返回列表 回覆 發帖

地球只是我們學習的地方

切我咁易都唔得啦, 何况內戰

almighty? Haha
沙文 發表於 2019/2/28 23:04

要剪既話, 鋼筋都切到

唔識就問下沙中線既工人點切
吓吓都要計, 就要馬上切咗你哩
beebeechan 發表於 2019/2/28 06:57

切我咁易都唔得啦, 何况內戰

almighty? Haha
回覆  beebeechan

聴聲點會數得出1億人, 超過10人您都無法辨識啦講嘢
沙文 發表於 2019/2/28 22:59

人地話明有『碌』喎
回覆 9# beebeechan

聴聲點會數得出1億人, 超過10人您都無法辨識啦講嘢
係咯, 佢都係無計既
沙文 發表於 2019/2/28 22:55

吓吓都要計, 就要馬上切咗你哩
係咯, 佢都係無計既
Don't know where God is but the Devil is in the details
係喎, 內戰所以天主都冇計。
沙文 發表於 2019/2/28 22:39

即係, 你係要在沖涼房打機, 佢都係無計既
打囉! 打到夠就會停
係喎, 內戰所以天主都冇計。您估佢真係有12營多天使咩, 發夢冇咁早
沙文 發表於 2019/2/28 22:39

英文版默示錄5:11 就報咗數
Then I looked and heard the voice of many angels, numbering thousands upon thousands, and ten thousand times ten thousand.
10000 x 10000,
12營, 無問題
(你都識講係內戰哩)
beebeechan 發表於 2019/2/28 05:41

係喎, 內戰所以天主都冇計。您估佢真係有12營多天使咩, 發夢冇咁早
無數在非洲出生的嬰孩,甚麼壞事也沒有作過,就因為內戰和饑荒而活活餓死了。上帝看著這些嬰孩受苦被他犧牲 ...
龍井樹 發表於 2019/2/28 13:41

無數在非洲出生的嬰孩,甚麼壞事也沒有作過,就因為內戰和饑荒而活活餓死了。上帝看著這些嬰孩受苦被他犧牲 ...
龍井樹 發表於 2019/2/28 13:41

呢啲理據, 驟耳聽好似好有理,
實在又好無理, 仲有點膠膠地。

好比有人鹵莽駕駛車瓜咗十幾人。。。
竟然係去怪責車廠點解造啲會車死人既車。

(你都識講係內戰哩)
回覆  beebeechan
咁又唔駛玩膠花。
依家又唔係冇真花賣
時候一到我實送畀您
您而家揀定先, 咩catalog no. ...
沙文 發表於 2019/2/28 14:26

中國人, 都係食番中餐好啲
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?新建帳戶
回覆 3# beebeechan
咁又唔駛玩膠花。
依家又唔係冇真花賣
時候一到我實送畀您
您而家揀定先, 咩catalog no. mark低佢, just let me know
https://www.italflorist.com/flowers/funeral-casket-sprays/

諗您會中意Eternal Light Bouquet - EL, 有10字架

無數在非洲出生的嬰孩,甚麼壞事也沒有作過,就因為內戰和饑荒而活活餓死了。上帝看著這些嬰孩受苦被他犧牲,一定看得如癡如醉興奮異常。

鐘意種花之人, 總係會由種籽開始,
睇住佢發芽, 生長, 到開花......這才有份喜悅

你, 就唔係,
不如一開始就擺盆人造花算數,

無厘情趣, 根本不知栽種的樂趣是甚麼。

神睇住人, 由唔識佢, 反叛, 到認識, 信, 依從, 能為神作犠牲。。。
總好過造班木頭人。
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?新建帳戶
地球在宇宙中還不如地球沙灘上的一粒沙,上帝造了個這麼浩瀚的宇宙就只是為了給人在這點微塵上學習?太匪夷所思吧?

神說有光就有了光,就算造人亦不過是用泥吹口氣而已,談何辛苦?既然上帝如此全能,怎麼不一開始就把人造在天國裡,免受試探以及其後因試探失敗而要承受的墮落之苦?上帝將人隨意忽悠,你還把它說成是恩賜?
高級模式 | 發新話題
換一個