返回列表 回覆 發帖

喜歡思考人生的人容易患抑鬱症嗎?

jam彈問題我唔係好明你意思,我如果曲尺jam咗,就拉一下套住槍管嗰舊嘢(英文係咪叫slide?),退咗粒廢柴出來即刻再掹雞繼續射擊;如果左輪jam咗,當冇事發生繼續猛雞射擊,個槍瓜會繼續轉冇問題,自己計住條數(少一飛)及時換彈就得嘞。
逃出魔幻紀 發表於 2023/3/26 01:16

extractors:
https://shopwilsoncombat.com/Extractors/products/42/

上面的幾十蚊, 呢啲就百幾點解一個都要咁富貴呢?

https://www.doubletapsports.com/aftec

英文係叫slide, 我就係盡量要減少廢柴彈, 先係屋企確定ejection冇問題, 將有問題的廢柴彈揀出嚟, 所以要係屋企load 實彈入彈, 但係又驚走火,你知唔知有乜計?

你處理左輪jamming的問題極危險。我可以斷定你唔識firearm safety.

左輪極少發生jamming, 但係如果有,相當可能係squib load, 你唔理佢繼續打就爆膛點知遇到嘅係唔係squib load?

https://en.wikipedia.org/wiki/Squib_load

下次認屎認屁自己有乜成日玩強項之前, 諗下自己係咪真係強先啦

Don't know where God is but the Devil is in the details
費L事你又話唔識英文, squib loads中文係 "啞彈""卡彈"
"卡彈是非常危險的情況,如果沒有加以清除就進行隨後射擊,可以引發炸膛。在卡彈後使用空包彈射擊則被認為是影星李國豪意外拍戲死亡的原因。"
https://zh.wikipedia.org/wiki/%E ... 8%E8%BE%83%E5%B0%8F,%E5%BC%B9%E2%80%9D%EF%BC%88squib%20load%EF%BC%89%E3%80%82
Don't know where God is but the Devil is in the details
extractors:

上面的鉤幾十蚊, 呢啲就百幾,點解一個鉤都要咁富貴呢?

英文係叫slide, 我就係盡量要減少 ...
沙文 發表於 2023/3/26 22:49

講錯咗,「如果左輪jam咗」更正為「如果左輪打唔響」繼續打。jam咗又點會「槍瓜繼續轉」呢?
「強項」唔止識jam槍一樣嘅,我嘅強項係「準」、鋪鋪贏錢。
咁又唔止,
一時講錯咗, 一時又記錯咗, 唔知會唔會好似聖經咁一時又譯錯咗,錯都係你嘅強項
again,
我就係盡量要減少廢柴彈, 先係屋企確定ejection冇問題, 將有問題的廢柴彈揀出嚟, 所以要係屋企load 實彈入彈, 但係又驚走火,你知唔知有乜計?

Sorry囉我咬死你又踐踏你
嘩, 呢個姐姐仔又真係幾索, 而且喺廚房教槍, 很有點秀外慧中的賢淑感, 引死人啦

嘩, 呢個姐姐仔又真係幾索, 而且喺廚房教槍, 很有點秀外慧中的賢淑感, 引死人啦

...
沙文 發表於 2023/3/26 23:59

我卦住睇人, 無留心佢講鎗
我有, 其實佢都講漏咗兩個方法
我有, 其實佢都講漏咗兩個方法
沙文 發表於 2023/3/27 00:08

無留心, 我卦住睇波...世界杯
原來天主苦心安排咗leefeng做呢個論題嘅導師,李導師用數年時間苦心孤詣張羅教材悉心指導,教學成果比醍醐嘅功效有過之而無不及,令我今日真正領會「上主將謙遜的人扶起,將蠻橫的人貶抑於地」(聖詠集147:6)呢句天主聖言。天主真係偉大!佢幾千年前教落嘅一句說話,我哋要花咁多時間搞咁多大龍鳳先理解到,我仲做得咁差添。感謝天主,多謝祢嘅評分,我會重新努力!請沙文老師唔好誤會,我唔系話李老師嘅醒扒指數高過你,其實一切都係天主嘅安排。我始終覺得喺呢個反基軸心入便你嘅醒扒數冧巴溫。
逃出魔幻紀 發表於 2023/3/26 15:03

抬個天主垃圾廢經文出來做遮醜布,掩飾你講過既大話?
真是道行高深得很!
看来你都吹慣吹熟,面皮厚得很。
如果教徒説謊叫做《謙遜》,你們性侵一定係叫做《試果》,殺戮叫做《試刀利唔利》,打老人叫做《試下摺凳硬唔硬》,燒老人叫做《試下電油有冇溝水》,殺老人叫做《試下塊磚硬唔硬》,對嗎?
睇黎,你已經從基督教本性經學咗不少謊舟技倆:【怎樣吹,穿煲怎樣遮醜=犯罪>懺悔。再犯罪>再懺悔】

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
原來天主苦心安排咗leefeng做呢個論題嘅導師,李導師用數年時間苦心孤詣張羅教材悉心指導,教學成果比醍醐嘅功效有過之而無不及,令我今日真正領會「上主將謙遜的人扶起,將蠻橫的人貶抑於地」(聖詠集147:6)呢句天主聖言。天主真係偉大!佢幾千年前教落嘅一句說話,我哋要花咁多時間搞咁多大龍鳳先理解到,我仲做得咁差添。感謝天主,多謝祢嘅評分,我會重新努力!請沙文老師唔好誤會,我唔系話李老師嘅醒扒指數高過你,其實一切都係天主嘅安排。我始終覺得喺呢個反基軸心入便你嘅醒扒數冧巴溫。
逃出魔幻紀 發表於 2023/3/26 15:03

什麼叫做【跌落地揦番揸沙】的最佳演譯!
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆 251# leefeng

係囉,反基軸心入便係最醒扒嗰個幾時輪到沙文呢?
回覆  leefeng

係囉,反基軸心入便係最醒扒嗰個幾時輪到沙文呢?
沙文 發表於 2023/3/27 02:07

哈哈,求其CLICK 【引用】,出了第一句,請不要誤會,已經改番!
Sorry
真係唔敢認喎
咁又唔止,
一時講錯咗, 一時又記錯咗, 唔知會唔會好似聖經咁一時又譯錯咗,錯都係你嘅強項
again,
我就係盡 ...
沙文 發表於 2023/3/26 23:45

我突然諗到,其實逃版友係咪曲線做緊反基呢?佢可能都同沙文、leefeng、旁觀者等版友一樣,都係反基軸心陣營,並肩靠背,日以繼夜夜以繼日地對十字架展開輪番攻擊,極盡嘲笑謾罵之能事,攜手合作執行曲線反對天主的任務……

天啊,我真係呢度唯一慕道清泉呀~
回覆 255# 抽刀斷水
我都冇輪番攻擊,極盡嘲笑謾罵十字架, 請就上述你所聲稱的提供理據,謝謝。
咁又唔止,
again,
我就係盡 ...
沙文 發表於 2023/3/26 23:45

呢樣嘢又唔算咬同踐踏,係你個人比較中意寸嘴咁啫,不過無論如何,咬、踐踏同埋寸嘴都係老師嘅教學方法,多謝你嘅苦心鞭策。
你講嘅揀出廢柴彈同埋喺屋企裝彈防止走火嘅問題,我唔識。啲子彈粒粒都係咁嘅樣,直接裝入彈夾,彈夾入槍柄陣時支槍唔上堂,我唔擔心走火,反而我用過一款槍,7+1八粒子彈,+1嗰粒等如已經上堂,所以要特別小心個保險掣。
咁多年我從來未試過jam左輪,又未見過其他人jam,隊槍瓜嗰支嘢同掹撞錘嘅零件係同時運作,我未試過失靈,所以自己跟身嘅嘢我中意用左輪,去靶場就係曲尺好玩啲,快同板機輕,冇咗左輪猛雞郁郁下嗰種麻煩。
我都話喺玩方面我同你唔同㗎啦,我淨係鍾意玩,你先至係專家。
嘅然咬、踐踏係教學,you should go back to 抽抽 now.
我突然諗到,其實逃版友係咪曲線做緊反基呢?佢可能都同沙文、leefeng、旁觀者等版友一樣,都係反基 ...
抽刀斷水 發表於 2023/3/27 02:39

你咁樣講就係似是而非,「你們不要與不信的人共負一軛,因為正義與不法之間,那能有什麼相通?或者,光明之於黑暗,那能有什麼聯繫?基督之於貝里雅耳,那能有什麼協和?或者,信者與不信者,那能有什麼股份?天主的殿與偶像,那能有什麼相合?」(格後6:14-16)
我同你哋雖然都喺度執行光榮天主嘅任務,但係部門唔同,冇共集,唔好誤會啊。不過我真係好多謝天主安排我入讀你呢間學校,呢度啲導師好勁,功課好深,讀得辛苦但係得益好大。
你呢個網除咗係一間好學校之外,仲係一塊高清靚鏡,等我睇到晒自己啲墨屎暗瘡,知道自己個樣有幾衰,咁先至會起心去唧暗瘡同埋安排脫墨,我非常感恩!
嘅然咬、踐踏係教學,you should go back to 抽抽 now.
沙文 發表於 2023/3/27 08:04

老抽又唔係同我講踐踏氧氣樽咬槍嗰啲嘢,咁我點樣go back to 佢啫?唔通「投」個手榴彈頭喺佢前邊俾佢咬同踐踏咩?你再講珠寶,我就做其他緊要嘢㗎喇,我好唔得閒㗎。
高級模式 | 發新話題
換一個