返回列表 回覆 發帖

旁觀者支持leefeng,旁觀者有病

你貼多啲少理亞摩監獄既相出嚟俾人噴吓飯哩
beebeechan 發表於 2021/3/9 08:00

自己上網揾啦,豬!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
各個國家都會有窮人,
咁係要數人頭先知邊個慘情一啲?
beebeechan 發表於 2021/3/9 06:00

扮乜L高尚唧,咁L先進,又有 in god you trust 囉,點會有窮人吖,耶穌白人很高尚架?一樣要乞食?咁你個耶穌信黎把鬼咩?呃錢就叻!
人地中國捱咗幾十年,有窮人唔出奇吖,你耶穌國有耶穌照L住,都咁多窮人,即係耶穌教呃錢啦!
你快d躝去耶稣國實地了解下,先至返黎放屁啦!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
自己上網揾啦,豬!

.
leefeng 發表於 2021/3/9 08:04

摷垃圾, 唔使我哩,
有你嘛
摷垃圾, 唔使我哩,
有你嘛
beebeechan 發表於 2021/3/9 09:08

你當然唔使摷,因為你天天與垃圾同眠丶食瞓疴都在垃圾堆裡!對不?

.
扮乜L高尚唧,咁L先進,又有 in god you trust 囉,
leefeng 發表於 2021/3/9 08:16

現在我已經走火入魔。我又在打妄想,耶穌害我,觀音害我,共產黨害我,所有人害我。我沒得救。我已經變成邪魔外道。

(不關你們的事。是我自己有問題。)
You are the pain in the ass.
beebeechan 發表於 2021/3/9 13:01
in [your] ass i truss ( inserting a truss  )
You are the pain in the ass.in [your] ass i truss ( inserting a truss  )
上流寄生族 發表於 2021/3/10 03:37

乜忍野係 truss 咁呢?
乜忍野係 truss 咁呢?
beebeechan 發表於 2021/3/10 05:35
= 架

撑大大大你个屎窟,更方便基督宠幸你,废侍你个屎窟笼磨损基督d肉【= 弑君【你的天主】】
━━∑( ̄□ ̄*|||━━
祝福你们这一些基督教徒快谂d

好【普通话音】
現在我已經走火入魔。我又在打妄想,耶穌害我,觀音害我,共產黨害我,所有人害我。我沒得救。我已經變成邪 ...
哈佛專家 發表於 2021/3/10 03:05
建议

专心佛经

不理世事
建议

专心佛经

不理世事
上流寄生族 發表於 2021/3/10 15:59

哈佛根本就是基督教徒,扮野来撑基!

.
只能說leefeng反基越反越瘋,弄到我哈佛也越來越傻。
只能說leefeng反基越反越瘋,弄到我哈佛也越來越傻。
哈佛專家 發表於 2021/3/11 07:58

哈佛的確越來越傻!

哈佛,bbc,魔幻,刹華,bigmonster ,為我們献舞……enjoy

https://www.facebook.com/teikseong.lim.5/videos/196184905634791

.
現在我的精神病再次發作,都是leefeng害的。leefeng害我搞不清楚宗教的目標。
現在我的精神病再次發作,都是leefeng害的。leefeng害我搞不清楚宗教的目標。 ...
哈佛專家 發表於 2021/3/12 23:07

精神病發作得你咁清晰?有紋有路咁寫中文?呃鬼牙?
leefeng一定係易裝癖,中意著女性紅色內褲,著女性紅色胸罩出來扮性感,正一變態佬!
高級模式 | 發新話題
換一個