓的信仰追求?是谁在幕后持续“输血”?“血”输向哪里?我们一点点挖出这个,隐藏在黑暗中的“地下钱庄”——

500至5000块——这是普通学生参与暴乱的酬劳。钱多少,取决于参加游行的规模、在队伍中的位置、暴力程度、是否袭击警察等,女性示威者的酬劳高于男性。

3万——这是一个13岁小暴徒参加几次暴乱活动后所获酬劳。这些钱,帮助他换了新款iPhone手机、游戏机、名牌运动鞋等。他打算叫亲弟弟一起做……

1.5万——这是《反蒙面法》出台以后,为避免“勇武”暴徒可能退缩的情况,参加暴力活动者的酬劳,大幅提高至每天1.5万块。

500万——这是“勇武”核心成员收到资金以后,通过网络或街头招募的形式组织激进青年加入,将佣金的小部分给下面的“勇武”暴徒后,自己独占的“大头”。两个月,净赚超500万。

2000万——这是在发动10月1日大游行前,“招募死士”计划所提供的“抚恤金”。“死士”需执行包括杀警、假扮警员杀人后嫁祸、纵火等一系列极端任务。

实际上,持续五个月的修例风波,参与暴力活动领薪酬早已是公开的秘密。充足的资金保障,是暴乱活动能够持续如此长时间的重要原因!

香港沉沦,国家绝不答应!

13日晚,央视发表评论称,局势失控,正气不彰,香港沉沦,国家绝不答应!

评论指出,“修例风波”至今已有5个多月了,暴徒的暴力活动变本加厉,无法无天。从使用石块、棍棒、利刃,到扔汽油弹、安装炸弹;从冲击政府部门、破坏公众设施,到对商铺、银行、酒店打砸抢烧;从非法禁锢围殴记者、冲击新闻机构,到“私了”异议人士;从公然袭警、抢枪、割喉杀警,到明目张胆刺杀爱国爱港人士,甚至当众杀人放火,香港的黑衣暴徒们不断突破法律、道德、人类文明的底线,其暴行已经是恐怖主义的行径。

评论指出,香港回归后,实施“一国两制”“港人治港”,国家对此给予了高度授权。但“一国两制”的根本在于“一国”,这一点清晰、明确,从未有过含糊。“一国”是根,根深才能叶茂;“一国”是本,本固才能枝荣。

“修例风波”至今,国家一直希望香港的局势在现有的治理格局下得到控制。中央政府驻港联络办负责人12日重申了这一点,香港中联办坚决支持特区政府、香港警方和司法机关坚守法治原则,果断采取一切必要手段,强力遏制打击各种违法暴力行为和恐怖主义行径,尽快止暴制乱、恢复秩序。

“一国两制”是什么?它的核心要义是维护香港的和平与繁荣。《基本法》对国家通过直接干预来确保这一目标是开放的,一切都要实事求是,国家不会有一刻忘记这一责任。

乱港分子搞“三罢”目的何在?就是要实施黑色恐怖,借机搞乱香港、夺取特区管治权,假高度自治、“港人治港”之名行完全自治、对抗中央之实,最终使“一国两制”名存实亡。

评论最后严正指出,暴徒们的表演已经足够了,该说的、该劝的、该警告的都已经做了,止暴制乱现在必须更坚决地执行、推进。局势失控,正气不彰,香港沉沦,国家绝不答应!

回覆 56# 旁觀者

咁你鍾意顯示自己閱讀有問題,閱讀理解有問題,無中生有,回答唔到我任何問題,咪由得你。
回覆 58# leefeng

唔識答#117 #156收皮啦,癈噏乜Q野啫?
高級模式 | 發新話題
換一個