返回列表 回覆 發帖

喜歡思考人生的人容易患抑鬱症嗎?

在彩虹潮輪下, 生仔都可以釣到金龜婿架
beebeechan 發表於 2023/3/23 12:25
在彩虹潮輪下, 你阉卵咗做女仔都可以釣到金龜婿架
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国

猶大附身?

(呢舖舍拉同你死過!)
你咪流哂口水先啦,嚇親人。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
犬子唔係鸞嘅。星期日佢帶一个女同學返屋企,今次呢個仲識廣東話嘅添。我老婆就留佢食飯,我都好期待昅下佢有冇飯前禀神,如果有,我唯有回鄕在祠堂列祖面前切腹。
不過我觀察到有些人自己唔係教徒,但係見有人飯前禀神就禮貌地跟住做下樣。如果係咁我就死得寃枉。

不過她禮貌地婉拒咗,犬子車佢返屋企,我都好失望。
Don't know where God is but the Devil is in the details
可能金龜婿就係咁,最衰我冇女
沙文 發表於 2023/3/23 11:29

在彩虹潮輪下, 生仔都可以釣到金龜婿架
可能金龜婿就係咁,最衰我冇女
Don't know where God is but the Devil is in the details
晚生最滿意影到的一隻龜相
沙文 發表於 2023/3/23 10:25

我印象中都好似未見過金色海龜,見啲人買嘅金色龜殼就有,真係幾靚喎呢隻

晚生最滿意影到的一隻龜相

你未必可以合法地將海底執到嘅嘢據為己有, 要睇當地法例:
https://daily.jstor.org/wreckono ... rs-in-maritime-law/
天主創造龜嘅時候設定咗佢要上水面抖氣,畀人捉住會浸瓜,佢冇話您知咩?咁都要問我 ...
沙文 發表於 2023/3/23 09:15

海龜嘅問題係想求知啫,唔好咁勞氣喎。
而家信咗耶穌,如果再出海應該唔會亂來啦,人哋唔鍾意嘅事,肯定唔會做,愛人如己呀嗎。
我未信耶穌嘅時候,喺日本沈艦執到個防毒面具,心裏掙扎咗分零鐘,良心覺得唔應該攞,好似偷嘢咁,跟住影張相就擺番低。點知上水後見到resorts有得賣,仲好貴下添,有少少呻笨。而家認真諗返轉頭,就算知道我唔執其他人都會執,我都係執唔落手,所以天主十誡呢樣嘢,其實一早擺咗係人心。
回覆 138# 逃出魔幻紀

您唔好潛啦,卦住玩唔福傳就少咗人得救您於心何忍
天主創造龜嘅時候設定咗佢要上水面抖氣,畀人捉住會浸瓜,佢冇話您知咩?咁都要問我
有一點令我很高興-您冇再潛水
沙文 發表於 2023/3/23 08:47

講唔埋架,啲隊友仲不停出海,我啲架生仲喺雜物房,雖然out,不過仲用得 。
你都未答海龜問題
有一點令我很高興-您冇再潛水
回覆  逃出魔幻紀

not like that,從來冇指天篤地,我都係同尐鴨仔玩埋一份。只要safe, 乜都可以做。
jus ...
沙文 發表於 2023/3/23 08:21

我有次跟住個賓仔local guide,佢就係牛咁眼望住我哋成日敲樽,指天篤地,超悶!我哋真係玩得好癲,見到啲雙人梳化咁大嘅蚌(車渠)伸長支象拔噴泡泡,我哋揼舊珊瑚石落個象拔窿睇吓佢點,點知佢一嘢噴返出嚟,笑死我哋,如果俾指天篤地guide見到肯定告發我哋。
係咪海龜受驚會深潛唔夠氣死亡㗎?有一次我捉住隻海龜扮超人,點知佢加速放甩我游咗落下便,後來我睇到篇文章咁樣講,以後都唔敢摸海龜。
唔鍾意黑媽媽可以扮nemo
您參加嘅應該係. 齋陪您玩,冇證書,唔係正式潛水課程。
你講的地方,一般3mm wetsuit應該ok. 可能你特別怕 ...
沙文 發表於 2023/3/23 08:09

應該係你說的DSD- discover scuba diving. 齋陪我玩,
冇證書,唔係正式潛水課程。
是的,我特別怕凍。
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆 132# 逃出魔幻紀

not like that,從來冇指天篤地,我都係同尐鴨仔玩埋一份。只要safe, 乜都可以做。
just like sex.
I’ve been enjoying scuba diving for nearly 4 decades. Now I’m trying to give back to the sport. Is ...
沙文 發表於 2023/3/23 00:07

睇你咁外交部發言人風格,就知道多數都會玩得「唔夠盞鬼」。如果下下都墩起個款呢樣唔得個樣又唔得,仲邊度玩得過癮㗎?我哋成日喺水底戴住個豬嘴都笑到「呵呵呵」收唔到聲,如果下下俾你敲樽「叮叮叮」,仲邊有得玩㗎?下下都要成班人肩並肩背靠背組成同一陣線齊齊跟住你隻手指「望呢邊,睇嗰邊」,就真係幾「悶」。
您參加嘅應該係DSD- discover scuba diving. 齋陪您玩,冇證書,唔係正式潛水課程。
你講的地方,一般3mm wetsuit應該ok. 可能你特別怕凍
或者戴埋hood會好小小

高級模式 | 發新話題
換一個