返回列表 回覆 發帖

喜歡思考人生的人容易患抑鬱症嗎?

佢幫襯嗰日咪玩過囉
Don't know where God is but the Devil is in the details
其實以我嘅經驗, 每條女叫床嘅風格都有啲唔同, 包括聲調, 有啲淨係叫, 有啲會講嘢, 應該認得嘅 ...
沙文 發表於 2023/3/27 22:00

咁更加正明猶大之前無搞新袍仔.....義人喔! 初聞啼聲
(日本AV片, 成日都有家翁吼亞仔返咗工搞新袍既....)
其實以我嘅經驗, 每條女叫床嘅風格都有啲唔同, 包括聲調, 有啲淨係叫, 有啲會講嘢, 應該認得嘅
Don't know where God is but the Devil is in the details
起碼試過一次都有啲印象啫, 收咁貴喎
其實除咗我先前提出過嘅之外,呢個故仔還有其他破綻
佢嗰啲抵押品有可能係喺第二個鳳姐嗰度買返嚟, 照道理猶 ...
沙文 發表於 2023/3/27 21:44

猶大平時只係睇到佢對眼

剝咗都認唔出卦
其實除咗我先前提出過嘅之外,呢個故仔還有其他破綻
佢嗰啲抵押品有可能係喺第二個鳳姐嗰度買返嚟, 照道理猶大至少應該要求佢剝光豬畀佢認下係唔係當日嗰條女
tamar 冇offered呢個promotion,結果都可以生到耶穌出嚟
沙文 發表於 2023/3/27 21:32

tamar 唔止無蒲毛唇, 仲坐地起價。。
公價係一條麵飽, 佢要加價。。。。
tamar 冇offered呢個promotion,結果都可以生到耶穌出嚟
回覆  beebeechan

咁好啦,我都係搵鳳姐來一炮,比較enjoyable.
沙文 發表於 2023/3/27 20:00

有無buy one get one 3?

咁都唔錯架哩
回覆 279# beebeechan

咁好啦,我都係搵鳳姐來一炮,比較enjoyable.
同埋,咁得閒,大把friend 做乜L嘢喺要搵佢?又唔係咁好傾啫,悶L到出汁。
唔知邊間屋係。敲門畀人鬧白撞,叫我落下一層試下。唔慌唔深層
沙文 2023/3/27 19:41 提交

依家咪係講你在經文搵「耶穌」,你搵「科學歷史」梗係「白撞」哩。

你搵一樓鳯,按正門就歡迎你,窄門為君開。
瑪竇福音裡唔係話:
「你們找,必要找着;你們敲,必要給你們開」咩?

你以為真係搵耶穌個真人咩?
...
beebeechan 發表於 2023/3/27 03:18

唔知邊間屋係。敲門畀人鬧白撞,叫我落下一層試下。唔慌唔深層
唔畀我考到,有achievement,
沙文 2023/3/27 18:15 提交

咁你係enjoy 考試及格有張cert嚟威下嗰種「盞鬼過癮」feel,唔係享受潛水射實彈鎗既樂趣。
唔畀我考到,有achievement,覺得好盞鬼過癮㗎咩? 成日都係也也烏,永遠都係beginner’s level. I just don' ...
沙文 2023/3/27 18:15 提交

我無話你唔岩喎。
係話世上要有各適各樣的人(包括衰人賤人)各有各扮演的戲份。

魔幻咪話低能feng,雷漿觀之流都係被天主利用,發揮緊佢哋彰顯天主既功能
我細個嗰陣同妹妹玩伏匿匿都係成日輸, 佢哋隱藏得很好, 好到我發現到。

原來貴教的經文深層意義亦都係咁 ...
沙文 2023/3/27 18:24 提交

瑪竇福音裡唔係話:
「你們找,必要找着;你們敲,必要給你們開」咩?

你以為真係搵耶穌個真人咩?
呢啲就係「深層意義」勒。
太理性咁去睇經,符唔符合科學,歷史,有無矛盾。。。。忽略了經文深層意義。
beebeechan 發表於 2023/3/26 23:43

我細個嗰陣同妹妹玩伏匿匿都係成日輸, 佢哋隱藏得很好, 好到我發現到。

原來貴教的經文深層意義亦都係咁。
OK, you  win.
只顧先考証書,取資格,查呢樣嗰樣,好玩既野都變咗「影響盞鬼心情」。
beebeechan 發表於 2023/3/26 23:43

唔畀我考到,有achievement,覺得好盞鬼過癮㗎咩? 成日都係也也烏,永遠都係beginner’s level. I just don't like that feeling.
看見沙文同魔幻講潛水,射鎗。。。。聯想起

若望福音20章,婦女告訢門徒耶穌墓空了。兩個門徒即跑去墓穴。 ...
beebeechan 發表於 2023/3/27 15:43

多謝指教!平時好少見你咁正經講嘢,原來你教珠寶課程都講得咁好咁生動。我係喺邪教異端嗰邊行過嚟嘅,雖然唔敢講免疫,但係以後都猛實耶穌衫尾,對住《尼西亞信經》嚟認路㗎喇,受教嘞,多謝!互勉!

看見沙文同魔幻講潛水,射鎗。。。。聯想起

若望福音20章,婦女告訢門徒耶穌墓空了。兩個門徒即跑去墓穴。
到了時,一個看墓穴裡殮布,汗巾怎樣放,研究墓穴大石如何被打開,是否有人盗屍。。。
另一個「一看見就相信了。」

沙文就是前者,玩屎谷巴diving,玩鎗。。都著重firearm safety,squib load,「係屋企確定ejection冇問題」,OWSI,PADI証書,守則。。。
魔幻就係屬後者。無前者咁理性,但好快享受到潛水,射鎗的樂趣。

經上描述兩個門徒對耶穌復活的接收方式。。。說明兩者皆重要,各有長短,互補不足既。

太理性咁去睇經,符唔符合科學,歷史,有無矛盾。。。。忽略了經文深層意義。
太不問就信。。。也易走向迷信。易被邪教異端吸納。

潛水,射鎗都是危險性高活動,太輕視安全措施會樂極生悲,
只顧先考証書,取資格,查呢樣嗰樣,好玩既野都變咗「影響盞鬼心情」。
高級模式 | 發新話題
換一個