返回列表 回覆 發帖

香港邪教(基督教)

基督教`唔係邪教`點睇係你`唔好同人講啦!!!~~€€€€€€€€€€
何解香港,甚至全亞洲都沒有Amish Mennonite這個教派呢?
http://zh.wikipedia.org/wiki/%E9%98%BF%E7%B1%B3%E4%BB%80%E4%BA%BA

他們極度環保,又可解决長久以來的塞車問題嘛
Don't know where God is but the Devil is in the details
237# Nomad
剛覆了你,請 check mailbox, 謝謝。
有沒有宗教,好人都會做好事, 壞人都會做壞事。但要好人做壞事, 那需要宗教。-- 史蒂文·溫伯格(Steven Weinberg)
240# 旁觀者
太乙真人慈悲為懷,他這樣做,是因為想幫人快些成仙。
您眼前出現一個洋邪神的時候,倘若您生起以下這念頭:「衪.....衪會不會是太乙真人幻化而成的呢?」

您就可以馬上位列仙班
Don't know where God is but the Devil is in the details
諸君,我已幫他們諗到一個極為貼切的稱呼。為紀念Num31:18, 未嫁的女人才可送禮自奉,已婚婦女則殺之可也事件,應該可以叫佢地做「姬都屠」。此稱呼還有一個優點:只要稍為讀快尐,就算您係兜口兜面咁叫佢,佢都聽唔 ...
沙文 發表於 2009/5/7 10:31

老大

ThANKs , i'll realise the free `````advertising"" for the christiannity ,

outdoor

:跪拜::跪拜::跪拜:
exChristian.info前基督徒,主力:淚儿/泪儿,WEIYAN,龙井树。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。警告 基督徒:你们一定不够他们玩
realChristianities.com雪龙坛

225# 沙文
太乙真人得閒,不如參加王母娘娘蟠桃宴,擦番餐,或祭煉多塊照妖鏡、多條綑仙繩,捉兩個洋妖好過玩咱們這些凡夫俗子啦。
230# 訪客得得b 太乙真人唔會唔知連您都知嘅嘢卦
諸君,我已幫他們諗到一個極為貼切的稱呼。為紀念Num31:18, 未嫁的女人才可送禮自奉,已婚婦女則殺之可也事件,應該可以叫佢地做「姬都屠」。此稱呼還有一個優點:只要稍為讀快尐,就算您係兜口兜面咁叫佢,佢都聽唔出您話佢乜嘢。
>諸君

那不如試一試「雞禿屠」
(逃)

>撻Q猛男

之前的答案有沒有幫助?

靚嘅都離哂教 lu,喺哂呢度。
有沒有宗教,好人都會做好事, 壞人都會做壞事。但要好人做壞事, 那需要宗教。-- 史蒂文·溫伯格(Steven Weinberg)
234# 係您誤会啫。「姬」字未必負責描述其靚唔靚,可以只係女人咁解嘛
232# 實 教徒多數係女人嘛
沙文 發表於 2009/5/7 00:12

最慘佔左90%唔係靚女姬呢
金句一: 禱告變咀咒; 聖經變神經
金句二: 基督徙講就仁義道德, 做就傷風敗德
金句三: May God Fuxk u
232# 教徒多數係女人嘛
222# 實
就係因為佢地雞,我地就俾小小煞氣。因為雞就凸顯唔到該教的殘酷嘛。而且您原先用「桃」,就顯得幾好食
不如「基督逃」啦,用來紀念Luk 4:28 的 Run away基督 ...
沙文 發表於 2009/5/6 12:18

就因為你句幾好食, 我就去改改佢, 不過你改既有個姬字, 比我感覺似靚女

而基督逃, 亦唔太好, 我唔想再成日睇到呢個咁令人討厭既人名喇, 所以........

都係再想想佢
既然咁難証明, 就不如叫佢比d 有水印既銀紙做遮口費算啦
229# 沙文

不成呢 號碼編制上有秘密架
228# 訪客得得b
密碼都可以係馬騮毛變成嘛
227# 沙文

身份證有密碼架 是儰冒不到的
226# 訪客得得b 姓孫的掹條毛都可以變任何id card,我地肉眼凡胎何能分辨呀?
225# 沙文

如此情況下 梗係對埋身份證好d啦
高級模式 | 發新話題
換一個