返回列表 回覆 發帖

人生,真係要及時把握機會

回覆 300# beebeechan
我唔知我係咪畀污鬼整到病, 污鬼亦可以連醫生都整蠱,等佢diagnoses唔到, 呢啲咁專業嘅只有神父先識睇
回覆  beebeechan
我唔知我係咪畀污鬼整到病, 污鬼亦可以連醫生都整蠱,等佢diagnoses唔到, 呢啲咁專業嘅只 ...
沙文 發表於 2023/3/10 22:06

每人都有個守護天使照住既,
一般魔鬼無咁易附身

你都識貼圖話鬼怕門神哩

你身上一早有鬼附...你唔知唶
唔止七隻, 至少有一隻係屎忽鬼
beebeechan 發表於 2023/3/9 06:28

你都睇得出啦
你都睇得出啦
沙文 發表於 2023/3/10 23:23

俗語都話:鬼咁明顯哩
上得我身唔會係一般魔鬼

一般守護天使照
Don't know where God is but the Devil is in the details
上得我身唔會係一般魔鬼

一般守護天使照唔住
沙文 發表於 2023/3/11 03:12

你都無請實Q, 門又唔鎖, 隨時逼煙哩
屌咁你又話個個都
"每人都有個守護天使照住既"
老虎都會恰眼瞓呀

Don't know where God is but the Devil is in the details
屌咁你又話個個都
"每人都有個守護天使照住既"
老虎都會恰眼瞓呀
沙文 發表於 2023/3/11 03:24

少...你個阿攬都要activate....嘛
每人都有個守護天使照住既,
一般魔鬼無咁易附身

...
beebeechan 發表於 2023/3/10 23:14

既然每人都有個守護天使照住既?

奇的是,
疑問一;
點解信了耶穌的特別多魔鬼附身?
從來沒有人懷疑過嗎?

疑問二;
莫非去了教堂,用性水一洗禮之後,魔鬼就更容易可以附身了?

疑問三;
世上最猛鬼的地區,是意大利的羅馬?世上最多驅魔事跡,亦是發生在羅馬?

疑問四;
基督教根本是利用投魔和驅魔來達到恐嚇教徒之目的?
每次都妖言惑眾散播教徒有罪,要向上帝祈求赦免來表演驅魔Show害人?

疑問五;
為什麼儘管驅魔在許多不同的宗教中有著悠久的歷史,但最常與基督教信仰連結在一起? ? ?

疑問六;
為什麼魔鬼又特別喜歡找信基督教的人?

疑問七;
馬利亞夢到被男人壓,就被吹牛成上帝聖靈授孕?
為什麼修女們夢到被一個留著兩撇小鬍子的男人壓,又認為那個肯定百份百不是上帝?
(肯定上帝不會留兩撇小鬍子?)

例如1632年的“卢丹鬼案”
https://www.163.com/dy/article/HE92NLEE05534CWF.html

有冇基督教徒可以答?
基督教徒大話精吹牛就叻,一問到嚴肅既基督教問題,就一個二個龜縮?

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
少...你個阿攬都要activate....嘛
beebeechan 發表於 2023/3/10 11:49

我被污鬼控制咗點activate?
我被污鬼控制咗點activate?
沙文 發表於 2023/3/11 05:27

出谷紀第二章就有啟示你點做:
過了很久,埃及王死了。那時以色列子民由於勞苦工作,都嘆息哀號:他們因勞役所發出的求救聲,升到天主面前。
24天主聽見了他們的哀號,就記起了他與亞巴郎、依撒格和雅各伯所立的盟約。
25天主遂眷顧了以色列子民,特別垂念他們。

你whatsapp哀號上主, 佢就想辦法嚟打救你。
或者會派摩西16.3.1版本嚟

治標不如治本, 所以最好都係唔好俾魔鬼入嚟
我畀污鬼控制咗點whatsapp, sms, wechat,pm, snail mail, phone call?

最好都係唔好俾魔鬼入嚟
beebeechan 發表於 2023/3/10 14:07

咁樣我先至有機會同佢哋溝通, 問一個貴教唔肯答我嘅問題:

究竟你哋當年收咗幾多錢唔去長安搵食, 留喺巴勒斯坦配合耶穌驅魔表演?

為咗求知, 我乜都肯制㗎

為咗求知, 我乜都肯制㗎
沙文 發表於 2023/3/11 08:33

人就係咁,
俾魔鬼入嚟, 就擘開大髀, 趌起屎窟都得,「為咗求知, 我乜都肯制㗎」
天主, 耶穌嚟叩門,......死都要閂實度門, 落閘, 關窗, 熄燈扮無人係到
我畀污鬼控制咗點whatsapp, sms, wechat,pm, snail mail, phone call?

咁希望你有啲孝順仔女, 老婆..知心友肯替你發哀號..
或者替你去搵正牌驅魔服務

經上的幾單畸屎, 都係附魔周邊的人向耶穌求助的....當事人真係唔曉

咁樣我先至有機會同佢哋溝通, 問一 .問一個貴教唔肯答我嘅問題:..

少....你問天主唔得咩
係都要與魔為伍嘅?
回覆 314# beebeechan
我老婆新教,您話驅魔唔在行。
所以……由得我死啦
回覆  beebeechan
我老婆新教,您話驅魔唔在行。
所以……由得我死啦
沙文 2023/3/11 23:14 提交

記得買份大額保險
少....你問天主唔得咩
係都要與魔為伍嘅?
beebeechan 發表於 2023/3/11 05:35

少....你幫我問天主唔得咩?
係都要我與魔為伍嘅?
少....你幫我問天主唔得咩?
係都要我與魔為伍嘅?
沙文 發表於 2023/3/12 02:07

信天主教, 唔一定直入天國見天主架, 要過冷河, 係煉獄煉一煉先.....無直通車
新教好呀...指下鼻哥, 講聲:「家屬」(以前巴士員工家屬上車唔使俾錢就係咁講既).....就話入得。
留番你問好啲...快啲有答案嘛
咁就麻煩了,我一定要根據這個問題的答案內容來考慮信。
高級模式 | 發新話題
換一個