返回列表 回覆 發帖

基督教是垃圾吗?

好似哈佛專家話齋,
當看到廣島原爆現埸,只剩下間教堂無冧,
(裡面既人仲話冇受輻射所傷)

就會堅定信仰。。。。無神論又信番耶穌

無可置疑,基督教是搞混在西方文化裏的垃圾。
好似哈佛專家話齋,
當看到廣島原爆現埸,只剩下間教堂無冧,
(裡面既人仲話冇受輻射所傷)

就會堅定信仰 ...
beebeechan 發表於 2020/5/30 01:22

呢間澳大利亞山火中的佛教寺院都是神蹟!世人一定要堅定信仰 !!!

性母馬利亞無能,天主耶稣教廢柴!

世界大把神叻過廢柴耶穌同性母馬利亞!
道教也有大把神蹟!
香港已經有個黃大仙!
中國有個太上老君,人地係令到十三發砲彈不爆,保護當地居民,有日本侵略者做證!
唔似果件麻花馬利亞見唔得人,收收埋埋玩雜技來呃一眾白痴!

https://www.360kuai.com/mob/transcoding?url=9c2d337fb8dc46271&cota=3&kuai_so=1&sign=360_7bc3b157

河南老君台灵异事件,13枚炮弹未炸呢d才是真正的懺悔,
而不是白痴基督教因為「人」吃了一個萍果就强迫人地要世世代代懺悔呢種白痴基督教心態!

https://www.youtube.com/watch?v=FnToEScsJEs
耶稣自己都保佑不了,会保佑人?發夢醒未?

哎哟!天呀!太上老君,救我!
閃電從天而降,够胆雷劈耶穌?
咦?不是世界萬物都是基督教的神製造的嗎?
當然包括天地風雷雨電火囉
耶稣都敢劈?你老母的性母院也敢燒??

河南老君台灵异事件,13枚炮弹未炸呢d才是真正的懺悔,
而不是白痴基督教因為「人」吃了一個萍果就强迫人地 ...
leefeng 發表於 2020/5/30 03:18

真唔好意思,

我就幾鐘意去篤爆呢唔用腦就話去信既神蹟。

二戰時日軍所用的迫搫炮彈是98式81毫米

留意尾翼與相片中的炮彈好唔同喎!

這是1960年代國產63式60毫米炮彈

解放軍炸老君台才是!

豬一樣的你。。。。。果然係好鐘意食垃圾,餿水。

再者,迫擊炮不是直撞擊目標的,用甚麼角度發射才會打入樹中既呢?

即係女人係唔可以企係到屙尿入個尿兜到既

leefeng 豬。。。。你醒啲哩。。。好無?

你才是令人目瞪口呆的蠢貨
又學哈佛專家話齋
睇到leefeng 你,唔信耶穌會變成咁很蠢既.....
都係信實耶穌好過勒
哎哟!天呀!太上老君,救我!

leefeng 發表於 2020/5/30 03:39

就嚟太上老君都會行神蹟, 開聲話: 你條 leefeng 仔咁很蠢, 大白痴, 你千祈咪信我, 咪影衰我!!!

好似隔嚟壇隻貓, 同哈佛專家都話同你割蓆咁.....

信了耶穌的教徒白痴無極限!
寫咁多廢話都兜唔到你件垃圾耶穌性母有神蹟架啦!
如果係中共炸老君台的話,日本仔整個紀念碑柱,上面用中、日、英三國文字刻寫著一句話:“我們祝愿世界人類的和平”。做乜呢嚇?
你的基督白痴言論收皮啦!柒出離教!

如果係中共炸老君台的話,日本仔整個紀念碑柱,上面用中、日、英三國文字刻寫著一句話:“我們祝愿世界人類的和平”。做乜呢嚇?
你的基督白痴言論收皮啦!柒出離教!
leefeng 發表於 2020/5/30 05:35

識寫日文,英文就係代表日本官方㗎嗱? 又耍白痴。

今日內地唔少人識德文,韓文,法文,拉丁文添。。。。。
立碌碑就代表唔係人杜撰出嚟既騙局㗎拿?

你既白痴真係未見底,低處未見底。
呢間澳大利亞山火中的佛教寺院都是神蹟!世人一定要堅定信仰 !!!
leefeng 發表於 2020/5/30 03:02

好,玩玩炮彈玩佛寺院。

呢到兩篇報導就話寺院受山火威脅,
https://www.lionsroar.com/bushfires-hit-wat-buddha-dhamma-one-of-australias-oldest-buddhist-monasteries/

https://www.lionsroar.com/bushfires-threaten-buddhist-communities-in-australia/

點解周圍建築就燒毀,寺院大殿就無事?
因為僧人猛咁射水,保住嘛。

正是射得水多神庇佑囉
唔搵人射水都燒唔著先係神蹟。

日後又有藉口籌錢交水費,多立香油!
好,玩玩炮彈玩佛寺院。

呢到兩篇報導就話寺院受山火威脅,
https://www.lionsroar.com/bushfires-hit ...
beebeechan 發表於 2020/5/30 05:55

性母院d性侵神父又唔曉淋水咁笨吖?唔曉淋水可以淋尿淋精吖笨!
性母院d性侵神父又唔曉淋水咁笨吖?唔曉淋水可以淋尿淋精吖笨!
leefeng 發表於 2020/5/30 06:49

呢到係講緊寺院在山林大火中未燒毀係咪神蹟,
唔好扯去聖母院
leefeng 發表於 2020/5/30 06:49

我發覺你一到無野回既時候,就會射精,失禁
識寫日文,英文就係代表日本官方㗎嗱? 又耍白痴。

今日內地唔少人識德文,韓文,法文,拉丁文添。。。 ...
beebeechan 發表於 2020/5/30 05:54

係囉,點解唔叫脆麻花性母揾人在顆樹旁邊,整個中英法德日韓拉丁文阿拉伯印度泰文的紀念碑來見證當日果件性母的確有在樹上飛飛下吖笨!信了耶稣和性母白痴無極限,冇㡳!
高級模式 | 發新話題
換一個